Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ile wlejesz,tyle spali 🤭🤭🤣🤣🤣

No przerosła 🤷‍♂️

U nas nędza na północy nic nie rośnie ...Nie to co u placka w wielkim świecie 🤭

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
29 minut temu, jacus napisał:

moze i lepiej bo jeden to nawet do szpitala trafil i zostal impotentem do konca zycia, paru innym stan zdrowia psychicznego bardzo sie pogorszyl 😂

tak naprawde to jest  gorzej- nikt tu nie ma  podstawowej wiedzy rolniczej.. a nawet jeszcze gorzej -nikt nie chce jej poznac,...nawet poczytac cokolwiek im sie nie chce.

kolejorz co ty grosz -brakuje

Byś był ładną kobietą a blisko Stał to mógłbym Ci nim oko wydłubać 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, jacus napisał:

tak naprawde to jest  gorzej- nikt tu nie ma  podstawowej wiedzy rolniczej.. a nawet jeszcze gorzej -nikt nie chce jej poznac,...nawet poczytac cokolwiek im sie nie chce.

A myślisz że ktoś chce słuchać twojego pierd*lenia jak ty jeszcze miedze na polu masz, to ty jesteś jeszcze daleko chen z tyłu w polu, to jakieś zadupie jeszcze.     :P

Edytowane przez Desperado
  • Thanks 1
Opublikowano
Łolek napisał:

5 minut temu, DANDYS napisał:

Daniel, no też widziałem że napisał że dokupuje cielaków , a nie redukuję... nie chcę Ci się robić i tak pier**lisz

Nawet nie to, on pier**li dla samego pierdolenia 

w każdym temacie to ciągnie , ile można pierdolić to samo , on już wyczuwa kryzys z wołowiną 🤦a pewnie bydlaki ma na sprzedaż za pół roku albo rok o to 2-3sztuki😄 Ks powiedział żeby przejmować się godzinę a reszta czasu żyć 😎 dlatego to uczyniam idę do swojej milfy ,bocian czeka coś się zapali , coś się porobi ,🙈😎

• Haha 5
Opublikowano
23 minuty temu, Łolek napisał:

No raczej na Widzew nie podjeżdżaj do mnie możesz 

cracovia i lech maja sztame...

13 minut temu, Bogdan_ja napisał:

teee exspert kiedy kosisz te swoje sitowie  na podscialke na tych żyznych maDach 🤭

zobacz 5  i 6 klasa ziemi ...uroslo chiba trochi co ?....poka te swoje nędzę 🤣🤣🤣🤣

IMG_20230526_215459.jpg

IMG_20230526_215403.jpg

10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

ile wlejesz,tyle spali 🤭🤭🤣🤣🤣

No przerosła 🤷‍♂️

U nas nędza na północy nic nie rośnie ...Nie to co u placka w wielkim świecie 🤭

a w domu wszyscy zdrowi ???

8 minut temu, gregor1284 napisał:

Byś był ładną kobietą a blisko Stał to mógłbym Ci nim oko wydłubać 

moj sasia to lepszy jest-gdy byl taki mlody jak ty to wiadro pelne wody nosil..

3 minuty temu, Desperado napisał:

A myślisz że ktoś chce słuchać twojego pierd*lenia jak ty jeszcze miedze na polu masz, to ty jesteś jeszcze daleko chen z tyłu w polu, to jakieś zadupie jeszcze.     :P

a ktorys udowodnil ze sie myle z toba na czele ?? ile dni czekalme na dowody ze jest inaczej niz pisalem i co ??

Opublikowano (edytowane)

durniu ty nawet nie doczytałeś to na co się powoływałeś 🤣🤣🤣

placus poka ten wielki świat i te swoje  posrane  plony 🤭

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Bogdan_ja napisał:

teee exspert kiedy kosisz te swoje sitowie  na podscialke na tych żyznych maDach 🤭

zobacz 5  i 6 klasa ziemi ...uroslo chiba trochi co ?....poka te swoje nędzę 🤣🤣🤣🤣

IMG_20230526_215459.jpg

IMG_20230526_215403.jpg

Te bauer na moich piaskach już 10 dni temu wykosilem 🤣

IMG20230518095630.jpg

Opublikowano (edytowane)

toć u ciebie  pioch to ponoć to samo co  u mnie 3 klasa 🤣🤣🤣🤣

U nas północ synku wszystko z opóźnieniem jest ...🤷‍♂️

4 a będę kosił za tydzień wsiewkę pierwszo roczno 🤷‍♂️ 

To po owsie co wstawiałem zdięcie ...8 ha działka .

Opublikowano
12 minut temu, DANDYS napisał:

w każdym temacie to ciągnie , ile można pier**lić to samo , on już wyczuwa kryzys z wołowiną 🤦a pewnie bydlaki ma na sprzedaż za pół roku albo rok o to 2-3sztuki😄 Ks powiedział żeby przejmować się godzinę a reszta czasu żyć 😎 dlatego to uczyniam idę do swojej milfy ,bocian czeka coś się zapali , coś się porobi ,🙈😎

Mam jednego bycka i będę go sprzedawać za dwa lata , i dlatego obawiam się na kryzysu

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

U nas północ synku wszystko z opóźnieniem jest ...🤷‍♂️

Oj, waż słowa bo łatwo się przyczepić😁

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

Oj, waż słowa bo łatwo się przyczepić😁

No toć my zacofane nie to co podkrakowski exspert 🤭 co podsialeke końcem czerwca tnie ...🤣

w sumie to i podsiew jest 🤭

Opublikowano (edytowane)

Wróciłem od pryskania 🌽 od chwasta. Kurde nie ma ziela, ale jak kupione to trzeba wypryskac.

1 minutę temu, Strongman napisał:

Wiecie co ja nie lubie cwaniaków

Chyba nikt ich nie lubi.

Edytowane przez 6465
Opublikowano

e skad do dzisiaj zyje -ponad 50 lat picia i palenia..

ogarek jest opozniony i tego sie nie wstydzi.

myslisz ze ogarek to cwaniak ??  to czlowek zagubiony i z kompleksami..

10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

durniu ty nawet nie doczytałeś to na co się powoływałeś 🤣🤣🤣

placus poka ten wielki świat i te swoje  posrane  plony 🤭

nie spinaj sie bo ci zylka peknie i bedziesz warzywem szybciej niz ci przepowiedzialem.

Opublikowano (edytowane)

widzę dziadu że tylko szczekać potrafisz i nic więcej 🤭

2 minuty temu, jacus napisał:

e skad do dzisiaj zyje -ponad 50 lat picia i palenia..

ogarek jest opozniony i tego sie nie wstydzi.

myslisz ze ogarek to cwaniak ??  to czlowek zagubiony i z kompleksami..

nie spinaj sie bo ci zylka peknie i bedziesz warzywem szybciej niz ci przepowiedzialem.

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Oj jest jest......

Ja...takiego złomu jak u ciebie nie zobaczysz 🤭

Ten wehikuł co tu wstawiasz to pewnie się teleportowales nim w czasie 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

🤭

Ja...takiego złomu jak u ciebie nie zobaczysz 🤭

A co ma złom do zacofania 🤔

1 minutę temu, 6465 napisał:

1 maja  

To jak moja. Pryskał będę po niedzieli 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v