Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Teraz bez zetora to ja nie bardzo zainteresowany

Ty się za teściową bierz to go w skarpetkach z tą schedą zostawicie, a kobita całkiem tego elegancka 

• Haha 4
Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał:

To jeden problem z głowy 😆, nie ma co się nad losem użalać, tylko czym prędzej wyruszać na łowy. Tego kwiatu to pół światu.

Taaa , takich bez faceta to mało jest, i wszystko wolne albo stare albo przy puszyste 🤷

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Taaa , takich bez faceta to mało jest, i wszystko wolne albo stare albo przy puszyste 🤷

Ooo cholera,to ty wymagania widzę masz 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 godziny temu, jacor73 napisał:

To jeden problem z głowy 😆, nie ma co się nad losem użalać, tylko czym prędzej wyruszać na łowy. Tego kwiatu to pół światu.

Aa tam gadasz. Zakreśl większy obszar poszukiwań, bliżej większych miast.😉

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ooo cholera,to ty wymagania widzę masz 

Co poradzę,jak nie lubię grubych i starszych od siebie 

Opublikowano
1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Aa tam gadasz. Zakreśl większy obszar poszukiwań, bliżej większych miast.😉

Sylwek Ty może byś mi coś nagrał we wieluńskim 😛

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Żeby tylko cie która chciała 

Marek wymagań względem wyglądu nie mam wielkich , tylko te dwa kryteria 

To na księdza idź 

Musiałem tak się skrzywić

Opublikowano
57 minut temu, slawek74 napisał:

ale wielkie ziemniory po rosły 🙆‍♂️ co za odmiana 🤔🤪

Jowisz🤔

3 godziny temu, Qwazi napisał:

90 za całość 

Tym roku 1.30ha za 25 4klasa

Rok temu 1.20ha za 60 ale przez miedze

Opublikowano
5 godzin temu, Qwazi napisał:

Dzięki. Nie wziąłbym, ale niezła ziemia i pod nosem. No i sama przyszła. Może Sławek @Agrest będzie kiedy chciał kupić, to mu opchnę😉...

Miałem zamiar kupić 4341, ale już nie kupię🤷...

Ile kupiłeś i po ile?

Może już była odpowiedź, ale nie śledzę forum

Opublikowano
4 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Jakbym co wiedział to dam znać z tym, że sam narzeczoną mam nie z Wieluńskiego ino z Częstochowskiego 😅

Może być tez Częstochowski 😊. A widziałem na FB , gratulacje 🤝

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Teścio ziemi kupił wydał tyle kasy a ja się dowiaduje że tego na działki nie sprzedam

I jeszcze zetora nie będzie 

I jeszcze mi tłumaczy że pole wapnowanie i wygnojone 

I że wogóle taki interes zrobił 

I mówi jeszcze że za swoje kupił a to by znaczyło że tyle pieniędzy skitrał przedemną

59 minut temu, Karol6130 napisał:

I niech sam przyzna że jak do mnie dzwonił to kazałem mu się rozłączyć bo mnie tak ciśnienie podniósł 

A Ty bułeczku maślany😱...to teraz wartość panny wzrosła...jak ni mosz 30 hektarów własnych to zapomnij...więcej nie, żebyś czasem nie miał więcej ode mnie🤷...🤭

No faktycznie kazałeś się rozlączyć...nawet dwa razy🤦...😉🤭

43 minuty temu, soltys48 napisał:

Mało tego to jeszcze teraz będzie żydził na wesele 

Teraz, to ja na chleb chyba pożyczyć będę musiał iść🤷🤦😉...

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

3,12 za 90

Less piątej klasy czy czarnoziem szóstej?😜

Opublikowano
43 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Klęska urodzaju

IMG_20230920_183322_HDR.jpg

O kurna... sprzedawaj na skalniaki...😉

Opublikowano
22 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To rób jak ja - nie rób nic. 

Ciemno, obrzydło siedzenie i przebieranie. Jutro też jest dzień. 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

Żeby tylko cie która chciała 

Marek wymagań względem wyglądu nie mam wielkich , tylko te dwa kryteria 

żeby była ładna zgrabna sexowa mądra inteligentna pracowita bogata a resztę nie ma dla Ciebie znaczenia

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v