Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, Karol6130 napisał:

Może sąsiad gnój wrzuca i chce poczuć ten piękny zapach

Karolku jak ty skakałeś z jajka na jajko  to ja już czułem ten aromat😁 wieńce wiem jak to pachnie🤔

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Ta pani co zmieniła narrację po jednej rozmowie na izbie przyjęć mówiła "co Pan brał przeciebolowego? Apap?! Apap to dla małych dzieci, dla Pana to ketonal albo dwa!

Ja brałem doretę, a to jest siekiera wśród przeciwbólowych i to mało co pomogło ale nie bolało tragicznie 🤭🤭🤭🤭 A jak będzie kolka brała to nospę max musisz brać 👀👀👀👀 Ludzie, ile ja zastrzyków rozkurczowych w d*pę nabrał, to aż boli od samego wspominania 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🤭🤭🤭🤭

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, 6465 napisał:

O i mnie dzieci już spać nie dają. Dziś nudna niedziela, bez żadnych planów.

To wpadnij z rodzinką na kawę  zapraszamy 

Edytowane przez Łolek
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Nie chwal dnia

pozytywne nastawienie to już pół sukcesu...

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, soltys48 napisał:

No i uj . Na nich warto dać

Nie to co na gwiazdki od kopania

No to też prawda 😉 

Pies sobie z big baga saletry zrobił gryzak, no co za gnój mały

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

po prost u w gorach i u nas wiecej pada-szczegolnie burze nas lubily i caly dzien roboty szedl namarne a tak to lezalo w kupie nie ginilo i przy odpowiedniej pogodzie mozna bylo ususzyc i zebrac. 

Na wtorek się z opadów wycofują to sobie spokojnie jutro i we wtorek ogarnę po trochu. Jak zawsze na "płotki", rogole u nas rzadkie.

Słonecznie, ciepło. Pszczoły już pracują.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Ale człowiek zwyczajny rano wstawać bo przy słońcu w uprawach tunelowych długo nie popracujesz😁 .

A kto rano wstaje temu Pan Bóg Daje- wincy roboty🤔

My tu chyba jako jedyni wiemy czym pachną te badyle.Chodowcy których jest tu 95% to myślą że to jak z krowami że rano za ciepłe cycki potrzymasz i po robocie 😁.18* i ani jednej chmurki

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

@Pafnucy12no poeta tylko głowa nie ta 😉

Ale miastowy może tylko o czymś takim pomarzyć 

Nie koniecznie.

Tydzień temu byłem na komuni w Warszawie.

O jak ze studzienek zajeżdżało to aż nos kręciło. Nawet do kościoła odór wchodził

Opublikowano
21 minut temu, marcin19071980 napisał:

My tu chyba jako jedyni wiemy czym pachną te badyle.Chodowcy których jest tu 95% to myślą że to jak z krowami że rano za ciepłe cycki potrzymasz i po robocie 😁.18* i ani jednej chmurki

Wiem że napisałeś to z przekorą, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, samo nic się nie robi a jak chcesz coś mieć to trzeba zaaaapieeeerdaaaaalllaaać

31 minut temu, 6465 napisał:

No kawa u was to lux smakuje. No i już plany są👍😁.

No i gitara 

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, Agrest napisał:

Nie koniecznie.

Tydzień temu byłem na komuni w Warszawie.

O jak ze studzienek zajeżdżało to aż nos kręciło. Nawet do kościoła odór wchodził

No ale tam nie śmierdzi tylko na wsi gnój. 🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v