Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, kris91 napisał:

Na fotel prześcieradło położy 🤭🤭🤭

Folie...

Był gość co w Audi b4 cały czas na foliach.. się mu zmarło ... A audi stoi na podwórku....

3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jak czegoś ni ma to się nie popsuje

A jak nawalone niepotrzebnego co tylko serwisom pożywką to trzeba omujać

Nie wiem czy dla jaj, czy naprawdę chcesz kupić taką nyske...

Jak kupisz, to będę miał ubaw....

3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Kanion jak u JarkaOgarka

IMG_20230715_184058_290.jpg

....i to światło na końcu....

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jak czegoś ni ma to się nie popsuje

A jak nawalone niepotrzebnego co tylko serwisom pożywką to trzeba omujać

Całe życie będziesz starymi rumplami jeździł? Mnie na nowy też nie stać ale nie kupuje starszego jak 10lat. I jeżdżę aż się kończy.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jacus napisał:

ja tak.. wszedzie chodze i jezdze z zona.

Sam chodzić nie potrafisz? Czy spora niewiasta i dla ochrony?... żeby nie było. Moja też .... Wysoka.

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Bo to wygodne i dla leniwych. Czyli w sam raz....

Automat jest oki...u nas jakoś mało popularny.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Całe życie będziesz starymi rumplami jeździł? Mnie na nowy też nie stać ale nie kupuje starszego jak 10lat. I jeżdżę aż się kończy.

No wszystkie kupowane w trakcie kupna miały mniej niż 10 lat

Ale to ja był młody

A że teraz w wieku przedemerytalnym to i dzidka starego można nabyć 

Razem będzie dogorywać 😥

• Haha 1
Opublikowano

A nie wie kto gdzie Galan? 

Temperatury jak przed końcem świata, a ten nic?

Dopadł go jaki w winogronach?😄 Na wygnaniu za chlebem ...

Opublikowano

Witajcie Wszyscy. Co tam słychać ciekawego na af? Powiem tak,jestem caly uwalony w brudzie z ładowarki,2 godziny dimerem a i tak nie wszystko zeszło,ale znalazlem awarie. Dzięki Panowie @jahooo za zdjecie katalogowe,znalazlem w necie caly za free wiec super i przy okazji dowiedzialem sie ze "nasi tu byli". @Łolek i @marcin19071980 tez cos sie odezwali. No i dobrze miec kolegow na wsi, dwoch potwierdziło te domysły o awarii wlasnie tej urwy plastikowej😀

20230715_192130.jpg

• Thanks 1
Opublikowano

Czyli wszystko na dobrej drodze..

Sugerował bym sprzedać to wszystko i wyjechać...w Bieszczady....

Opublikowano

ladowarki maja oczywiscie -lesne..

4 godziny temu, Popier96 napisał:

Nie będzie żadnego współudziału, wszystko zostało nagrane przez kamery. Gościu już przecznicę bliżej tracił przyczepność bo tak za***rdalał, a zaskoczyły go roboty i słupki na które leciał. Co najwyżej mandat za przejście w miejscu niedozwolonym. O ile biegli nie dostaną czegoś od tych całych królów życia 🤣.

jestes z krakowa wiesz jak to wyglada na zywo ? informacje o remoncie mostu debnickiego to juz w rzasce sie pokazuja.... do tego co chwile czerwone swiatlo,  od kina kijow juz widac barierki. faceta widac dosyc wyraznie wiec i on musial go widziec. ruch o tej porze marny jest.

4 godziny temu, Łolek napisał:

Myślę że tam teren zabudowany, a po nagraniach widać że ciut szybciej jechał, nie przyglądałem się kiedy stracił panowanie nad autem, ale chyba wcześniej 

eeee skad jaki zabudowany , do wawelu to niecale 500 metrow jest.....

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Wisz Jacus, nawet żebym się mocno starał to za cholerę w Tobie jakiegoś ...jak by to... no rozwoju czy wyprzedzającego innych nie widzę...

Musi Ty za mało Polskę oglądasz....

w zyciu w  polsce nie bylem..  ja mozesz widziec jesli ja zadnych zdjec nie wstawiam ??

59 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Sam chodzić nie potrafisz? Czy spora niewiasta i dla ochrony?... żeby nie było. Moja też .... Wysoka.

Bo to wygodne i dla leniwych. Czyli w sam raz....

Automat jest oki...u nas jakoś mało popularny.

wiesz na czym polega malzenstwo ?? moja to ma wzrost prezesowski 🤣

28 minut temu, Pafnucy12 napisał:

@Aktywnyrolnik7245 zobacz,to nie jest kebab....

16894415898421647633708314790962.jpg

nie mow ze sam robiles ?? ja mam gulasz wolowy z papryka i ryzem..w taki upal to i na sobote zostanie..

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Qwazi napisał:

Kolejny powód, żeby sobie samemu nie fundować tam pobytu

Ja tam wychodzę z założenia, że o ile w ogóle, to lepiej pomęczyć się parę lat na stare lata niż całe życie się mordować dla kogoś...

Kurła, wszedłem w posiadanie 50kg jęczmienia zimowego prosto z kombajnu. Może by zasiać jesienią  🤔 Tylko co z nim po żniwach robić. To lepiej spaść.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
3 godziny temu, marcin19071980 napisał:

A jak ja w kiedyś tu napisałem że kupiłem to zagryźć mnie chcieli bo nieprawda.Poj.....o mi z czymś innym czego jest 60g na hektar ale z czym to nie mam pojęcia.

Rimm lub Rimmel na zielsko

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

jestes z krakowa wiesz jak to wyglada na zywo ? informacje o remoncie mostu debnickiego to juz w rzasce sie pokazuja.... do tego co chwile czerwone swiatlo,  od kina kijow juz widac barierki. faceta widac dosyc wyraznie wiec i on musial go widziec. ruch o tej porze marny jest.

A jechałeś kiedyś czymś co generuje więcej niż 90km na pełnej po mieście? Myślisz, że lecąc 180-200 po ulicach miasta przyglądasz się na znaki? 🤣. Otrząśnij się, żadna wina pieszego. Wykurwili i tyle. A gościu po prostu uciekł przed śmiercią.

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

zyciu w  polsce nie bylem..  ja mozesz widziec jesli ja zadnych zdjec nie wstawiam ??

Czepie się.

Wytłumacz czym wyprzedzasz innych?

Jak tak dłużej już Cię znam, to wybacz, ale takiego zacofania jak tam u Was, to ciężko znaleźć....no chyba że w skansenie, do którego jutro jadę motorem..

To nie złośliwie, ale Ty naprawdę się ostaleś daleko za peletonem.

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

lepiej pomęczyć się parę lat na stare lata niż całe życie się mordować dla kogoś...

A jak to całe życie to te kilka lat?

Jaka starość?

Dziś spotkałem znajomego. Trochę go nie widziałem....młodszy sporo....na przeszczep serca czeka....

Wszyscy wielce mądrzy. dopóki choroba nie przyjdzie.   Mogą umierać i jutro, ale tylko teoretycznie... Ehhhhh.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v