Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Sławuś próbuje ci dotrzymać kroku  🤭 

Sławek jaką prase pasową, coś starszego, nie za drogą tak do 20-25 tys byś polecił 🤔 ty się znasz 

@soltys48 @Sylwekx25 @Pafnucy12 @Łolek i inni, co byście doradzili . Bo sipma mnie już wkurwiła dziś 😐

Nie doradzę, bo mało do czynienia miałem.

Można wiedzieć co sipmie? Tu szybciej coś doradzić mogę spróbować.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

czy były ruje czy na hormory słabo łapały poszło białko i odrazu lepiej...

starych pasówek nikt u nas nie kupował to nie wiem 🤷‍♂️

To czym tam robili wcześniej 🤔

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Bazydło

A tyn artysta

sipmy classy welgery...omas

malaczarna napisał:

1 godzinę temu, jahooo napisał:

To tylko gazowanie, jak przelezie, a ten nowy zakup w workach ?? Pewnie z 10 dni karencji trzeba zachować

Tak wywaliłam to ze stodoły łażą na potęgę. 

młotkim wal 🙆‍♂️🤪

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Sławek jaką prase pasową, coś starszego, nie za drogą tak do 20-25 tys byś polecił 🤔 ty się znasz 

@soltys48 @Sylwekx25 @Pafnucy12 @Łolek i inni, co byście doradzili . Bo sipma mnie już wkurwiła dziś 😐

Że tak się wtrące nie pytany.Riviere Casalis czy jakoś tak sporo mają i sobie chwalą.

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Z pola? Moje jeszcze chwilę. W zeszłym roku na dzień matki były już u mnie

No z pola...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

@chloporobotnik, chyba Ty nie przepadasz, ale pokaże takie pierwsze...

IMG_20230531_210822.jpg

Dziś dzwoniłem do sąsiada że miał już pierwszych klientów w truskawkach

Przed wczoraj pryskał dziś to samo

A chłopaczki sobie rwą na końcu, czekać jak będzie brzuch bolał 

2 minuty temu, malaczarna napisał:

Ratunku. Jak chcesz to z 3 sąsiadów moich  jeszcze Ci odda też w gratisie

Nie ma sprawy, ale oni płacą za siebie

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Tak samo jak i białego sera, śliwek, czy wiśni.

Abo bab...😉

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jedyna słuszna Lely. Bez noży powinna się trafić. Bo McHale za te pieniądze to pewnie będzie ciężko🤭 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Jak można truskawek nie lubić 🤔🤔

Tak samo jak i białego sera, śliwek, czy wiśni.

Pioter ty chyba chory jesteś na głowę 🤦‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Przecież nie było wzmianki o testowaniu tego siana

A gdzie ja w tym wieku do testowania siana

Wczoraj mnie taka 18 wymęczyła że dziś wszystkie gnaty bolą 

Ja już prawie emeryt...

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Abo bab...😉

Na przykład.

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Pioter ty chyba chory jesteś na głowę 🤦‍♂️

Nigdy od dziecka nie tykałem owoców, jak mi dawali spróbować to plułem tym. Biały ser zjeść to była męczarnia dla mnie bo to smaku w ogóle nie ma... 

Opublikowano
Qwazi napisał:

16 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jedyna słuszna Lely. Bez noży powinna się trafić. Bo McHale za te pieniądze to pewnie będzie ciężko 

feraboli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v