Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tyle, że nic by nie dało, ale szkody przyniosło. Gdyby PiS-owi zależało na czymś poważnym, to by ułożył pytania poważnie, a nie robił kampanie 4x NIE jak komuniści swego czasu 3 x TAK. 

2 minuty temu, krzychu121 napisał:

Tak tak. Dobrze że jesteś specjalistą w tej dziedzinie tak jak i z pytaniem o wiek emerytalny. Czy nie rozumiesz o co chodzi w referendum?? Kto by sobie jak nie interpretował tych pytań to musiałby się liczyć z głosem narodu. A tak mają to w pizdzie bo referendum nie ważne. Ale każdy filozof od pytań i twierdzi że to i tak by nic nie dało. 

3 minuty temu, Roki212 napisał:

No taki przez "ó" zapewne długo nie postoi :P

Dzięki wielkie za zwrócenie uwagi. 👍

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Halo, obudzi się pan 😉

Jest takie fajne powiedzenie...

"Nikt wam nie da tyle ile my możemy wam obiecać " 

Radzę odwyk brać od socjalow. Teraz zacznie się jebanie. No może oszczędzą nas do samorządowych na wiosnę... 

Dziury trza łatać 🙋

Szczerze? Wolę chodzić 10 dni w miesiącu do pracy i mieć te 3tys na rękę a resztę pracować na gospodarce. Żona pracuje i ma dobre pieniądze bo w budżetówce. Dzieci najedzone,ubrane i szczęśliwe. Mają to co trzeba. Patrząc po znajomych którzy mają kredyt za kredytem to uważam że jestem szczęśliwym człowiekiem bo bank nie siedzi mi "w" i "na" głowie. Jak zabiorą pieniądze na dzieci to nic nie stracę. Dodatki typu groszowe suszowe...nawozowe mi się nie należą, mam ekologię i wystarczy, to co "muszę" normalnie zrobić w polu to ograniczam koszta do minimum i źle nie wychodzi bo nawet jak mało zbiorę to nie tracę. Jutro zobaczymy co przyniesie dzień

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
22 minuty temu, Desperado napisał:

Nawet tu  na forum wielcy mądrale ostentacyjnie chwalili się jak to rezygnowali z kart referendalnych.   :D Opozycji dokładnie o to chodziło żeby nie wiązać sobie rąk  w "interesach" z Niemcami.

A żem się już nic nie odzywał na ten temat 

Opublikowano
21 minut temu, Belaruss820 napisał:

Szczerze? Wolę chodzić 10 dni w miesiącu do pracy i mieć te 3tys na rękę a resztę pracować na gospodarce. Żona pracuje i ma dobre pieniądze bo w budżetówce. Dzieci najedzone,ubrane i szczęśliwe. Mają to co trzeba. Patrząc po znajomych którzy mają kredyt za kredytem to uważam że jestem szczęśliwym człowiekiem bo bank nie siedzi mi "w" i "na" głowie. Jak zabiorą pieniądze na dzieci to nic nie stracę. Dodatki typu groszowe suszowe...nawozowe mi się nie należą, mam ekologię i wystarczy, to co "muszę" normalnie zrobić w polu to ograniczam koszta do minimum i źle nie wychodzi bo nawet jak mało zbiorę to nie tracę. Jutro zobaczymy co przyniesie dzień

Jestem podobnego zdania. Najważniejsze że nie ma kredytu.

22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Kupię mu słoik w sklepie. Jak mu życie uratuje to może da mi z parę groszy. Bigosu to nie jadłem chyba nigdy 

Po co wydawać? Mam na 100% w zamrażarce.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Moja strata raczej niż zysk. 

No skoro strata, to nie mam więcej pytań, może się doczekasz jak mur na granicy rozbiorą, a do Ciebie szybko dotrą.    :P Tylko wtedy nie płacz, poszłam do lasu na kurki a zrobili mi wiatrak z mojej dziurki.   xD

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Kurna nie wiem, ale każdy wygrał te wybory a moim zdaniem wszyscy przegrali, a nie  branie kart referendalnych pozostawiam bez komentarza, sami pozbawiamy się wpływu na to co  się dzieje, ale co się dziwić,, Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi,, 

Jeśli faktycznie rząd będzie tworzyć zbieranina liberalno płaczkowotygryskowo tęczowa, to się zanosi na ciekawe czasy 

Dobrej nocy, damy radę bo musimy i tak nas wszyscy w d*pie mają 

Edytowane przez Łolek
  • Like 5
  • Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, Karol6130 napisał:

Tygrysek zaraz po skrytykowaniu zaniżonych cen paliwa obiecał tańsze paliwo

Pamiętajmy 🤣😂

Tygrysek to sobie może na kutasie przy tusku poskakać

Opublikowano
Łolek napisał:

Kurna nie wiem, ale każdy wygrał te wybory a moim zdaniem wszyscy przegrali, a nie  branie kart referendalnych pozostawiam bez komentarza, sami pozbawiamy się wpływu na to co  się dzieje, ale co się dziwić,, Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi,, 

Jeśli faktycznie rząd będzie tworzyć zbieranina liberalno płaczkowotygryskowo tęczowa, to się zanosi na ciekawe czasy 

Dobrej nocy, damy radę bo musimy i tak nas wszyscy w d*pie mają 

Marek i to jest nowoczesny marketing wszyscy liderzy uwają się za zwycięzców. a dalej będzie się opluwanie i poziom w Sejmie jak żuli pod sklepem.

• Like 1
Opublikowano
MonteChristo napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Rolnika? czy socjialbiorców?

Rolnik to też socjalbiorca, dopłaty bezpośrednie to co to jest

rękompensata.... jestem za tym by ich nie było i to nie w Polsce a europie...

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, slawek74 napisał:

rękompensata.... jestem za tym by ich nie było i to nie w Polsce a europie...

Europa chce odebrać 

Może i tak zrobią

Ale dzierżawy wcale nie będą tańsze 

Brakuje jeszcze zusu

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Europa chce odebrać 

Może i tak zrobią

Ale dzierżawy wcale nie będą tańsze 

Brakuje jeszcze zusu

Niech zabierają doj**ią ff55 i będziemy jebać tylko na życie 

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

No skoro strata, to nie mam więcej pytań, może się doczekasz jak mur na granicy rozbiorą, a do Ciebie szybko dotrą.    :P Tylko wtedy nie płacz, poszłam do lasu na kurki a zrobili mi wiatrak z mojej dziurki.   xD

Poświęcenie dla ogółu mieszkam w strefie nadgranicznej. Nie ma szans mąż mnie samej nie pusci

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

Wieści z rana są okropne

W USA pis na 3 miejscu

To w Polsce po  cząstkowych rudy wyprzedza pis

Rysiek ale wszystkie partie po za Konfederacja obiecały że zostawia to co dawał PiS i dadzą więcej od siebie tak że będzie dobrze

a jeszcze kasa z KPO przecież ktoś obiecał że w ciągu kilku dni po wyborach przywiezie z Brukseli

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

Tylko wtedy nie płacz, poszłam do lasu na kurki a zrobili mi wiatrak z mojej dziurki.   xD

Nie jedna by się zapewne znalazła co by poszła aby przeżyć taki dreszczyk emocji, albo i coś więcej 😅 Jak w sobotę byłem przy płocie to tam zanim wszystko same młode chłopy 🤭

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v