Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie tyle, że nic by nie dało, ale szkody przyniosło. Gdyby PiS-owi zależało na czymś poważnym, to by ułożył pytania poważnie, a nie robił kampanie 4x NIE jak komuniści swego czasu 3 x TAK. 

2 minuty temu, krzychu121 napisał:

Tak tak. Dobrze że jesteś specjalistą w tej dziedzinie tak jak i z pytaniem o wiek emerytalny. Czy nie rozumiesz o co chodzi w referendum?? Kto by sobie jak nie interpretował tych pytań to musiałby się liczyć z głosem narodu. A tak mają to w pizdzie bo referendum nie ważne. Ale każdy filozof od pytań i twierdzi że to i tak by nic nie dało. 

3 minuty temu, Roki212 napisał:

No taki przez "ó" zapewne długo nie postoi :P

Dzięki wielkie za zwrócenie uwagi. 👍

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Halo, obudzi się pan 😉

Jest takie fajne powiedzenie...

"Nikt wam nie da tyle ile my możemy wam obiecać " 

Radzę odwyk brać od socjalow. Teraz zacznie się jebanie. No może oszczędzą nas do samorządowych na wiosnę... 

Dziury trza łatać 🙋

Szczerze? Wolę chodzić 10 dni w miesiącu do pracy i mieć te 3tys na rękę a resztę pracować na gospodarce. Żona pracuje i ma dobre pieniądze bo w budżetówce. Dzieci najedzone,ubrane i szczęśliwe. Mają to co trzeba. Patrząc po znajomych którzy mają kredyt za kredytem to uważam że jestem szczęśliwym człowiekiem bo bank nie siedzi mi "w" i "na" głowie. Jak zabiorą pieniądze na dzieci to nic nie stracę. Dodatki typu groszowe suszowe...nawozowe mi się nie należą, mam ekologię i wystarczy, to co "muszę" normalnie zrobić w polu to ograniczam koszta do minimum i źle nie wychodzi bo nawet jak mało zbiorę to nie tracę. Jutro zobaczymy co przyniesie dzień

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
22 minuty temu, Desperado napisał:

Nawet tu  na forum wielcy mądrale ostentacyjnie chwalili się jak to rezygnowali z kart referendalnych.   :D Opozycji dokładnie o to chodziło żeby nie wiązać sobie rąk  w "interesach" z Niemcami.

A żem się już nic nie odzywał na ten temat 

Opublikowano
21 minut temu, Belaruss820 napisał:

Szczerze? Wolę chodzić 10 dni w miesiącu do pracy i mieć te 3tys na rękę a resztę pracować na gospodarce. Żona pracuje i ma dobre pieniądze bo w budżetówce. Dzieci najedzone,ubrane i szczęśliwe. Mają to co trzeba. Patrząc po znajomych którzy mają kredyt za kredytem to uważam że jestem szczęśliwym człowiekiem bo bank nie siedzi mi "w" i "na" głowie. Jak zabiorą pieniądze na dzieci to nic nie stracę. Dodatki typu groszowe suszowe...nawozowe mi się nie należą, mam ekologię i wystarczy, to co "muszę" normalnie zrobić w polu to ograniczam koszta do minimum i źle nie wychodzi bo nawet jak mało zbiorę to nie tracę. Jutro zobaczymy co przyniesie dzień

Jestem podobnego zdania. Najważniejsze że nie ma kredytu.

22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Kupię mu słoik w sklepie. Jak mu życie uratuje to może da mi z parę groszy. Bigosu to nie jadłem chyba nigdy 

Po co wydawać? Mam na 100% w zamrażarce.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Moja strata raczej niż zysk. 

No skoro strata, to nie mam więcej pytań, może się doczekasz jak mur na granicy rozbiorą, a do Ciebie szybko dotrą.    :P Tylko wtedy nie płacz, poszłam do lasu na kurki a zrobili mi wiatrak z mojej dziurki.   xD

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Kurna nie wiem, ale każdy wygrał te wybory a moim zdaniem wszyscy przegrali, a nie  branie kart referendalnych pozostawiam bez komentarza, sami pozbawiamy się wpływu na to co  się dzieje, ale co się dziwić,, Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi,, 

Jeśli faktycznie rząd będzie tworzyć zbieranina liberalno płaczkowotygryskowo tęczowa, to się zanosi na ciekawe czasy 

Dobrej nocy, damy radę bo musimy i tak nas wszyscy w d*pie mają 

Edytowane przez Łolek
  • Like 5
  • Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, Karol6130 napisał:

Tygrysek zaraz po skrytykowaniu zaniżonych cen paliwa obiecał tańsze paliwo

Pamiętajmy 🤣😂

Tygrysek to sobie może na kutasie przy tusku poskakać

Opublikowano
Łolek napisał:

Kurna nie wiem, ale każdy wygrał te wybory a moim zdaniem wszyscy przegrali, a nie  branie kart referendalnych pozostawiam bez komentarza, sami pozbawiamy się wpływu na to co  się dzieje, ale co się dziwić,, Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi,, 

Jeśli faktycznie rząd będzie tworzyć zbieranina liberalno płaczkowotygryskowo tęczowa, to się zanosi na ciekawe czasy 

Dobrej nocy, damy radę bo musimy i tak nas wszyscy w d*pie mają 

Marek i to jest nowoczesny marketing wszyscy liderzy uwają się za zwycięzców. a dalej będzie się opluwanie i poziom w Sejmie jak żuli pod sklepem.

• Like 1
Opublikowano
MonteChristo napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Rolnika? czy socjialbiorców?

Rolnik to też socjalbiorca, dopłaty bezpośrednie to co to jest

rękompensata.... jestem za tym by ich nie było i to nie w Polsce a europie...

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, slawek74 napisał:

rękompensata.... jestem za tym by ich nie było i to nie w Polsce a europie...

Europa chce odebrać 

Może i tak zrobią

Ale dzierżawy wcale nie będą tańsze 

Brakuje jeszcze zusu

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Europa chce odebrać 

Może i tak zrobią

Ale dzierżawy wcale nie będą tańsze 

Brakuje jeszcze zusu

Niech zabierają doj**ią ff55 i będziemy jebać tylko na życie 

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

No skoro strata, to nie mam więcej pytań, może się doczekasz jak mur na granicy rozbiorą, a do Ciebie szybko dotrą.    :P Tylko wtedy nie płacz, poszłam do lasu na kurki a zrobili mi wiatrak z mojej dziurki.   xD

Poświęcenie dla ogółu mieszkam w strefie nadgranicznej. Nie ma szans mąż mnie samej nie pusci

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

Wieści z rana są okropne

W USA pis na 3 miejscu

To w Polsce po  cząstkowych rudy wyprzedza pis

Rysiek ale wszystkie partie po za Konfederacja obiecały że zostawia to co dawał PiS i dadzą więcej od siebie tak że będzie dobrze

a jeszcze kasa z KPO przecież ktoś obiecał że w ciągu kilku dni po wyborach przywiezie z Brukseli

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

Tylko wtedy nie płacz, poszłam do lasu na kurki a zrobili mi wiatrak z mojej dziurki.   xD

Nie jedna by się zapewne znalazła co by poszła aby przeżyć taki dreszczyk emocji, albo i coś więcej 😅 Jak w sobotę byłem przy płocie to tam zanim wszystko same młode chłopy 🤭

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v