Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, DANDYS napisał:

O co tu k**wa chodzi.

FB_IMG_1695820096155.jpg

niezależne związki wykorzystane do prywatnej kampanii nieźle

Dobry minister to ludzie wspierają , bezinteresownie 

🤭

Opublikowano
37 minut temu, JestemZeWsi napisał:

no co

Yyyy. Skąd jesteś???

Opublikowano
3 godziny temu, DANDYS napisał:

O co tu k**wa chodzi.

FB_IMG_1695820096155.jpg

niezależne związki wykorzystane do prywatnej kampanii nieźle

Te czerwone 👃 to z tym za darmo nie stoją.

Opublikowano

Tak sobie dziś właśnie pomyślałem że to pasuje do mnie 

"Dopiero z wiekiem zdajesz sobie sprawę, że najlepsze lata to wcale nie młodość, ale te, w których jesteś spokojny i szczęśliwy "

Opublikowano
47 minut temu, Belaruss820 napisał:

2 strony wcześniej pisaliście kto jakim rocznikiem jeździł. No to ja do @jahooo mogę się równać bo c4011 z 1969 roku. A tak na marginesie, wom sie kręci ale podnośnik nie reaguje,co się mogło stać?

Od 86roku jestem współużytkownikiem protoplasty fendta z roku 1968r😁. Zaliczył historię w SKR

Na bloku skrzyni odlew c325.  Silnik c330. 

20230913_153329.jpg

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

2 strony wcześniej pisaliście kto jakim rocznikiem jeździł. No to ja do @jahooo mogę się równać bo c4011 z 1969 roku. A tak na marginesie, wom sie kręci ale podnośnik nie reaguje,co się mogło stać?

Masz po siedzeniem dźwigienkę szybkości reakcji? Taka malutka, centralnie pod siedzeniem bardziej na prawej stronie plecaka

Najpierw pociągnij dźwignie hydrauliki zewnętrznej. Jeśli usłyszysz wycie pompy i przydusi silnik, to napęd pompy jest ok. Wtedy szukaj tej dźwigienki. Jeśli w Twoim modelu jej nie ma, to prawdopodobnie rozdzielacz

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Masz po siedzeniem dźwigienkę szybkości reakcji? Taka malutka, centralnie pod siedzeniem bardziej na prawej stronie plecaka

Najpierw pociągnij dźwignie hydrauliki zewnętrznej. Jeśli usłyszysz wycie pompy i przydusi silnik, to napęd pompy jest ok. Wtedy szukaj tej dźwigienki. Jeśli w Twoim modelu jej nie ma, to prawdopodobnie rozdzielacz

1970092100_1333872372.jpg

• Like 1
Opublikowano

Gruba berta zawieziona dziś do regeneracji😁

Siłownik zaspawany , rozdziewiczyli boschem. Teraz planują napawać , nagwintować , dorobić nakrętkę i poszukać uszczelnień. 

Tanio nie będzie🤷‍♂️

20230926_175227.jpg

Opublikowano

U mnie jakiś większy. 

Kiedyś by mróz zwiastował, a tu ciepło jak w lipcu.

Opublikowano
35 minut temu, superfarmer02 napisał:

Łysy świeci 🙄

16958357978023984781028974565255.jpg

Te te👆...zara łysy...może tylko nie do końca owłosiony 🤷😉...

18 minut temu, mf362 napisał:

Wymieniłem dziś pompkę hamulcowa w c360 lewe koło i hamulec się polepszył . Równo w miarę to hamuje .

No i 🎸...dało się łatwo odpowietrzyć?

• Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, Agrest napisał:

Gruba berta zawieziona dziś do regeneracji😁

Siłownik zaspawany , rozdziewiczyli boschem. Teraz planują napawać , nagwintować , dorobić nakrętkę i poszukać uszczelnień. 

Tanio nie będzie🤷‍♂️

20230926_175227.jpg

Od czego on?

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

przecież pisze jak byk...

Poważnie???

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Od czego on?

Siłownik łychy sambron j24s. Przy ostatnim aucie już tryskał jak podniecony byk😁

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Siłownik łychy sambron j24s. Przy ostatnim aucie już tryskał jak podniecony byk😁

👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v