Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ile wlejesz,tyle spali 🤭🤭🤣🤣🤣

No przerosła 🤷‍♂️

U nas nędza na północy nic nie rośnie ...Nie to co u placka w wielkim świecie 🤭

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
29 minut temu, jacus napisał:

moze i lepiej bo jeden to nawet do szpitala trafil i zostal impotentem do konca zycia, paru innym stan zdrowia psychicznego bardzo sie pogorszyl 😂

tak naprawde to jest  gorzej- nikt tu nie ma  podstawowej wiedzy rolniczej.. a nawet jeszcze gorzej -nikt nie chce jej poznac,...nawet poczytac cokolwiek im sie nie chce.

kolejorz co ty grosz -brakuje

Byś był ładną kobietą a blisko Stał to mógłbym Ci nim oko wydłubać 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, jacus napisał:

tak naprawde to jest  gorzej- nikt tu nie ma  podstawowej wiedzy rolniczej.. a nawet jeszcze gorzej -nikt nie chce jej poznac,...nawet poczytac cokolwiek im sie nie chce.

A myślisz że ktoś chce słuchać twojego pierd*lenia jak ty jeszcze miedze na polu masz, to ty jesteś jeszcze daleko chen z tyłu w polu, to jakieś zadupie jeszcze.     :P

Edytowane przez Desperado
  • Thanks 1
Opublikowano
Łolek napisał:

5 minut temu, DANDYS napisał:

Daniel, no też widziałem że napisał że dokupuje cielaków , a nie redukuję... nie chcę Ci się robić i tak pier**lisz

Nawet nie to, on pier**li dla samego pierdolenia 

w każdym temacie to ciągnie , ile można pierdolić to samo , on już wyczuwa kryzys z wołowiną 🤦a pewnie bydlaki ma na sprzedaż za pół roku albo rok o to 2-3sztuki😄 Ks powiedział żeby przejmować się godzinę a reszta czasu żyć 😎 dlatego to uczyniam idę do swojej milfy ,bocian czeka coś się zapali , coś się porobi ,🙈😎

• Haha 5
Opublikowano
23 minuty temu, Łolek napisał:

No raczej na Widzew nie podjeżdżaj do mnie możesz 

cracovia i lech maja sztame...

13 minut temu, Bogdan_ja napisał:

teee exspert kiedy kosisz te swoje sitowie  na podscialke na tych żyznych maDach 🤭

zobacz 5  i 6 klasa ziemi ...uroslo chiba trochi co ?....poka te swoje nędzę 🤣🤣🤣🤣

IMG_20230526_215459.jpg

IMG_20230526_215403.jpg

10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

ile wlejesz,tyle spali 🤭🤭🤣🤣🤣

No przerosła 🤷‍♂️

U nas nędza na północy nic nie rośnie ...Nie to co u placka w wielkim świecie 🤭

a w domu wszyscy zdrowi ???

8 minut temu, gregor1284 napisał:

Byś był ładną kobietą a blisko Stał to mógłbym Ci nim oko wydłubać 

moj sasia to lepszy jest-gdy byl taki mlody jak ty to wiadro pelne wody nosil..

3 minuty temu, Desperado napisał:

A myślisz że ktoś chce słuchać twojego pierd*lenia jak ty jeszcze miedze na polu masz, to ty jesteś jeszcze daleko chen z tyłu w polu, to jakieś zadupie jeszcze.     :P

a ktorys udowodnil ze sie myle z toba na czele ?? ile dni czekalme na dowody ze jest inaczej niz pisalem i co ??

Opublikowano (edytowane)

durniu ty nawet nie doczytałeś to na co się powoływałeś 🤣🤣🤣

placus poka ten wielki świat i te swoje  posrane  plony 🤭

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Bogdan_ja napisał:

teee exspert kiedy kosisz te swoje sitowie  na podscialke na tych żyznych maDach 🤭

zobacz 5  i 6 klasa ziemi ...uroslo chiba trochi co ?....poka te swoje nędzę 🤣🤣🤣🤣

IMG_20230526_215459.jpg

IMG_20230526_215403.jpg

Te bauer na moich piaskach już 10 dni temu wykosilem 🤣

IMG20230518095630.jpg

Opublikowano (edytowane)

toć u ciebie  pioch to ponoć to samo co  u mnie 3 klasa 🤣🤣🤣🤣

U nas północ synku wszystko z opóźnieniem jest ...🤷‍♂️

4 a będę kosił za tydzień wsiewkę pierwszo roczno 🤷‍♂️ 

To po owsie co wstawiałem zdięcie ...8 ha działka .

Opublikowano
12 minut temu, DANDYS napisał:

w każdym temacie to ciągnie , ile można pier**lić to samo , on już wyczuwa kryzys z wołowiną 🤦a pewnie bydlaki ma na sprzedaż za pół roku albo rok o to 2-3sztuki😄 Ks powiedział żeby przejmować się godzinę a reszta czasu żyć 😎 dlatego to uczyniam idę do swojej milfy ,bocian czeka coś się zapali , coś się porobi ,🙈😎

Mam jednego bycka i będę go sprzedawać za dwa lata , i dlatego obawiam się na kryzysu

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

U nas północ synku wszystko z opóźnieniem jest ...🤷‍♂️

Oj, waż słowa bo łatwo się przyczepić😁

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

Oj, waż słowa bo łatwo się przyczepić😁

No toć my zacofane nie to co podkrakowski exspert 🤭 co podsialeke końcem czerwca tnie ...🤣

w sumie to i podsiew jest 🤭

Opublikowano (edytowane)

Wróciłem od pryskania 🌽 od chwasta. Kurde nie ma ziela, ale jak kupione to trzeba wypryskac.

1 minutę temu, Strongman napisał:

Wiecie co ja nie lubie cwaniaków

Chyba nikt ich nie lubi.

Edytowane przez 6465
Opublikowano

e skad do dzisiaj zyje -ponad 50 lat picia i palenia..

ogarek jest opozniony i tego sie nie wstydzi.

myslisz ze ogarek to cwaniak ??  to czlowek zagubiony i z kompleksami..

10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

durniu ty nawet nie doczytałeś to na co się powoływałeś 🤣🤣🤣

placus poka ten wielki świat i te swoje  posrane  plony 🤭

nie spinaj sie bo ci zylka peknie i bedziesz warzywem szybciej niz ci przepowiedzialem.

Opublikowano (edytowane)

widzę dziadu że tylko szczekać potrafisz i nic więcej 🤭

2 minuty temu, jacus napisał:

e skad do dzisiaj zyje -ponad 50 lat picia i palenia..

ogarek jest opozniony i tego sie nie wstydzi.

myslisz ze ogarek to cwaniak ??  to czlowek zagubiony i z kompleksami..

nie spinaj sie bo ci zylka peknie i bedziesz warzywem szybciej niz ci przepowiedzialem.

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Oj jest jest......

Ja...takiego złomu jak u ciebie nie zobaczysz 🤭

Ten wehikuł co tu wstawiasz to pewnie się teleportowales nim w czasie 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

🤭

Ja...takiego złomu jak u ciebie nie zobaczysz 🤭

A co ma złom do zacofania 🤔

1 minutę temu, 6465 napisał:

1 maja  

To jak moja. Pryskał będę po niedzieli 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v