Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

8 minut temu, Łolek napisał:

No jak będziesz takie zakupy robił to niestety ale nie wyrwiesz naprzód 

Nie zamierzam zbytnio ,u mnie uprawa oparta na pługu,kultywatorze, bronach itd

a mtz w dużej kabinie nie chcesz kupić 4x4 może byś coś znalazł do 50 tys?

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

o i tu powiem panu że nie raz się przydaje

no nie wiem.

po mojemu jak trzeba napęd do kiszenia, to szkoda kosić. sie tylko zbeble wszystko. ja na siano. Panowie na zielono to mniej przejazdów, ale sie nie niszczy łąka?

Opublikowano
MonteChristo napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

o i tu powiem panu że nie raz się przydaje

nie chodzę do kina 😁

To ja polecam w 3d, a jakiś film lepszy np. Awatar; Istota wody  to 7DX

wolałbym xxxx raz znachora oglądać takie to mnie w ogóle 🤢

Opublikowano
Karol6130 napisał:

6 minut temu, 6465 napisał:

50zł na rok za sztukę to żaden wydatek.

Dolicz przegląd 

no już pisałem wcześniej a do tego doliczyć jakiś akumulator co 3lata a to jakiś olej chociaż raz w roku

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no nie wiem.

po mojemu jak trzeba napęd do kiszenia, to szkoda kosić. sie tylko zbeble wszystko. ja na siano. Panowie na zielono to mniej przejazdów, ale sie nie niszczy łąka?

Do ara nie będziesz drugi raz grantów ciągnął 

Nikt nie mówi o hektarach

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

no już pisałem wcześniej a do tego doliczyć jakiś akumulator co 3lata a to jakiś olej chociaż raz w roku

W 30 ponad 15 lat wytrzymały 

W 255 siedzi 50 co przyjechała z 6120 w 12 roku, już wtedy miał wypalone bieguny 

Opublikowano
21 godzin temu, Leszy napisał:

Co, gdzie i jak? Fakt, czy znów jakaś miejska legenda? 

Nie legenda. Ta pierwsza to znam rodziców. Prowadzą skład mat. bud.  b.pozytywni ludzie. Wyników śledztwa nie znam i jeszcze śledztwo w toku, świeża sprawa z przed paru dni. świetokrzyskie pow. Opatów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

co Ty za głupoty pierdzielisz??

58 minut temu, Łolek napisał:

Chyba w kroku ci się wycina 🤦‍♂️przecież napęd rozłączony przy koszeniu 

Nie sztuka napierdolic sprzętu pełne garaże tylko odpowiednio dobrać sprzęt, ale co ja tam wiem 

No już niech wam będzie, w tym roku wypróbuję koszenie z napędem

Opublikowano (edytowane)

ale żeś natrzaskał towaru

mogę pomóc. ale co załaduje na moja przyczepę to moje...

gałęzi nie chce jak by co..

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

@Pafnucy12 wpadniesz pomoc?

53272670-8184-4C50-BB72-225E59212E95.jpeg

O jasny gwint.

Zieloni powinni się wziąć za Ciebie. Tyle lasu położyć.

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

wypróbuję koszenie z napędem

ja preferuję bez.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

ale żeś natrzaskał towaru

mogę pomóc. ale co załaduje na moja przyczepę to moje...

gałęzi nie chce jak by co..

Ale to firma tnie 😛

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Ten chrust na ciebie to tyle znaczy co na byka obierzyna 😁

Jak to?

Opublikowano
radekz200 napisał:

17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no nie wiem.

@Pafnucy12 wpadniesz pomoc?

53272670-8184-4C50-BB72-225E59212E95.jpeg

daleko masz do zambrowa?

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

O jasny gwint.

Zieloni powinni się wziąć za Ciebie. Tyle lasu położyć.

Na wiosnę znów będzie tu zielono 😂

Przed chwilą, slawek74 napisał:

daleko masz do zambrowa?

Blisko 

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Ale to firma tnie

to co mie tyłek zawracasz. już szłem fergusona budzić...

Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

Niby tak ale trochę mokrego i siedzisz bez napędu . A tak to z 4x4 przeskoczysz sobie . Wszystko trzeba przemyśleć 

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Ale i uciąg w orce czy nawet przy bronach 

31 minut temu, wojtal24 napisał:

Marcin posłuchaj tego człowieka mądrze mówi znaczy się pisze😁😁😁

Ale mnie nie stać na drogi ciągnik z napędem i przez najbliższe lata nie będzie ,a wszystko przez te pieprzone zielone łady ch*je muje itd

Opublikowano (edytowane)

no to to może tak być... 😄

w sumie to na prostej łące by mi się i tak wyłączył napęd. przy 13 rozłącza... 😄

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 godzinę temu, mf362 napisał:

Niby tak ale trochę mokrego i siedzisz bez napędu . A tak to z 4x4 przeskoczysz sobie . Wszystko trzeba przemyśleć 

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Ale i uciąg w orce czy nawet przy bronach 

31 minut temu, wojtal24 napisał:

Marcin posłuchaj tego człowieka mądrze mówi znaczy się pisze😁😁😁

Ale mnie nie stać na drogi ciągnik z napędem i przez najbliższe lata nie będzie ,a wszystko przez te pieprzone zielone łady ch*je muje itd

niektórzy widzą w tym pieniądze🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v