Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, szymon09875 napisał:

I coś tam kropi. Kurde mogłoby już wytrzymać do wieczora to bym spokojnie skończył... 

Nie wiedziałem że Ełk to takie imprezowe miasto, ale się tu w nocy dzieje 😲

Żebyś zobaczył co tam działo się 25 lat temu 🤦‍♂️. Teraz jest ok. Wieczorem strach było przejść na dworzec. Pełno ćpunów i pijaków. Nad jęziorem same burdy i pełno meneli. Ogólnie to wiocha, tyle że ładnie położona.

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry wszystkim😃 bo inaczej się nie da zacząć dnia. @Pafnucy12 odezwałem się do chłopaków ale zero odzewu(za dużo teraz pracy pewnie mają), ale samemu się udało wszystko zrobić. Gdyby nie to że miałem aplikacje poczty przed oczami to nawet bym już tym sobie d*py nie zawracał. Myślę, a spróbuję jeszcze jakieś hasło którego używam, trafione,od razu logowanie na af i pytanie o zmianę hasła,nowe hasło zrobione i oto jestem. A że święto dzisiaj to wczoraj wieczorem się dowiedziałem. Wczoraj skończyłem uprawki pozniwne to dzisiaj tylko umyć sprzęty zostało,no i śruty narobić 

Edytowane przez Belaruss820
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, gregor1284 napisał:

Niekiedy ta kreatywność to Dej pan spokój. Patrz to 

https://www.facebook.com/marketplace/item/23972301845701859/

Tu już takie na siłę podkreślanie kto tym jeździł ze aż dziwnie 

W przypadku tego modelu mogę zostać antypicownikiem.Mam 3× V70😁. Cena trochę za wysoka ale pewnie specjalnie pod negocjacjie no chyba że to razem z tą panią.Siedzenia robione na bank, nie było takiego zestawienia fabrycznie.Ogulnie starsze Volva zaczynają już powoli drożeć ale nie V40 bo to nie Volvo.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Jedziesz do @tytanowyJanusz?

No właśnie myślałem żeby dzisiaj pojechać tylko zadzwonię w dzień. Może pod wieczór bym zajechał. Gdyby mi nie dał znać w niedzielę to bym nr nie miał do niego bo przepadł na starym tel.

Edytowane przez Belaruss820
Edit
Opublikowano
szymon09875 napisał:

I coś tam kropi. Kurde mogłoby już wytrzymać do wieczora to bym spokojnie skończył... 

Nie wiedziałem że Ełk to takie imprezowe miasto, ale się tu w nocy dzieje 😲

polecam Smetek i Biały Żagiel w Elku

Opublikowano
20 minut temu, marcin19071980 napisał:

.Mam 3× V70😁

Trza uderzyć w pyry i kapuche 🤗 zaraz się ursusa kupi i resztę

Opublikowano
9 godzin temu, Strongman napisał:

Jak kupowałem Passata to moda była że handlarze przewozili od siebie samochody,przestał 3 tygodnie i potem stał u kolejnego że prosto z Niemiec.

Zresztą z ciongnikami maszynami tak samo wszyscy się patrzo już tyle stoi to pewnie ludzie się kąpieli że coś tam nie tak i nie kupują bo tyle stoi,i przewożą do innego i u niego już nowy.

Nie chciałem Ryśka do trumny od razu kłaść, ale niestety od lat tak robią i ciągle to działa. Maszyny, samochody...

A u mnie z nocy niespodzianka 😁😁🥳👍

IMG_20230826_081228_6.jpg

Jutro jadę na grzyby. Teraz powinny być 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Spytaj @Łolek o złote czasy. "Panie na granicy kolejka" "panie na ocleniu go trzymają" a realnie lakier dopiero na niego szedł albo dosychal 

Panie lekko przodem stuknięta a tu ćwiartka do wycięcia jeszcze z lawety z nasypu jebła 🙆‍♂️ złote czasy rozwoju warsztatów, i potem znieśli cło  i już trzeba było kombinować 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v