Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Nie nazywaj Władka małpą wielki spaniały rolnik zna się na rolnictwie i jest wielkim znanym Politykiem wie co dobre dla rolnictwa .

Nie nazwałem go małpa tylko stwierdziłem że zrobili z niego makgajwera(celowo tak napisane) a nie zrobił nic nadzwyczajnego żeby trzeba było o tym artykuły pisać.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, szymon09875 napisał:

Nie nazwałem go małpa tylko stwierdziłem że zrobili z niego makgajwera(celowo tak napisane) a nie zrobił nic nadzwyczajnego żeby trzeba było o tym artykuły pisać.

Nie  ważne co tylko aby pisali. Ostatnio  modny trend wśród  pseudo elit

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Wielu z nas mogłoby swoje przeróbki i udoskonalenia pokazać, bo większość takie posiada, jeśli nie wszyscy...i to po więcej niż jednym i bardziej zaawansowane🤷...no ale piar to piar...

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

I co próbujesz zgrywać twardziela pijąc piwo od rana 

Jakby rum pił to by może i komuś zaimponował :o na marynarzow kobity leco 🤭🤭 

A on byłby wtedy piratem 🙄

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Wielu z nas mogłoby swoje przeróbki i udoskonalenia pokazać, bo większość takie posiada, jeśli nie wszyscy...i to po więcej niż jednym i bardziej zaawansowane🤷...no ale piar to piar...

Dokładnie, rozmawiamy o nim ? Rozmawiamy. Czyli cel osiągnięty 

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, galan99 napisał:

Nie nazywaj Władka małpą wielki spaniały rolnik zna się na rolnictwie i jest wielkim znanym Politykiem wie co dobre dla rolnictwa .

Ja tylko tak wtrącę. Waldka chyba nie Władka 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Wódki nie 

Już nic nie będę inwestować w gospodarstwie

To bez sensu

Zainwestuj w wizytę u psychiatry albo psychologa bo ty masz problem sam ze sobą, 

Masz  35 lat to trochę można od ciebie powagi i rozsądku wymagać 

Ciekawi mnie co ty do tej pory robiłeś odnośnie układania przyszłości np jak miałeś 25 lat 

Edytowane przez Łolek
  • Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano
14 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kurła trza się podnieść i żyć 🙂

Przez babę nie warto życia zmarnować 

Browar wieczorem trza wypić 🙂

15 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki lepiej być samemu czy z nie odpowiednią kobietą 

🤔

z nieodpowiednia oczywiscie..ile juz lat temu pod innym nick-iem pisales ze nie pasujecie do siebie..

29 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Do śniadania szło dobrze.....

IMG_20230912_090053.jpg

pojadle i od razu noga ciezsza..

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

Już mi chyba nic więcej od życia nie potrzeba

1 minutę temu, Łolek napisał:

Ty masz zawsze wspaniałe pomysły 

rozumie ze sobie jaja robisz z nas jak zwykle? dopinaj nowy nabytek i orac pod oziminy i proszę tu zdjęcia wstawić jak orze nowy pług a małe piwo to wieczorem

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Zainwestuj w wizytę u psychiatry albo psychologa bo ty masz problem sam ze sobą, 

Masz  35 lat to trochę można od ciebie powagi i rozsądku 

Ciekawi mnie co ty do tej pory robiłeś odnośnie układania przyszłości np jak miałeś 25 lat 

35? 🙆

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał:

bierz małpkę jeszcze

Wódki nie 

Już nic nie będę inwestować w gospodarstwie

To bez sensu

a to Ty dla niej inwestowałeś w gospodarstwo jak ona chciała mieszkać w mieście 🤦‍♂️🤔

Pafnucy12 napisał:

Do śniadania szło dobrze.....

IMG_20230912_090053.jpg

I po co tak zrobiłeś lepi tera będzie lorol?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Łolek napisał:

Ja myślę, że słuchał...a kogo to se odpowiedzta sami🤷...

5 minut temu, wojtal24 napisał:

a to Ty dla niej inwestowałeś w gospodarstwo jak ona chciała mieszkać w mieście 🤦‍♂️🤔

Michał, na pewno nie dla niej, tylko dla tej drugiej, a właściwie...pierwszej🤔...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
15 minut temu, szymon09875 napisał:

Jakby rum pił to by może i komuś zaimponował :o na marynarzow kobity leco 🤭🤭 

A on byłby wtedy piratem 🙄

Dokładnie, rozmawiamy o nim ? Rozmawiamy. Czyli cel osiągnięty 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

18 minut temu, galan99 napisał:

Ja tylko tak wtrącę. Waldka chyba nie Władka 

Władek to ten koszykasz kamien😆😆😆😆

Opublikowano
galan99 napisał:

akurat rolnictwem się zajmował jak ty byłeś u bociana w piętach skończył politechnikę warszawska i miał całkiem rozwinięte gospodarstwo na tamte czasy

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał:

z nieodpowiednia oczywiscie..ile juz lat temu pod innym nick-iem pisales ze nie pasujecie do siebie..

pojadle i od razu noga ciezsza..

Jak wrażenia z miasta Łodzi 

Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał:

akurat rolnictwem się zajmował jak ty byłeś u bociana w piętach skończył politechnikę warszawska i miał całkiem rozwinięte gospodarstwo na tamte czasy

Ciekawe kiedy? Siedzi cały czas w Warszawie i rucha co popadnie- ksywa "byczek".  Jest sąsiadem mojej koleżanki, widzi go prawie codziennie, kobiety tylko inne :).

• Like 1
Opublikowano

I polonezami jeździł 

Opublikowano
Qwazi napisał:

12 minut temu, Łolek napisał:

Ja myślę, że słuchał...a kogo to se odpowiedzta sami🤷...

Michał, na pewno nie dla niej, tylko dla tej drugiej, a właściwie...pierwszej🤔...

to przypomniał mi się taki kolega z podstawówki ożenił się z taka dziewczyna z sąsiedniej wsi wyjechali za granicę po ślubie żeby zarobić sobie na mieszkanie no jak wrócił po pół roku mama go podeszła że sąsiady kombajn kupili a oni nie mają i dal mamie kasę na kombajn, za którą miał wspólnie kupić z Żoną mieszkanie i na tym skończyło się jego małżeństwo. Była żona ułożyła sobie jakoś życie z innym a on ...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v