Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

24 minuty temu, Łolek napisał: Pasów nie masz   Marku to jest fliz?

to jego zasłony z okien on ma taką wielką chałupę 🤭

🙆‍♂️

Strongman napisał:

30 minut temu, Łolek napisał:

Pasów nie masz 

Mam ale pasy cały czas mi są potrzebne,weżnę ukręcę trochę sznurków wkrętarką aby byli grubsze,zaczepi się opony,a zamiast tego zielonego pujdzie folia po pryzmie może nawet dwie, myslałem kupić te zieloną narzutę ale niechcący zonka zobaczyła i powiedziała żebym nie kupował, jak by nie widziała i bym kupił to by była inna sprawa ale jak powiedziała nie to muszę się posłuchać już teraz.

Nie będę dla jakieś tam szmaty kłócił się.

🤦‍♂️ pantofel 🤪

Strongman napisał:

3 minuty temu, Leszy napisał:

I będziesz to foliami nakrywał bo żonie się tryb sknery załączył? 

To niechodzi o to tylko oto że jak nie wydaje się kasy na takie jakby duperele to można kupić coś konkretnego 

daj spokój ....

Łolek napisał:

4 minuty temu, Leszy napisał:

To jest właśnie coś konkretnego. Taki fliz to inwestycja na lata. 

Dla żony Wieśka to kolejne mieszkanie jest konkretem, ani szmaty na stertę, każdy ma swoje priorytety 

dobra kiecka droższa od flizu ale nię sterty słomy nie nakryje najwyżej czego innego 🤭 też stertę 🤪

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Qwazi napisał:

🤔Marek, czy Ty też...razem ze mną i Wiesławem...w drużynie🤔🤭...bym nie podejrzewał...nawet odrobinkę🤷...😉🤭

Wiesz ja się żony nie boję 💪, ale bardzo liczę się z jej zdaniem 🤭

3 godziny temu, superfarmer02 napisał:

Cyk fuch 🤭😂

16926199985714853447034509204613.jpg

Dobrze że nie gruszka od lewatywy tylko butelka 😉

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)

Oj Sie dźwiga sie...

IMG_20230821_154634.jpg

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

Dla żony Wieśka to kolejne mieszkanie jest konkretem, ani szmaty na stertę, każdy ma swoje priorytety 

Taki deweloper a będzie ze starą podartą folią się pieprzył? Którą pewnie i tak wiatr zerwie..

2 godziny temu, pedro2 napisał:

A jo jak tam żonka co miesiąc mieszkanie na Ursynowie kupuje to o czym Ty mówisz 😁

Nie że bym krakał, ale może na podział majątku się szykuje??? 🤔

• Like 1
Opublikowano
47 minut temu, Leszy napisał:

Taki deweloper a będzie ze starą podartą folią się pieprzył? Którą pewnie i tak wiatr zerwie..

Nie że bym krakał, ale może na podział majątku się szykuje??? 🤔

Każdy niech robi jak uważa, w zeszłym roku pierwszy raz założyłem fliz i do plandek ani foli już nie wrócę 

Opublikowano (edytowane)

Ło kur.... ale się dziś urobilem.8ton pyry przesortowane 2ha poplony zasiane i jeszcze przy klunkrze pogrzebałem.Pier...wiecej dzisiaj nie robie 

FB_IMG_1692268836671.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Qwazi napisał:

Był taki moment, że się nad takim bizonem zastanawiałem, ale...po co mnie to🙆...

Ale byś zrobił...no błąd...

Polska podróba tragiczna była... oryginał nie najgorzej działał...

Tak jakoś kiedyś się naczytałem o tym..

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v