Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

No tak bo ci tłumaczyli a ty nie chciałeś tego przyjąć jaka jest prawda..

Tyle tego było ,że już nie wiem czy dobrze czy źle

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Ze dwa razy w te samą wodę się nie wchodzi.

Ale przecież nie wszedłem  🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Ale wykąpać się można🤭

Zamoczyć 😁

Opublikowano
13 minut temu, pedro2 napisał:

Ja wdzięczności i pokłonów nie wymagam, ale czy nie liczysz na niczyją pomoc jeśli spotka Cię jakieś nieszczęście i będziesz potrzebował pomocy, wiedząc że możesz na niego liczyć?

Nie będziesz zawiedziony? Bo ja jestem mega zawiedziony jak płakał i kazał w nocy o północy wołać do pomocy, a teraz dniówkę krzyczy... Nie chodzi o pieniądze

Możesz by3 zawiedziony, ale dzięki temu wiesz ile on jest  wart, i pomyśl tylko jak go jego żona oceniła jak przyjechała oddać kasę 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

obłudnik kłamie bo ma duźo za uszami i tylko czeka aż go będą tu żałować...

Sławek nie oceniam tutaj pedro2 tylko sytuację jaką opisał 

Nie jestem stroną w waszym sporze 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale przecież nie wszedłem  🤷

Co ci mogę poradzić chodź do kościoła i  módl się o to żeby jakaś Pan Bóg postawił na twojej drodze i się spełni.

Znam takich lamusów co do klubów nie jeździli na zabawy dyskoteki i się pożenili poprostu tak Bóg pokierował ze natrafili na tą osobę co trzeba i ślub ale do kościoła zawsze chodzi.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Łolek napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

obłudnik kłamie bo ma duźo za uszami i tylko czeka aż go będą tu żałować...

Sławek nie oceniam tutaj pedro2 tylko sytuację jaką opisał 

Nie jestem stroną w waszym sporze 

w sporze?

Opublikowano
11 minut temu, Strongman napisał:

Co ci mogę poradzić chodź do kościoła i  módl się o to żeby jakaś Pan Bóg postawił na twojej drodze i się spełni.

Znam takich lamusów co do klubów nie jeździli na zabawy dyskoteki i się pożenili poprostu tak Bóg pokierował ze natrafili na tą osobę co trzeba i ślub ale do kościoła zawsze chodzi.

Ja dwie największe miłości poznałem na mszy

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

kłamco jak byś wdzięczności nie oczkiwał to byś nikogo nie wołał kłamca...

Nie dość że analfabeta to jeszcze debil 🤦 nie wiem jak u ciebie w chorym świecie idealności, ale u nas tonormalne,że pomagając komuś w kryzysowej sytuacji liczysz na rewanż. 

To nie żadna wdzięczność tylko życie.

Wuj siał przez miedzę owies, MF 255 dmuchnął uszczelkę, skończyłem swoje i zasiałem mu zestawem 7ha. Siątka u mnie ostatnio klękła, nie minęło 3godziny, a on na podwórko przyprowadził 255 do oprysku. 

Sąsiad kiedyś mi jeździł lawetą na łąki po bele 8km 12ha. Paliwo, gorzała po robocie i mówi kiedy będzie trzeba to pomożesz. We wrześniu głowica w fendzie strzeliła w orce, przyszedł żeby pomóc rozebrać, w nocy miał zaorane 5ha i na drugi dzień po głowicę pod Siedlce jeździliśmy. 

Tak się z ludźmi żyje. 

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, slawek74 napisał:

zejdź ze mnie i o swoim tatusiu po opowiadaj...

Toć ja bym na Ciebie nie wlazł chlopie. Idź szukaj adoratorów gdzie indziej i nie rób nam tu Dąbrowy górniczej na forum... A tfu Ty stary......

42 minuty temu, Qwazi napisał:

I to jest to...raz psu ogon ucinają, bo potem już nie ma ogona...

A później można takiemu szkodzić do końca dni jego albo swoich 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Łolek napisał:

Możesz by3 zawiedziony, ale dzięki temu wiesz ile on jest  wart, i pomyśl tylko jak go jego żona oceniła jak przyjechała oddać kasę 

Żonka powiedziała, że od poniedziałku ona przychodzi do kopania bez żadnych dniówek. 😉

Edytowane przez pedro2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v