Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Karol6130 napisał:

Alem się wyłożył na ziemi 

Prowadziłem jałówke i się zapłonąłem o własne gumofilce

A ona się patrzyła jak leżę, zero pomocy z jej strony

@soltys48

Dziś przebijesz?

20230927_085018.jpg

Mogła przydusić 

Edytowane przez malaczarna
  • Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Niechęć do macania wymion u jego synów raczej nie powstała z dnia na dzień więc chyba wiedział co robi.

Ba no jak od małego ich tyrał przy tym a zapędy ma żeby rozwijać to dalej to i tak wczas mu powiedzieli 

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

A rano jeździłem 30 z 79 pewnie też nie wygram 

Nie

Jeszcze kilka lat brakuje 🤣

Siuntki już nie ma, bo może miałbym szansę...w tych zawodach🤔...

• Like 1
Opublikowano

Mnie nie musisz🤷...jestem tłamszony przez płeć piękną...regularnie😉🤭...

2 minuty temu, jahooo napisał:

Mam MTZ z 1969, to może wygram konkurencję ?

Moja siuntka była ten sam rocznik. Zależy kiedy ma świat przyszedł Przemka @soltys48 IHC...

Opublikowano
23 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Zaraz się pozabijają.

Raczej nie w tym roku.  Chyba że  ktoś ma jakieś  zobowiązania  wobec  dotacji mr czy prow.  Zastanawiam się tylko czemu ogłasza na  fb a nie  po sąsiadach? Chyba że  droga i miejscowi dali sobie  spokój 

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Patrzaj Jasiu, jakbym nadal miał te siuntkę to ex aeqo...a tak to masz...miszczostwo😉

Patrzajta... @PRIMO se operatora najął do orki...a jak fajnie instruktażu udziela😉...

IMG_20190928_120310.jpg

i Przemka fotel :D

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Szkoda że źródło z fotelami wyschło 😥

Co się opierdalasz? Samo się nie przewiezie😁

Opublikowano
2 minuty temu, brodziak81 napisał:

@Qwazi musze  swojego azorka konstruować. Niech dziala co bedzie leżał

I będzie ciągnik...autonomiczny...a gospodarz na miedzy...z sąsiadem...cyk po maluchu🤷...można? można😉🤭

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

I będzie ciągnik...autonomiczny...a gospodarz na miedzy...z sąsiadem...cyk po maluchu🤷...można? można😉🤭

Ja jeszcze pamiętam jak gospodarze(chociaż już może bez gospodarstwa) wracali do domu w stanie całkowitego chilloutu  a i tak trafiali na automacie ;) I to jeszcze z towarem. 

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

Ja jeszcze pamiętam jak gospodarze(chociaż już może bez gospodarstwa) wracali do domu w stanie całkowitego chilloutu  a i tak trafiali na automacie ;) I to jeszcze z towarem. 

Ło Panie...mój ojciec miał tają klacz, która w polu chodziła na słowa z lejcami zawiązanymi na podogoniu. Np w bronach nie trzeba było za nią chodzić, co o tej porze roku, przy bronowaniach posiewnych gospodarz skrzętnie wykorzystywał, właśnie racząc się na miedzy z sąsiadami. Powrót do domu wyglądał tak, że brony zostawały na polu, a ojciec maszerował przy kobyłę trzymając się obiema rękami za puślisko. Krótko mówiąc był powolutku prowadzony...i zawsze dotarł🤷🤭...a zabronowane było...

• Haha 3
Opublikowano
48 minut temu, jahooo napisał:

Mam MTZ z 1969, to może wygram konkurencję ?

Siuntka z 69 a ciapek nn. Albo podobny rocznik albo starszy 

12 minut temu, Karol6130 napisał:

Jeśli dziś będziesz nim pracował to tak

Trochę brakuje

No troszkę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v