Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Porobili?

Chyba czas prasy jutro odczepić i podczepić następne maszyny

21 minut temu, Strongman napisał:

Wrzuciłem z pola I tydzień temu pryskałem glifo 360 z adiuwantem i juz tak szybko szrobiło się żółto czyżby ten adiutant takie efekty zrobił,dawka 5l na 250 l wody nie zamocna.

Jakbyś dodał chwastoxu to jeszcze lepszy efekt wizualny 

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Mój ojciec ma identyczną przypadłość. Jednak całkowicie nieodwracalną. Jedno wcale, a drugie z zawężonym polem widzenia.   

U niego też, jedynie jest szansa żeby to przystopować. 

Koło 2003-5 roku nie pamiętam dokładnie kiedy miał wypadek samochodem, wtedy mu wykryli wadę wzroku. Lekarz orzecznik był bardzo zdziwiony jak ten go prosił żeby zabrał mu prawo jazdy zawodowe a zostawił b i t. Pracował wtedy w jednostce wojskowej. Cały alfabet w prawku wbity. Każdy zawsze chciał aby zawodowe zostawić. 

Jakby tego było mało ma syna, który od urodzenia jest chory, lekarze jakiś błąd popełnili i chłopak niepełnosprawny, 21 lat ma teraz. 

Dlatego trzeba się cieszyć z tego co się ma.

58 minut temu, Łolek napisał:

Jedziesz oglądasz pasuje, zadatek i umawiasz datę odbioru tu nie ma czajnikowania 

Mądrego to i warto posłuchać. Widać że to mój wuja 😉

29 minut temu, soltys48 napisał:

Porobili?

Chyba czas prasy jutro odczepić i podczepić następne maszyny

Jakbyś dodał chwastoxu to jeszcze lepszy efekt wizualny 

I tylko wizualny... 

Moim zdaniem glifosat tylko czysto aby doszedł do korzenia spokojnie.

• Like 1
Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

Aj bo zarobiony jestem gorzej niż w żniwa... 

Wiem, nikt nie uwierzy, ale ... naprawdę..

Po niedzieli coś zaradzimy...

Kurna nawet do @tytanowyJanusz po pszenżyto nie pojechałem...

2 minuty temu, Desperado napisał:

Pafnucy zasrał sprawę że nie pojechał, to jest spirytus movens tej sytuacji.     :P   

mój towar też czeka. zarobiony też jestem. może w sobotę podjadę pod wieczór

Opublikowano
6 godzin temu, szymon09875 napisał:

U niego też, jedynie jest szansa żeby to przystopować. 

Ojciec ma uszkodzone nerwy mechanicznie. Po usuwaniu guza z przysadki mózgowej. W młodości pracował jako kierowca, i wszystkie uprawnienia ma cały czas. Formalnego zakazu nie ma, ale jeździć nie może. 

Opublikowano
10 godzin temu, Qwazi napisał:

No to jak już nabrałeś wprawy Piotrze, to możesz u mnie trochę porozwozić...Karol podorywkę zrobi😉...

Zbyszek, to jest kopoc👇

95d2f54828c46523eaaea7e80019a227.JPG

Ale nazw tego po Polsce 🙆‍♀️ ,u nas to kulas od gnoju . Nie ma wiatru ,lekkie zachmurzenie ,plus 15 . Może dziś będę  ,,krył''😉

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Pafnucy12 napisał:

1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

jakoś tak dziwnie bez forum tyle czasu...

No nie?

Cholera to jak nałóg.  

A może możliwość porozmawiania z miłymi ludźmi????

no jakoś tak jest. najgorzej że na apce nie mogę się ogarnąć. tak się zastanawiałem jeszcze wracając do logowania,że może że jestem zalogowany na apce to nie mogę się zalogować na przeglądarce. no ale sam nie wiem. nie chce ryzykować wylogowaniem bo tu mogę nie mieć zapisanego hasła, no chyba że tu można gdzieś wejść w te sprawy login i hasło?

można być zalogowanym i tu i tu jednocześnie ja jestem zalogowany na laptopie I na jednym telefonie I na 2 telefonie mam aplikacje tak że w sumie na 3 urządzeniach na jednym loginie tylko w sumie korzystam z telefonow

Belaruss820 napisał:

Pafnucy12 napisał:

1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

kto jest moderatorem, jeśli ktoś z Was mógłby mi namiary podesłać? albo do bossa pisać bezpośrednio?

Napisałem

@danielhaker np.

z apki nie mogę wysłać wiadomości,czy coś zwalone mam z apka czy poprostu nie potrafię odnaleźć opcji wysłania wiadomości...

z aplikacji nie da się wysłać pierwszej wiadomości później już można normalnie pisac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v