Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

86

Nie wiem jak to mogłem przeoczyć 🙄

qurła , czarnobylski rocznik 

jak Emily i Jarek Ogarek , temu wciąż sama albo mało kto się interere 

Opublikowano
34 minuty temu, jacus napisał:

ciekawe czy juz go znalezli i ile dostanie kary..on jest wspolodpowiedzialny za ten wypadek.

Nie będzie żadnego współudziału, wszystko zostało nagrane przez kamery. Gościu już przecznicę bliżej tracił przyczepność bo tak za***rdalał, a zaskoczyły go roboty i słupki na które leciał. Co najwyżej mandat za przejście w miejscu niedozwolonym. O ile biegli nie dostaną czegoś od tych całych królów życia 🤣.

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

to historia,potem cos sie zmienilo..wam za dobrze bylo i temu zostaliscie  w tyle..

jeszcze raz -nie mam zadnej renty ..

100 metrow dalej jest przejscie podziemne,a po drugiej ulicy normalne.

ciekawe czy juz go znalezli i ile dostanie kary..on jest wspolodpowiedzialny za ten wypadek.

ja tak.. wszedzie chodze i jezdze z zona...🤣

wiesz jak najlepiej rozsmieszyc pana boga ?? opowiedziec mu plany na przyszlosc..

ja tak moge napisac bo rodzice juz dawno nie zyja.

gdyby tesciowa tescia oddala do zol-u to pewnie by zyl dluzej...

zabawa ?? pijana specjalnie wjechala ??

nawet indianin na stonke juz nie pomoze.. ja wczoraj 4 raz pryskalem w tym sezonie i to chyba nie koniec.

Myślę że tam teren zabudowany, a po nagraniach widać że ciut szybciej jechał, nie przyglądałem się kiedy stracił panowanie nad autem, ale chyba wcześniej 

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, konteno napisał:

jak się nie zmęczy i wykosztuje wychowywaniem dzieci to i zdrowia i nerwów zaoszczędzi na starość 

Fizjologii nie oszukasz 

Opublikowano
6 godzin temu, Karol6130 napisał:

90

Się robi się 

20230715_085652.jpg

to jak z dmuchawką . najpierw ona później kombajn , 

z dziećmi tak samo 

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Tak wbrew prawom natury? 

a jak kto jałówkę na mięso chowa to też wbrew prawom natury nie zaciela  czy loch nie inseminuje tylko tuczy 

6 godzin temu, Karol6130 napisał:

W kolnie

tym na Podlasiu? 

4 minuty temu, PAN88 napisał:

To w domu prysznica lub wanny nie masz 🤔😁.

ale tam pijawek i piranii nie ma 

Opublikowano
PAN88 napisał:

3 minuty temu, DANDYS napisał:

dobra trzeba dawac byckom i jechac nad wode, troche jajca wymoczyc 

To w domu prysznica lub wanny nie masz 🤔😁.

oszczędzam😉

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Myślę że tam teren zabudowany, a po nagraniach widać że ciut szybciej jechał, nie przyglądałem się kiedy stracił panowanie nad autem, ale chyba wcześniej 

Tu wypadek z głupoty. A w moim powiacie dziś rano dziewczyna 22l. rozjechała chłopaka ,świadkowie mówią że celowo w niego wjechała.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Z ceną się pewnie nie dogadamy 🤔

To po mieniamy na MF. Dzwonił do mnie jakiś kolega Przemka od was dawał 15 po zobaczeniu na zdjęciu.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Z ceną się pewnie nie dogadamy 🤔

Skąd wiesz że się nie dogadacie. Chyba że jesteś taki sam płatnik jak ja zaczynasz godzić od pół wartości

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Tak na Podlasiu

Nie mam dziecka

To trzeba szybciutko zrobić 

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Już doczytał ile się dawało.

40 gr na ha było 

Pytam się bo mogę nabyć jego

Pisałem Ci że 40 bodajże. Jednak pamięć mam dobrą 😁

• Like 1
Opublikowano

Możecie się śmiać 

Ale to naprawdę działa i wieje chłodem z samej zimnej wody

A nawalić kostek lodu to dopóki się nie roztopią i nie ogrzeją to jak z prawdziwej klimy. 

Super to jak za 50 zł. 

IMG_20230715_122624.jpg

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, stempos1980 napisał:

Już doczytał ile się dawało.

40 gr na ha było 

Pytam się bo mogę nabyć je

A jak ja w kiedyś tu napisałem że kupiłem to zagryźć mnie chcieli bo nieprawda.Poj.....o mi z czymś innym czego jest 60g na hektar ale z czym to nie mam pojęcia.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
59 minut temu, Łolek napisał:

Marek nie bardzo tak wyrokować...starczy, że Jacuś przeprowadzi śledztwo i doprowadzi na wokandę w czasie jednego posta...w oczach radaru nikt nie ma...

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v