Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

okolica jak okolica ale zapach bezcenny

u nas jest wies ktora nawet na tablicach miala dopisane-pachnace..zjezdzalo sie z gory i zapach dusil juz na wejsciu

swin juz prawie nie ma ,brojlery sie koncza a domy stawiaja na potege..

Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Kartofli chyba nie podjadają. 

Na usługę kopaliśmy i byłem na kombajnie żeby dopilnować to za rękę nikogo nie złapałem ale.nieraz coś z taśmy chowali do kieszeni, wątpię że kamienie 

• Haha 3
Opublikowano
9 godzin temu, gregor1284 napisał:

Patrzta wczoraj chłop dodał na spotted ogłoszenie że szuka ludzi do zbierania ziemniaków, ze 20 osób mu się odezwało 

Trzeci świat.Wracamy do korzeni.

Opublikowano

13* bez wiatru słońce wschodzi znaczy pogoda elegancka

9 godzin temu, Qwazi napisał:

I Ty przeciwko mnie Brutusie🤔🤭...

O tam zaraz przeciwko, tobie też coś młodszego znajdziemy 😉

• Haha 1
Opublikowano

Siemanko🤝 14°

7 godzin temu, Karol6130 napisał:

Natomiast szkoda mi tego zetora 

Więc cywilny wchodził by grę 

Słowo się rzekło, to teraz...masz nie być zainteresowany🤷🤭...

9 minut temu, Łolek napisał:

W tym przypadku, to ja bym...nie był zainteresowany...na co mnie zmieniać wroga, kiedy obecny już dobrze znany🤷😉...

• Haha 2
Opublikowano
brodziak81 napisał:

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Patrzta wczoraj chłop dodał na spotted ogłoszenie że szuka ludzi do zbierania ziemniaków, ze 20 osób mu się odezwało 

Jak w truskawce co zeżre

na polu to jego.

no chyba ziemniaków surowych na polu nie będą jeść no chyba że po kieszeniach pochowają

jacus napisał:

okolica jak okolica ale zapach bezcenny

u nas jest wies ktora nawet na tablicach miala dopisane-pachnace..zjezdzalo sie z gory i zapach dusil juz na wejsciu

swin juz prawie nie ma ,brojlery sie koncza a domy stawiaja na potege..

tu o tej okolicy co pisze jest zupełnie inaczej sąsiad ma 1000szt świni ja musze mieć 1500szt

6465 napisał:

WL 11⁰

paczta jaki Warszawiak 😆😆😆😆 WL to Wilanów czy Legionowo?

Łolek napisał:

13* bez wiatru słońce wschodzi znaczy pogoda elegancka

9 godzin temu, Qwazi napisał:

I Ty przeciwko mnie Brutusie🤔🤭...

np mała czarna 😆

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, wojtal24 napisał:

np mała czarna 😆

Ona ma teraz duże szansze na dotacje te 120tyś bo kobieta na roli wygrywa z mężczyzna większe punkty a pula pieniędzy mała.

Ciekawe co zrobi.

Opublikowano
19 minut temu, Strongman napisał:

Ona ma teraz duże szansze na dotacje te 120tyś bo kobieta na roli wygrywa z mężczyzna większe punkty a pula pieniędzy mała.

Ciekawe co zrobi.

Nooo,a z jej mężem co zrobicie?Qwazi ma filozoficzne podejście do egzystencji więc cienko widzę aby wiązał się dla pieniędzy.Aktywny z kolei będzie marudzić że za mała za wysoka za gruba za chuda za czarna za jasna.

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

I tak dumam ze chyba bida się robi że ludzie tacy pracowici się robią 

Robi się robi U nas Ukraińców już pognali w piz....bo im się 30zl zaczynało marzyć.Nasi za 22 do kapusty przychodzą bez problemu.

Opublikowano

no chyba ziemniaków surowych na polu nie będą jeść no chyba że po kieszeniach pochowają

tu o tej okolicy co pisze jest zupełnie inaczej sąsiad ma 1000szt świni ja musze mieć 1500szt

np mała czarna 😆

Legionowo. Na Wilanowie kręcę się w poniedziałek 😁

Opublikowano
41 minut temu, marcin19071980 napisał:

Nooo,a z jej mężem co zrobicie?Qwazi ma filozoficzne podejście do egzystencji więc cienko widzę aby wiązał się dla pieniędzy.Aktywny z kolei będzie marudzić że za mała za wysoka za gruba za chuda za czarna za jasna.

Zbyt sucha zbyt mokra zbyt płytka zbyt głęboka 

• Haha 2
Opublikowano

np mała czarna 😆

48 minut temu, marcin19071980 napisał:

Eeeee...Zara Zara...ja już mom...taką, co...pod stół mię wsadza🤷😉🤭...

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v