Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To przynajmniej Marcin ma dziś powód żeby się napić że szczęścia tylko pamiętaj że krowy od rana czekają 

A tak serio to się nie przejmuj lepiej samemu niż co chwila wysłuchiwać pretensji albo się sprzeczać co chwila o wszystko

Prędzej ty znajdziesz niż ona ze swoim podejsciem

• Like 2
Opublikowano

No to co?

No to może małe co nie co na...🏍️?

Do zobaczenia we....Włodawie...🙋‍♂️

Opublikowano

dzień dobry. 

trochę mnie tu nie było, cofam się o stronę, a tu znowu "trudne sprawy "🤭

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Teraz to już chyba naprawdę

A gdzie w tym wieku znajdę kobiete 

A po co wogóle szukać? 🤔 Lepiej samemu dożyć. Teraz baby to nie chcą na wieś. Jak już to do obszarników z roślinną. 

Edytowane przez Luki99
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A gdzie w tym wieku znajdę kobiete 

Teraz to chyba wszyscy w Internecie szukają. Są jakieś aplikacje i tylko zdjęcia przerzucasz 😜 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

Teraz to chyba wszyscy w Internecie szukają. Są jakieś aplikacje i tylko zdjęcia przerzucasz 😜 

żeby te zdjęcia się jeszcze jakoś zgadzały. 

a to albo 10 lat wstecz, albo 25 kg przybyło 🤣

Opublikowano
15 minut temu, Luki99 napisał:

A po co wogóle szukać? 🤔 Lepiej samemu dożyć. Teraz baby to nie chcą na wieś. Jak już to do obszarników z roślinną. 

Chłopaki też nie wszystkie.Moja szwagierka też jakoś szczęścia nie ma.

Opublikowano
14 minut temu, Leszy napisał:

Jedziesz na skup i odstawiasz. Ot cała filozofia. 

Przecież z wozem nie pojadę. A oddawać za 600 czy 700zł tonę to mnie wyjdzie taniej nawet poplon na przyoranie.

20 minut temu, Luki99 napisał:

Dawno z takiego założenia wychodzę.

• Thanks 1
Opublikowano
51 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No to co?

No to może małe co nie co na...🏍️?

Do zobaczenia we....Włodawie...🙋‍♂️

Jedziesz/pojechałeś może nad Białe do okuninki? jaką trasą?przez Parczew?

Opublikowano
20 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Przecież z wozem nie pojadę. A oddawać za 600 czy 700zł tonę to mnie wyjdzie taniej nawet poplon na przyoranie.

Z sąsiadem do spółki. ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Z sąsiadem do spółki. ;) 

Nie mam sąsiadów siejących na handel. Wszyscy, którzy zostali to obsiewają mniej niż ja. 

No, ale jeden, który miał rezygnować jednak będzie obsiewał dalej, drugi chyba też, jedynie jeden zrezygnował, tylko ziemniaki i warzywa będzie miał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v