Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że będą też...porody🤔🤭...

No z pewnością... zawsze są...podobno...

1 minutę temu, gringo1984 napisał:

Tzn?

W celu uzyskania zaprzeczenia lub potwierdzenia

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

myślę że byłby idiotą gdyby sam rozkręcił awanturę a potem donosił

w mojej opinii, z którą nie musisz się zgadzać, zakapował ktoś z boku

Oki.. póki co zaczekam aż zaprzeczy..

Przed chwilą, Łolek napisał:

duży wkład własny

Czyli taki grubszy długopis?

4 minuty temu, gringo1984 napisał:

No jak też ma bana to nie da rady:P

To jak napisał że go ma?

Opublikowano

Aha.

No to skoro nie mam racji to sorki Panie Krzysztof81

2 minuty temu, Leszy napisał:

Wtedy musisz czekać, aż moderator wpis zaakceptuje,

A to moderacja nie ban...

Dobra. Jak se uważata...

Opublikowano
Qwazi napisał:

44 minuty temu, DANDYS napisał:

mogę i permanentnego bana dostać, syf i tak się tu zrobił, dokogo trzeba numer mam przeżyje.

Oj tam oj tam...do mnie nie masz numeru😉...

Co tu tak nerwowo się zrobiło 🤔...

a nie mówiłem...

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, suwada napisał:

Kolega zapewne nie dostał ostrzeżenia za prowokowanie do kłótni, tylko..

a.       używanie w wypowiedziach na Forum i Czacie zwrotów wulgarnych, obraźliwych

Język z rynsztoka i rzucanie h*jami na publicznym forum nie może być tolerowane. Tak samo zresztą powinien  potraktowany być @pedro2 który jak sam przyznał kilkakrotnie rzucał bluzgami, które być może moderator przeoczył czy chciał przeoczyć. 

Te sprawiedliwy i czysty, tak bardzo chcesz surowej moderacji? Jeśli ma być to sprawiedliwa więc czy za 2 czy za 20 wyzwisk, bluzgów ban ma być.  

To popatrzmy na twój profil co tam kulturalnie tworzysz 

Screenshot_20231006-153452.png

"Durniu, buc" jakież to piękne kulturalne odzywki.

3 godziny temu, Luki99 napisał:

Zgadza się za każdy wulgaryzm czy obrażanie innych moderator powinien karać bez wyjątku. Bo poziom tego forum idzie na dno. 😥😢

Nie podoba się to idź na elektrode, tam podobno banicja za najmniejsze rzeczy. Nikt nie każe czytać, a znalazłoby się tu i na ciebie.

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

kurna proponuje kazdemu dac bana dozywotnio wtedy poziom forum sie podniesie-zostanie sam luki99 i problem z dnem ,mulem i wodorostami sie skonczy...

on czasami nie byl moderatorem kiedys ??

No jacuś jak za tobą nie przepadam, tak teraz przyznam rację 👏 luki, Marcinek i ten świeży strażnik Teksasu suwada niech zostaną. Będzie dyskusja na poziomie 😁

A tutaj dowód na to jak świetnie się koleguję z modami. Z Bartkiem to tak się lubimy Ho Ho Ho 🙆

Screenshot_20231006-154924.png

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

Te sprawiedliwy i czysty, tak bardzo chcesz surowej moderacji? Jeśli ma być to sprawiedliwa więc czy za 2 czy za 20 wyzwisk, bluzgów ban ma być.  

To popatrzmy na twój profil co tam kulturalnie tworzysz 

A wiesz czym to było zainspirowane? Tobą kolego. Myślałem, że skoro rzucasz mięchem  to nikt tu tego nie kontroluje. I jakież było moje zdziwienie na błyskawiczną reakcję moderatora w rym przypadku.

Nie będę przebijał się przez setki komentarzy. Dobrze wiesz, że Twoje epitety były dużo bardziej wyraziste (wulgarne) niż moje "durniu" zresztą sam przyznałeś.

5 minut temu, pedro2 napisał:

No jacuś jak za tobą nie przepadam, tak teraz przyznam rację 👏 luki, Marcinek i ten świeży strażnik Teksasu suwada niech zostaną. Będzie dyskusja na poziomie 😁

A tutaj dowód na to jak świetnie się koleguję z modami. Z Bartkiem to tak się lubimy Ho Ho Ho 🙆

Screenshot_20231006-154924.png

Masz coś z tego roku? Nic? No właśnie. A ja nie znając Twojej mrocznej przeszłości oceniam Cię tylko na podstawie ostatnich miesięcy.

Opublikowano
1 minutę temu, suwada napisał:

Nie będę przebijał się przez setki komentarzy. Dobrze wiesz, że Twoje epitety były dużo bardziej wyraziste (wulgarne) niż moje "durniu" zresztą sam przyznałeś.

I co z tego🤔 to chcesz sprawiedliwości czy nie? Wykroczenie to wykroczenie. Zgłoś swoje posty do moda 

Rzucasz kamieniem, a zaraz sam dostać możesz 

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

I co z tego🤔 to chcesz sprawiedliwości czy nie? Wykroczenie to wykroczenie. Zgłoś swoje posty do moda 

Rzucasz kamieniem, a zaraz sam dostać możesz 

Przecież tłumaczę jak krowie na rowie, że dostałem 20 dni, a Tobie bardziej chamskie odzywki uszły na sucho. Lubisz grzebać w proflach to poszukaj i wrzuć. Wyręczyłbym Cię, ale  Ty więcej tekstów dziennie pocisz niż ja na miesiąc. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v