Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie. Motywacja 

To mizerna, bo poprzez...groźbę...i nie będę się dalej rozpisywał w tym temacie, bo...by wyszło na Twoje🤷🤭...

19 minut temu, Karol6130 napisał:

Spokojnie 

Ręki nie stracisz, był bym głupi gdybym tego nie dopilnował 

Nie dom😡...🤭

• Haha 1
Opublikowano
52 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Bo może sam w którymś kiedyś wyląduję...

Pioter pa jakie ładne...

IMG_20230912_120200.jpg

Opublikowano (edytowane)

5 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

Ciekawe kiedy? Siedzi cały czas w Warszawie i rucha co popadnie- ksywa "byczek".  Jest sąsiadem mojej koleżanki, widzi go prawie codziennie, kobiety tylko inne :).

a ma nadal prawniczke  z krakowa ?? taka farbowana blondyna przed 50 ,autem na dyplomatycznych tablicach jezdzi..

4 godziny temu, wojtal24 napisał:

krótko ale jeździł pozniej miał limuzynę ligenze obecnie toyota hybryda

witajcie  w klubie 🤣🤣 

jedna z jego dziewczyn z mojej wsi pochodzi 😂

nie wiem czy zwiazek dalej aktualny ale pare razy go widzialem u "tesciowej"

przedtem mial mercedesa.. a ostatnio jechalem za taka toyota na plockich rejestracjach, kurna moze on byl we wsi ??

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

no przy CPL idealnie brawo Ty 👍

ile pol pod balicami parkingami zostalo..

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Bo może sam w którymś kiedyś wyląduję...

brozka kiedys otwierala oddzial  w oswiecimiu,, ale stacjonarnie to nie andrychow macie ??

Edytowane przez jacus
Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Aby tylko nie tak pracowity jak kandydat na kandydata...

No Pioter nie gadaj 27lat na bezrobociu pierdzieć w wersalkę to też sztuka 😉

6 minut temu, 6465 napisał:

Wszystkie akie dupiate?

Oo paczta go, zaraz widać co mu na myśli. ☝️ 

Toż to serce. Miłość ! 🙆

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

No Pioter nie gadaj 27lat na bezrobociu pierdzieć w wersalkę to też sztuka 😉

Oo paczta go, zaraz widać co mu na myśli. ☝️ 

Toż to serce. Miłość ! 🙆

A to sory, telefon miałem do góry nogami😳

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Wszystkie akie dupiate?

To serduszka... 🤦‍♂️

Opublikowano

wrazenia z miasta lodzi.. w jeden dzien to trudno cale miasto zobaczyc.

cel glowny zoo- otwarli afykanarium ,warto zobaczyc. kilka godzin ciekawego zwiedzania. krakow nie ma startu. choc u nas malp,lwow i tygrysow wiecej 😂.

ogrod botaniczny - to akurat porazka ,nawiezli kamieni z calej polski-od nas tez i tyle... do krakowa to sie nie umywa.

potem do centrum pojechalem- pod katedre.. cos zapachnialo jedzeniem. pora na obiad ide za wechem a tu rzeczywiscie- jadlodajnia dla bezdomnych razem z misja medyczna w ogrodzie sie rozlozyla, badali a potem jedzenie.-ale kolejka byla za duza wiec wrocilem z powrotem na wlasciwa piotrkowska- dobrze ze co chwile byly napisy nad ulica bo tak to bym zbladzil..

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Moi drodzy musze zabrać głos. Wszyscy pytają mnie czy będzie jakaś reforma rolnictwa, opowiem wam sytuację. Byliśmy z Merlin w Zakopanemi idziemy sobie spacerujemy i patrzę rolnik. Podchodzę i się go pytam jak mu się żyje bo wszędzie rolnicy narzekają a tu trudny teren do uprawy a on mi odpowiada że dobrze 🙉 no ale pytam go jak dobrze jak wy tu nic nie uprawiacie? Wiecie co mi odpowiedział? A co ja mam uprawiać? Toto się nie opłaca! Zasialem na polu trawę i zrobiłem parking dla turystów, kasuje 50zl za dobę. No i tak pomyśleliśmy że gdyby każdy rolnik tak przedsiębiorczo myślał to zamiast zboża by mogli parkingi porobić. Na hektarze niechby postawił 1000 samochodów x 50zl to ile to będzie? 50tys złotych dziennie x te 30dni ile to będzie? Półtora miliona... I co są pieniądze? I co rolnictwo się dalej nie opłaca? Trzeba kombinować i tak se myślę parkingi! Przyszłość polskiego rolnictwa! I żadnego zagrożenia nie ma że że wschodu przywiozą!

Mietek, wydaje mi się, że Jarek Ci podpierniczył pomysł bo już przecież cpk buduje...

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Po gumiakach. To tak jakby sąsiad powiedział że wybiera się na ryby a w jego domu pachnie jakby rodzina miała się zjechać na obiad. Nie musisz pytać o zanętę bo wiesz ze będzie stosował kartofle z makaronem i namoczoną bułką tartą. Swój swojego pozna 

U nos tak menele sie ubierajo gumioki i kabot. Pozatym w Zakopanym nima rolników a okolicni jezdzo  do Nowego. To mógł być turysta rolnik 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Jak zwykle. Mieliście czas się przyzwyczaić 

Przecież Ci nigdy racji nie odmawiałem...jak ją miałeś🤷...tylko ta polityka🤦...

Opublikowano
7 minut temu, brodziak81 napisał:

Podajnik załadowany i powrotem do domu.

20230912_160915.jpg

To ten dźwig pol? Ile za metr? 

Potrzebuję 6m 30 cm szeroki, nie wiem czy opłaca się samemu kleić w zimę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v