Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

A czy ja pisałem ze ze swoją? 😁

I tu Cię mamy ptaszku...przyznaj się teraz...z Wieśka żoną na szkolenia jeździsz 🙆🤭🤭🤭...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Motory mamy...i po co zaraz z małżonką?

Autem 10 tys. Rocznie robię...

Nima czasu na głupoty jak się traktorami całe dnie jeździ..

Znajomy ma Reno Megane 2013 r od nowego nakręcił 20 tyś km 🙂

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Da...

Kiedy byłeś ostatni raz?

Opublikowano (edytowane)

Kurła, to ja tylko wczoraj 130 km zetorami przejechałem 😎

Edytowane przez HF86
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

To nie taki

Jak szaleć to szaleć. 

Taki ładniejszy. 

Bierz, PiS na to da ...😄

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

U mnie już po 🤭

tyn to zawsze pierwszy w całym powiecie musi być

55 minut temu, Ulman napisał:

14tys km rocznie...... Zawsze mnie zastanawia jak ci ludzie to robiąO.o

jak ktoś ma blisko do pracy...

wg. przebiegów to ja robię 10tys.km na 13 miesięcy, żona 11tys.km na 12 miesięcy, do tego motorem pyknę jeszcze z 3tys.km rocznie

51 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Przestań, bo gul mi już uciekł....😉

były czasy co jeździłem samochodami po 2-3tys.zł, znam biedę, to że teraz mam jaki mam nic nie znaczy

• Like 1
Opublikowano

26 minut temu, rolnik34 napisał:

szwagier ma skode 2008 r diesel i ma 65 tys pierwszy wlasciciel

17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Mój ojciec od 7 lat nie robi autem więcej niż 2000km rocznie a w ciągu ostatnich dwóch lat jak przekroczy 1000 to wszystko. 

15 minut temu, Strongman napisał:

Ja robię po 10tyś rocznie.

I praktycznie codziennie do 20km.

8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Motory mamy...i po co zaraz z małżonką?

Autem 10 tys. Rocznie robię...

Nima czasu na głupoty jak się traktorami całe dnie jeździ..

3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Znajomy ma Reno Megane 2013 r od nowego nakręcił 20 tyś km 🙂

Kiedy byłeś ostatni raz?

Samochodów na ulicach od ciula , wszędzie ruch, pizgają po całej Polsce a tu się okazuje że drugie tyle aut praktycznie nie jeździ🤔

I teraz pytanie - czy wydaje sie wam ze jakiekolwiek z tych aut trafi na olx czy otomoto? Miałem kilka przypadków aut które były z pierwszej reki i robiły 20-25 tys rocznie to się znajomi właścicieli w kolejce ustawiali. 

Opublikowano

Te niskie przebiegi to najczęściej w starszych autach z przebiegami ok 200 tys... Żaden rarytas takie auto później 

Opublikowano (edytowane)

Moje nie trafi bo OC 366zł i stuwka przeglond to poco sprzedawać 

Jeżdżą wszystkie auta 1 listopada wtedy to największy ruch w roku.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Moje nie trafi bo OC 366zł i stuwka przeglond to poco sprzedawać 

Za inne też tyle...

Ja za przegląd nawet mniej niż ta stuwka, bo 99.

Opublikowano
37 minut temu, Ulman napisał:

I teraz pytanie - czy wydaje sie wam ze jakiekolwiek z tych aut trafi na olx czy otomoto?

Ojca Fiesta to raczej na złom niż na jakikolwiek portal z ogłoszeniami. To już jego auto dożywotnio, w przyszłym roku będzie "pełnoletnie". Podobnie jak moje - albo ja się prędzej skończę albo auto. Drugiego takiego już nie znajdę. 

Opublikowano

Ryśka pewno w Radomiu spałowali bo nic nie pisze.

Pewno paznokciem grubość lakieru sprawdzał i błotnik odpadł🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Krowy ,nie da rady jechać nad morze 🤕

Pomożemy 

19 minut temu, 6465 napisał:

Był Ryszard po volvo? Czy narazie tylko olx śledzi?

Na lotnisku w Radomiu podobno czeka na samolot powrotny 

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, gregor1284 napisał:

Na lotnisku w Radomiu podobno czeka na samolot powrotny 

opowiadałem tu kiedyś jak kolega pojechał po samochód, PKSem, bo Uno mu się już rozpadło, pojechał i się okazało że tego co miał kupić już nie ma, a że nie było już kolejnego PKSu, dopiero następnego dnia rano, to kupił to co było🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ulman napisał:

Gratuluje tak niskich przebiegów. Wy nigdzie nie wyjeżdzacie ? Nad morze, na jakiś weekend z małżonką, kilkadziesiąt czy kilkaset km zeby jakąś maszynę obejrzeć? Na jakies dni pola, targi , agro show?  

Po co mam na jaki targi jeździć, oglądam katalog dzwonię diler do mnie zajeżdża, uzgadniamy cenę przelew maszyna w podwórku 😉 🤷‍♂️

3 godziny temu, Augenthaler napisał:

Jak bylem u 6 lekarzy zaden nie pomogl Mogę przesłać dowody w postaci badan ze jestem schorowany.

Ty to znajdź większy i grubszy mur 

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v