Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

O sorry. Jak ma już te 30 to gdzie był do tej pory? Kiedyś się żenili za miedzą internet jest gdzie on był do tej pory? Nie wiem czy jakaś się skusi. Kolejny kawaler ze zbyt dużymi wymaganiami? Mój mąż z miasta jest. Jego koledzy zawsze mówią że są chętni na bliższa znajomość ze mną. 

Bo trzeba było się ożenić to się żenili za miedzą, a później z 3 dzieci jedno z mężem a dwójka z innym, Kobiety też mają wymagania nawet większe jak mężczyzna trochę tego poznałem i czasem się zastanawiam czy dla takiego wrażliwego człowieka małżeństwo będzie dobrym posunięciem, znajomi wielka miłość no nikt się tak nie kochał jak oni, a tu jedno i drugie kurwi się na okrągło jedno za granicą, a drugie na wsi gdzie nie pójdzie do pracy to romansik  

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
13 minut temu, malaczarna napisał:

Ehh. Po wizycie duszpasterza czuje kolejny raz niesmak. Mamy mi tylko szkoda

Czemu , błota naniósł na dywan 🤔

Opublikowano

U mnie był już przed Sylwestrem , 100 wziął i zadowoleni wszyscy 😛

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Taka sytuacja tej zimy...przyleciały czy odlatują🤔 żurawie na Lubelszczyźnie, zdjęcie z przed chwili🙆‍♂️

20230102_093241.jpg

To pewnie nasze 

Godzinę temu leciały 

Wygląda na to że już są

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ja tylko pytam 

Ja nie kolega żebym jechał sprawdzał 

A kto Cię tam wie

5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

U mnie był już przed Sylwestrem , 100 wziął i zadowoleni wszyscy 😛

A kto najbardziej🤔

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał:

Proszę mi tu z początku roku nie obrażać kobiet ze wsi. Wcale nie jesteśmy biedne. 

Jesteśmy lepsze radzimy sobie lepiej. Wielozadaniowe. Może nie mam czasu i ochoty na rzeski czy latanie po galeriach ale solarium latem mam darmowe. 

O sorry. Jak ma już te 30 to gdzie był do tej pory? Kiedyś się żenili za miedzą internet jest gdzie on był do tej pory? Nie wiem czy jakaś się skusi. Kolejny kawaler ze zbyt dużymi wymaganiami? Mój mąż z miasta jest. Jego koledzy zawsze mówią że są chętni na bliższa znajomość ze mną. 

Widzę że masz strasznie wybujałe ego, że się tak wywyższasz.

Opublikowano
11 minut temu, GRZES1545 napisał:

Taka sytuacja tej zimy...przyleciały czy odlatują🤔 żurawie na Lubelszczyźnie, zdjęcie z przed chwili🙆‍♂️

Cały czas są. Może nawet nie odleciały albo nie daleko. 

Opublikowano
1 minutę temu, tomek222 napisał:

Widzę że masz strasznie wybujałe ego, że się tak wywyższasz.

To tylko forum, to każdy może pisać co chce ale z doświadczenia wiem, że często można się miło "rozczarować"😜

Opublikowano
7 minut temu, lemik napisał:

To tylko forum, to każdy może pisać co chce ale z doświadczenia wiem, że często można się miło "rozczarować"😜

Rzucę okiem czasem na tych chłopaków do wzięcia. Chyba nie muszą szukać zbyt mocno na wsi wolnych chlopcow

Opublikowano

u mnie zurawie na polnocny-wschod lecialy w piatek wieczor-moze to te same ??

pogoda sie zrobila jesienna- kurna mam robote w garazu a zimno,cimno, cos slonce sie przebija ale slabo..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

u mnie zurawie na polnocny-wschod lecialy w piatek wieczor-moze to te same ??

pogoda sie zrobila jesienna- kurna mam robote w garazu a zimno,cimno, cos slonce sie przebija ale slabo..

U mnie +15

Trzeba zrobić przegrupowanie, co by nowe ogony pomieścić... 

Będzie co robić 💪 wieczorem się muszę bryknąć po małe mlekołaki 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v