Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, soltys48 napisał:

Zapytaj tych co od 3 tygodni robią mi łazienkę albo tych co nie zaczęli dachu🤬🤬🤬

Mój chyba znasz🤔

Ale u Ciebie świnie mniej ważyła jak tu wyrobu😜

A ja zaczynam temat by wywołać falę. Zaraz pół tu aktywnych się dopisze🤭😉😉😉

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
soltys48 napisał:

51 minut temu, Uziu92 napisał:

a weź... trzymaj mnie bo już nerwowo nie mogę, jak można się co kilka dni na konkretną godzinę umawiać a potem telefonu nie odbierać przez następne dwa dni.

Zapytaj tych co od 3 tygodni robią mi łazienkę albo tych co nie zaczęli dachu🤬🤬🤬

5 minut temu, Agrest napisał:

Podaj adres i datę. Już tankuję auto. Brać piwo czy wódkę?😁

Mój chyba znasz🤔

mój już 3 ci miesiąc idzie , zaraz czerwiec to będzie 4 ty 😡

Opublikowano
20 minut temu, slawek74 napisał:

bo to rudzielec węwnętrzny i zazdrośnik ...

gorszy od tuska...

Radek zazdrośnik? Od kiedy? Mnie tam niczego nie zazdrości bo nic nie mam a jak się spotkamy to gada jak równy z równym 

Opublikowano (edytowane)

Najważniejsze by zaczął i wziął zaliczkę.😉

Uziu Weź go postrasz inną firmą

U mnie Welld Stal Robert Woźniak  robić będzie. Na pewno by podłapał twoją robotę. Od Firleja, Lubartowa chłopaki. W necie znajdziesz kontakt.

U mnie robią drugą robotę, w okolicy n-tą. Mają 100km

Edytowane przez Agrest
Opublikowano

Kuzynowi w maju miał ruszać z halą, teraz nie wiadomo

Kostka miała być po świętach 

Mieli czas był mokry teren teraz na odwrót 

Za tydzień ja będę się bawił ze swoimi

Jak się uda

Opublikowano
4 godziny temu, Sylwekx25 napisał:

Miałem w najbliższej rodzinie dwa zgony z tego powodu. Zator tętnicy pnia płucnego czy jakoś tak.. Człowiek rozmawia, śmieje się, nagle się przewraca no i koniec.

Z dwojga złego taka lepsza śmierć niż jakiś udar i leżeć jak roślina przez 5 albo 10 lat. Na początku szok dla rodziny, ale szybko mija i życie dla nich dalej w miarę normalnie się toczy. 

Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

Najważniejsze by zaczął i wziął zaliczkę.😉

Uziu Weź go postrasz inną firmą

U mnie Welld Stal Robert Woźniak  robić będzie. Na pewno by podłapał twoją robotę. Od Firleja, Lubartowa chłopaki. W necie znajdziesz kontakt.

U mnie robią drugą robotę, w okolicy n-tą. Mają 100km

Zadatek 😉 pozniej niech sie robi co chce 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

20 minut temu, slawek74 napisał:

bo to rudzielec węwnętrzny i zazdrośnik ...

gorszy od tuska...

Radek zazdrośnik? Od kiedy? Mnie tam niczego nie zazdrości bo nic nie mam a jak się spotkamy to gada jak równy z równym 

nie znasz człowieka ale to gorsza menda niż chachmęciaż 🤭🤪

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Łolek napisał:

No i uj się nakosilem 

Śruby od poduszki kabiny się ujebły 🤬

Dobrze że kolega podjechał i 6ha skosił, 

IMG_20230524_184041.jpg

Panie Łolku, Pan masz prasę jak moja....

Panie tym się coś reguluje, czy to tylko od naciągu paska?

IMG_20230524_144550.jpg

IMG_20230524_144603.jpg

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

Ludzie, pryskiwacz ciapkiem na 5 biegu z ciśnieniem 4 daje 200l/ha. Wydaje mi się mało. A jadąc na 4 daje 320l/ha. Jak to wypośrodkować żeby wychodziło 250l?

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Mój chyba znasz🤔

Może nie płacisz 🤭

Przed chwilą, 6465 napisał:

Ludzie, pryskiwacz ciapkiem na 5 biegu z ciśnieniem 4 daje 200l/ha. Wydaje mi się mało. A jadąc na 4 daje 320l/ha. Jak to wypośrodkować żeby wychodziło 250l?

Za dużo atmosfer , 2,5-3 świat . Na jakich lecisz końcówkach ? Dla mnie 200l jest lux

Opublikowano
12 minut temu, malaczarna napisał:

Brać się Panowie za siano teraz będzie padało jak mi mąż łąkę wykosil

IMG_20230524_140807.jpg

Jak człowiek trawę kosi bele baba deszcz wyprosi.Normalka.Ja po niedzieli startuje,ma być pogoda.

Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Może nie płacisz 🤭

Za dużo atmosfer , 2,5-3 świat . Na jakich lecisz końcówkach ? Dla mnie 200l jest lux

A ja tam nie wiem jakie, ceramiczne, antyznoszeniowe. Fajnie leci. Może dam 4,5 ciśnienie i 5 biegiem wyjdzie ponad 200l.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v