Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, szymon09875 napisał:

IMG_20230819_080357.jpg

O kurła, niezła 🤪 ona chyba pamięta jak woziła stoły i krzesła na komunię hitlera 😁 diagnosta pewnie zadowolony jak go odwiedzasz 😉

• Haha 1
Opublikowano
59 minut temu, jasiuhonda napisał:

Witam😀 w Chorwacjii 28stopni👍

20230819_080040.jpg

tak zimno jest ? ,zazdroszcze. gdzie jedziesz ?? na kamienie czy na skaly ??

5 minut temu, szymon09875 napisał:

Już mu ktoś pizdę nabił pod okiem 🤣

gul wam rosnie 😂, kolejny was wyruchal bez mydla...

Opublikowano

dzień dobry. 

zaczyna kropić, miał się człowiek brać do pracy, ale nie wiem czy przy sobocie warto tak szaleć 🤔

wieczorem jakieś kolejne koncerty, jutro dożynki, potem znów koncert. 

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Witajcie . Nocna burza dała 13mm deszczu. W sierpniu łącznie narazie 30mm.

@brodziak81 u Ciebie też popadało?

13 kropel na m2 wszystko poszło bokiem. Na rabatach ładnie było widać  chmura dochodzi do lotniska i się  rozchodzi na boki.

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

dzień dobry. 

zaczyna kropić, miał się człowiek brać do pracy, ale nie wiem czy przy sobocie warto tak szaleć 🤔

wieczorem jakieś kolejne koncerty, jutro dożynki, potem znów koncert. 

Ciepłe noce ,korzystaj . Zeby jeszcze nie te szerszenie .

Opublikowano
27 minut temu, radekz200 napisał:

kurła kolodziejczyk przeszedł to PO 🤬

Wiadomości do was trochę później docierają ale dobrze ze docierają 

22 minuty temu, Qwazi napisał:

Chyba żeś się dał namówić na ten...wpis na listę 🤔...

Ocieplam wizerunek? Nie nie 

16 minut temu, brodziak81 napisał:

13 kropel na m2 wszystko poszło bokiem. Na rabatach ładnie było widać  chmura dochodzi do lotniska i się  rozchodzi na boki.

Jakie koncerty? Może bym wpadł zadać szyku 

Opublikowano
51 minut temu, jacus napisał:

tak zimno jest ? ,zazdroszcze. gdzie jedziesz ?? na kamienie czy na skaly ??

gul wam rosnie 😂, kolejny was wyruchal bez mydla...

Ale ty masz bałagan na strychu człowieku :o jakich was :o

Opublikowano
37 minut temu, kizak napisał:

Ciepłe noce ,korzystaj . Zeby jeszcze nie te szerszenie .

Co u was z tymi szerszeniami. Szkolone jakie do odparcia Rosji i Białorusi?

Bananek też mówi że u niego plaga os i szerszeni. 

U mnie natomiast wyjątkowo mało w tym roku

2 minuty temu, konteno napisał:

na czyj kombajn polujesz ? wstążeczke chcesz zestrzelic?

Czyli się wydało. Ryśkowa pompa dostała strzała ze sztucera

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Cholery okorowały młode jesiony. Gorsze to niż kornik w Białowieży.... 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Przeważnie to w wierzbie i osice gustują

W kasztanowcu było gniazdo to jedno zapiankowalem. Lata tego jednak ciągle dużo. Zaś osy to robią te gniazda wszędzie gdzie się tylko da. 

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

U mnie natomiast wyjątkowo mało w tym roku

Czyli się wydało. Ryśkowa pompa dostała strzała ze sztucera

takiej plagi to nie pamiętam. 

gruszki cukrówki to na bieżąco zjadają, na biwaku byłem, to pełno pułapek postawionych i prawie każda butelka pełna tego dziadostwa 

Opublikowano

Nawet tu nad morzem mniej os w tym roku jak w ubiegłym. Widać rejonizacja i lokalna gradacja 

Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

Zaś osy to robią te gniazda wszędzie gdzie się tylko da. 

U mnie sobie upodobały ten schowek w rozrzutniku. Już parę lat. Robię z nimi porządki a one wracają

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Widać rejonizacja i lokalna gradacja 

Osy to zawsze były. Coś tam owoców ponadgryzały i tyle. Teraz jednak dodatkowo te szerszenie sobie używają.  

2 minuty temu, Qwazi napisał:

U mnie sobie upodobały ten schowek w rozrzutniku. Już parę lat. Robię z nimi porządki a one wracają

Domek dla dzieciaków, zabawki, pod siodełkiem od roweru, pojemniki na narzędzia, rurki przy ogrodzeniu. Czego nie otworzysz to gniazdo os. Najwięcej to w oponach na kiszonkach. Może to przez nie taki "urodzaj" na te owady powstał? 

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Nawet tu nad morzem mniej os w tym roku jak w ubiegłym. Widać rejonizacja i lokalna gradacja 

coś się sypie w ekosystemie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v