Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 14.09.2023 o 18:39, marcin19071980 napisał:

Tutaj to już h...nic nie pomoże.Ale na innych portalach jest to samo.Zbozowcy warzywa bendę uprawiać ziemniaki sądzić kombajnów sadzarek szukają o odmiany się pytają ku.... dramat.

Marcin pa na to 😁 ekologia 

Ze wstydu bym się zakopał sam razem w tym buszu. A jełop chwali się na świat 

Opublikowano
9 minut temu, Ikarus napisał:

Kruca piykno. To mont? Jako woga cyna? 

Pisał hyba 1200

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, pedro2 napisał:

Marcin pa na to 😁 ekologia 

Ze wstydu bym się zakopał sam razem w tym buszu. A jełop chwali się na świat 

Ja cię pier.....jaki obciach.Ja tu cały czas próbuje potępiać takie uprawy choć  górnolotnym stwierdzeniem jest nazwać to uprawą.Oczy mi krwawią jak patrzę na taki syf.Z jednej redliny mam więcej jak on z całego tego pola.Ja rozumiem że gdzieś jakiś chwast może wyskoczyć ale nie taka łąka.Kur.... Herbapol,leki z Anzejowej Apteki.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Spora sztuka , ile za taką?

Yyy, a Ty nie na weselu?

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Się orze się 🤭

IMG20230916150206.jpg

ukraina 🤭

Koło po oranym?

Opublikowano
14 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ja cię pier.....jaki obciach.Ja tu cały czas próbuje potępiać takie uprawy choć  górnolotnym stwierdzeniem jest nazwać to uprawą.Oczy mi krwawią jak patrzę na taki syf.Z jednej redliny mam więcej jak on z całego tego pola.Ja rozumiem że gdzieś jakiś chwast może wyskoczyć ale nie taka łąka.Kur.... Herbapol,leki z Anzejowej Apteki.

Ludzie lubią patologie oglądać...

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Ludzie lubią patologie oglądać...

Level Expert 

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Matka MOxSM, ojciec Ribano SM; Ur. 09.07.2023; waga 75 kg- 1300 PLN-ów...

O i tako odpowiydź mi sie widzi a nie sołtysowe ble ble bleeee

Opublikowano

Heh. Patrzta ktoś nasiał słoneczników i wbił tabliczkę z tekstem mniej więcej "przyjacielu chcesz to sobie zerwij a jeśli chcesz zapłacić to pieniądze wrzuć do skrzynki pod adresem fiu fiu. Pieniądze zostaną przeznaczone na pomoc osobie potrzebującej z naszej okolicy"ciesze się ze są tacy pozytywni ludzie. Zaraz się dowiem kto to to może bym się kopnął na bajere

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Heh. Patrzta ktoś nasiał słoneczników i wbił tabliczkę z tekstem mniej więcej "przyjacielu chcesz to sobie zerwij a jeśli chcesz zapłacić to pieniądze wrzuć do skrzynki pod adresem fiu fiu. Pieniądze zostaną przeznaczone na pomoc osobie potrzebującej z naszej okolicy"ciesze się ze są tacy pozytywni ludzie. Zaraz się dowiem kto to to może bym się kopnął na bajere

Zostaw skrzynkę!!!🤭😉

• Haha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v