Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Phi, od czwartku prawie, że bez deszczu, parę kropel w piątek. To stanowczo za długo bez deszczu...

Wczoraj po południu taktyczne 2,5l spadło, tak coby czasem nie podeschło 🤣

Opublikowano
35 minut temu, Karol6130 napisał:

https://www.extradom.pl/projekt-domu-jaskolka-4-z-garazem-WRL1056

A na starość to w garażu, karetka i karawan będą miały najlepszy dostęp 

U mnie między pokojem numer 5 ,a garderobą numer6 ,nie ma ściany ,i ta garderoba może być prosto z pokoju ,lub pokój powiększyć . Ale to chodzi o inny projekt ,       tylko schody identyczne i pokój w tym samym miejscu  ,i tak zerknąłem ,i tego 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Odpuszczam temat 

No i słusznie bo mógł byś się makijażu permanentnego dorobić.

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wczoraj ci którym się udało w poniedziałek skosić zbierali słomę ale co to za słoma... Czarne, kurzyło się za tą prasą. 

A jakie miało być.  Od poniedziałku u nas ponad 35l opadu w kilku partiach... To jest ch*j, bo pogody dalej nie widać. A na przyszły weekend 50l opadu zapowiadane.

Opublikowano
Przed chwilą, Popier96 napisał:

A jakie miało być.  Od poniedziałku u nas ponad 35l opadu w kilku partiach... To jest ch*j, bo pogody dalej nie widać. A na przyszły weekend 50l opadu zapowiadane.

U nas chyba ponad 40... Ja już rachubę do tych opadów straciłem. Słomy w opór bo kostka za kostką, pszenica też musi dobrze sypać bo kursują na RSP z przyczepami ino dudni.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, gregor1284 napisał:

Odpuszczam temat 

Dobra decyzja👍...bo by się jeszcze ta chorągiew, co to mazowszanów ratowała, znowu pod Grunwald wybrała...przez Kurpie...🙆🤭

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Gdzie Ty do Łodzi 

Łoj blisko...łon nawet w łódzkiem był, kiedy było ono najmniejszym województwem🤷...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
18 minut temu, marcin19071980 napisał:

No i słusznie bo mógł byś się makijażu permanentnego dorobić.

Nie z moim poglądem. Ja każdemu pomogę kto pomocy potrzebuje i widzę że się stara do czegoś dąży 

5 minut temu, Qwazi napisał:

Dobra decyzja👍...bo by się jeszcze ta chorągiew, co to mazowszanów ratowała, znowu pod Grunwald wybrała...przez Kurpie...🙆🤭

Łoj blisko...łon nawet w łódzkiem był, kiedy było ono najmniejszym województwem🤷...

Wolę robić to co robię i nie być w centrum zainteresowania. Zaraz takich Mańków się nazbiera więcej i będą się doszukiwać czego nie ma

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Wolę robić to co robię i nie być w centrum zainteresowania. Zaraz takich Mańków się nazbiera więcej i będą się doszukiwać czego nie ma

Ale się tak trochę żeś w to centrum sam... wepchnął 😜...

Opublikowano

Panowie przed chwilą badana pszenica z ręki 15.3 pogoda beż szału ze słońcem. Wyschnie to do 14.5 dzisiaj czy niema sensu wistuli z szopy wyciągać? Dodam że zostało ostatnie 5ha i dozeynki by byly😀

Opublikowano
31 minut temu, Łolek napisał:

33 km tyle samo do Kutna i tyle samo do Łowicza 

Doczytałem niedawno że dżemy łowicz w Wadowicach robią 

27 minut temu, Qwazi napisał:

Ale się tak trochę żeś w to centrum sam... wepchnął 😜...

Gdzie ja dziad w centrum zainteresowania 

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Doczytałem niedawno że dżemy łowicz w Wadowicach robią 

Gdzie ja dziad w centrum zainteresowania 

No wiesz postęp John dyry i ciuchlandy w Turcji 

Opublikowano
1 godzinę temu, Marcin133 napisał:

Okolice kolegi wyżej pochmurno i coś tam pokropuje. Wczoraj ładnie popadało. Pogoda na żniwa licha chociaż ha już po. Można brać się od jutra za makane🍺

Jak tam krajan żyjesz, jak już po robocie to teraz się nudzić będziesz 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v