Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pablos_1970 napisał:

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Jeśli mialo się odpowiednie wzorce, które ukształtowały charakter, to te wszechobecne pokusy nie stanowią poważnego zagrożenia 

Pitolisz tak  sam z siebie   czy  ktoś   ci  za  to płaci   ,  typowe   wyparcie   problemu  ja tylko  stwierdzam fakty  liczby  mówią  same  za  siebie   za  tym  ,   ogromnym  spożyciem  , są  ludzkie  tragedie  jak  tego  nie  kumasz  to twój  problem . 

a ty masz problem z alko? zobacz papierosów jest opór wszędziew każdym sklepie na stacji w kiosku pewnie i na barazarze dla mnie mogli by je za darmo na ulicy rozdawać i nie pale po prostu. i tyle. i u mnie w domu rodzinnym też nikt nie palił jak masz coś w genach czy z czymś problem to czy to będzie dostępne czy zakazane i tak będziesz tego szukał

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Pitolisz tak  sam z siebie   czy  ktoś   ci  za  to płaci   ,  typowe   wyparcie   problemu  ja tylko  stwierdzam fakty  liczby  mówią  same  za  siebie   za  tym  ,   ogromnym  spożyciem  , są  ludzkie  tragedie  jak  tego  nie  kumasz  to twój  problem . 

Idź do psychologa bo masz poważny problem i przestań tu pierniczyć ni z gruszki ni z pietruszki 

A jak nie to rozpocznij osobny temat o spożyciu alkoholu, liczbach i teoriach działań podprogowych 

Opublikowano

A  paru  pajacom  nie  podoba  się ze piszę  prawdę  albo   z lobby alko   a  bardziej    prawdopodobne  że  mają  problem  i  sama  myśl  o  zabraniu  używki    rodzi  u nich  agresję  .

• Haha 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

7 minut temu, wojtal24 napisał:

twoje słowa cytuje

Ale tak jest , ciężko zarobić na te graty

Chyba żeby w kapustę uderzył 🤔

no tak jest dla mnie możesz uderzyć się i kapusta w głowę i burakiem i czym tam jeszcze chcesz tylko wiesz co najgorsze to jest to jak się liczy u kogoś na polu lub w portfelu a nie umie się policzyć u siebie. jesteś młody masz 2 ręce 2 nogi glowe (to moze straciles dla nie) masz ziemię to kto Ci broni zamawiaj sadzonki i sadz a nie zazdrościsz @marcinowi19...

Opublikowano
7 minut temu, Pablos_1970 napisał:

A  paru  pajacom  nie  podoba  się ze piszę  prawdę  albo   z lobby alko   a  bardziej    prawdopodobne  że  mają  problem  i  sama  myśl  o  zabraniu  używki    rodzi  u nich  agresję  .

A jak jest ta prawda? Jakie Ty masz w tej kwestii doświadczenie i wiedzę? Na czym opierasz swoje twierdzenia? Na jakichś liczbach wziętych nie wiadomo skąd?

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

no tak jest dla mnie możesz uderzyć się i kapusta w głowę i burakiem i czym tam jeszcze chcesz tylko wiesz co najgorsze to jest to jak się liczy u kogoś na polu lub w portfelu a nie umie się policzyć u siebie. jesteś młody masz 2 ręce 2 nogi glowe (to moze straciles dla nie) masz ziemię to kto Ci broni zamawiaj sadzonki i sadz a nie zazdrościsz @marcinowi19...

Ja Marcinowi nie zazdroszczę , tylko jak zarobić ,czy lepiej robić to samo dalej 🤔 ale też mi się marzy kostka na podwórku , Ursus w garażu i stary 10 letni opel na podjeździe

Opublikowano

Chłopaki tak poważnie czy da radę kupić jakiś ciągnik w miarę ok może być i zachodni w cenie dobrej szejsiontki ,tak żeby nie musiał za dużo dokładać 🤔 , coś 80 koni w zwyż , może być nawet 4x2 

Opublikowano

3 minuty temu, wojtal24 napisał:

Ja Marcinowi nie zazdroszczę , tylko jak zarobić ,czy lepiej robić to samo dalej 🤔 ale też mi się marzy kostka na podwórku , Ursus w garażu i stary 10 letni opel na podjeździe

wlacz logiczne myślenie jak teraz nie zarabiasz to po co dalej chcesz robić to samo żeby dalej nie zarabiać? ale ty tylko tak gadasz ze nie zarabiasz żeby gadać i tyle bo ciągle coś kupujesz jednak na to gospodarstwo a to zetora (a tanie nie są) a to przyczepę a to pierścionek a to coś o ziemi pisałeś to tak się nauczyłeś narzekać od starych i narzekasz a jednak coś inwestujesz

Chłopaki tak poważnie czy da radę kupić jakiś ciągnik w miarę ok może być i zachodni w cenie dobrej szejsiontki ,tak żeby nie musiał za dużo dokładać 🤔 , coś 80 koni w zwyż , może być nawet 4x2 

c 385 do remontu z PGR

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Forsza 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Sorry, ale podejrzewam że już sam nie bardzo wiesz czego chcesz, radzę jak najszybciej brać ślub, kobita Cię bardzo szybko naprostuje.   :P

Starokawalerstwo źle wpływa na wszelkie inwestycje.   :D

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
27 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Wytłumacz jak byś rozwiązał ten problem...

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

co, temat wymalowanego 1012 nie załapał to nową bzdetę wymyśliłeś???

• Haha 4
Opublikowano
42 minuty temu, Pablos_1970 napisał:

A co mnie czyjeś ludzkie tragedie interesują? To ich problem a nie mój. 

29 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Ty nie prawdę piszesz tylko ciemnotę rozsiewasz. Poczytaj coś o prohibicji w Stanach i pomyśl przez chwilę. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A piach? Masz we wnętrzu gdzie trawnik założyć?

Ziemi dostatek, zwłaszcza na dywaniku przy siedzenie kierowcy. Do tego słoma jakaś czasem się wala. Z tyłu w bagażniku podłoga oznaczona przez królika bo pudełko przemokło ale nawet nie śmierdzi za bardzo...

Opublikowano
18 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Da się 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v