Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, radekz200 napisał:

Darek nie zakładasz paneli na dach?

Fotowoltaika?? Póki co nie, jakoś tragicznie za prąd nie wychodzi, ale ciekawe co będzie jak się ten okres ochronny na tańszy prąd skończy, może wtedy będzie trzeba pomyśleć 

17 minut temu, superfarmer02 napisał:

Mniejsze niż u mnie? 

Byś zobaczył co u mnie na podwórku teraz się dzieje🙆👌

Na długość tak samo, ale na szerokość to połowa, albo i mniej 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, wojtal24 napisał:

ja swoją żonę poznałam na pielgrzymce maturzystów w Częstochowie a 4 lata chodziliśmy do tej samej szkoly

To lux , czasami tak jest że blisko a nie idzie się wcześniej poznać

Opublikowano

Wczoraj niezła akcja. Już zamykaliśmy stację, ale podjechał samochód, przez szybę poznałem,ale gość jak wysiadł to mnie nie poznał. Był to kolega z technikum, 12 lat się nie widzieliśmy bo każdy ze szkoły poszedł w swoją stronę i kontakty się urwały.

Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

ja swoją żonę poznałam na pielgrzymce maturzystów w Częstochowie a 4 lata chodziliśmy do tej samej szkoly

Coś podobnie jak u mnie,tylko jak żona skończyła szkołę to jakoś się spąchalismy...

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Wczoraj niezła akcja. Już zamykaliśmy stację, ale podjechał samochód, przez szybę poznałem,ale gość jak wysiadł to mnie nie poznał. Był to kolega z technikum, 12 lat się nie widzieliśmy bo każdy ze szkoły poszedł w swoją stronę i kontakty się urwały.

Cena on na dziś?

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Jak bym siebie widział,tyle że małżonka na obiad ma przyjechać 

Moja jest w komisji 30km od chaty (w miejscu pracy w komisji) To już my podjedziemy. Zagłosowane, młodej pokazałem jak sie głosuje, wrzuciła do urny karty, zadowolona.

• Like 1
Opublikowano

A ja swoją poznałem dopiero na drugim semestrze 1 roku studiów jak moją grupe połączyli z jej. I pierwsza impreza,coś zaiskrzyło i tak już do tej pory 12 lat prawie

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Cena on na dziś?

5,99 u mnie wczoraj się skończył diesel ale u prywaciarza 6,20

Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zamiast tyle kostki mogłeś Tomasz kurce odgrodzić , a w oborach 🤔 szwagier zrezygnował z bydła to puścił 20 kur

U obecnego wójta jak zrezygnowali ze świń jakieś 10 lat temu to teraz jest wszystko - owce, króliki, kury, brojlery, indyki. Mięsa i jajek dla całej rodziny. 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

indyk

Z indyka to jedynie ze skrzydła, szyi albo z nogi, z gnatów nie ma co ogryzać i wywar też nie taki. Wtedy coś mięsa do ogryzienia i ten wywar coś przypomina. Z wołowiną nie jem bo nie hoduję a mięsa nie kupuję u nikogo.

Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

Mam pytanie co robią że starymi banerami reklamowymi ? Można gdzieś legalnie coś takiego kupić nabyć czy wszystko idzie do utylizacji? 

Samemu mnie to pytanie nurtuje, chętnie bym przygarnął parę banerów, nawet powyborczych.

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Ło Matko Bosko ma się ku dobremu

Na wiosnę dokupisz z 5 cielunów i młody będzie hodowca 🤭

Kury są od zawsze. 

A cielaka takiego mięsnego to bym zamiast psa mógł trzymać. Bardzo lubiłem głaskać po podgardlu. Wówczas łeb do przodu fajnie wyciągał.  Tylko musiałby nie rosnąć🤣

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Małe. 2m długości, najwyżej 3. Muszę poszukać bo wisi u nas tego pełno a to rewelacyjne do przykrycia kopek i płotów z sianem.

Mogę Ci wysłać

5 minut temu, Agrest napisał:

Kury są od zawsze. 

A cielaka takiego mięsnego to bym zamiast psa mógł trzymać. Bardzo lubiłem głaskać po podgardlu. Wówczas łeb do przodu fajnie wyciągał.  Tylko musiałby nie rosnąć🤣

Dextera kup 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v