Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Wcale nie jesteśmy biedne. 

Ani biedne, ani głupsze, a tym bardziej nie jesteście brzydsze. Mentalność i charakter też nie do końca zależą od miejsca pochodzenia.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Ani biedne, ani głupsze, a tym bardziej nie jesteście brzydsze. Mentalność i charakter też nie do końca zależą od miejsca pochodzenia.

Jesteśmy lepsze radzimy sobie lepiej. Wielozadaniowe. Może nie mam czasu i ochoty na rzeski czy latanie po galeriach ale solarium latem mam darmowe. 

• Like 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

25 minut temu, wojtal24 napisał:

@konteno to poszukaj sobie biednej kobiety że wsi i wspólnie zakaszcie rękawy i się dorobicie wspólnie. A Ty się za miastowymi ogladasz

Proszę mi tu z początku roku nie obrażać kobiet ze wsi. Wcale nie jesteśmy biedne. 

ale ja nie napisałem tego o Tobie tylko podałem koledze przykład bo chłopak ponad 30lat a szuka malolaty z miasta i sie dziwi ze zadna go nie chce. pominowszy fakt że wszystkie kobie w jego wypowiedziach traktuje bardzo przedmiotowo. ja też mam żonę że wsi i uważam że kobiety z wiosek i małych miejscowości są dużo lepsze niż z miasta ale to też nie jest reguła bo napewna są i w mieście wartościowe i fajne kobiety

malaczarna napisał:

4 minuty temu, hubertb napisał:

Jesteśmy lepsze radzimy sobie lepiej. Wielozadaniowe. Może nie mam czasu i ochoty na rzeski czy latanie po galeriach ale solarium latem mam darmowe. 

jak mądrze teraz napisalas👍👍👍

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

ale ja nie napisałem tego o Tobie tylko podałem koledze przykład bo chłopak ponad 30lat a szuka malolaty z miasta i sie dziwi ze zadna go nie chce. pominowszy fakt że wszystkie kobie w jego wypowiedziach traktuje bardzo przedmiotowo. ja też mam żonę że wsi i uważam że kobiety z wiosek i małych miejscowości są dużo lepsze niż z miasta ale to też nie jest reguła bo napewna są i w mieście wartościowe i fajne kobiety

O sorry. Jak ma już te 30 to gdzie był do tej pory? Kiedyś się żenili za miedzą internet jest gdzie on był do tej pory? Nie wiem czy jakaś się skusi. Kolejny kawaler ze zbyt dużymi wymaganiami? Mój mąż z miasta jest. Jego koledzy zawsze mówią że są chętni na bliższa znajomość ze mną. 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał:

O sorry. Jak ma już te 30 to gdzie był do tej pory? Kiedyś się żenili za miedzą internet jest gdzie on był do tej pory? Nie wiem czy jakaś się skusi. Kolejny kawaler ze zbyt dużymi wymaganiami? Mój mąż z miasta jest. Jego koledzy zawsze mówią że są chętni na bliższa znajomość ze mną. 

Tak jak wyżej napisał @wojtal24 był tam gdzie i teraz jest, tylko jak się ma takie podejście do sprawy, to nawet jak będzie z wyglądu cudem to nic nie ugra. Jeszcze nie widziałem żeby napisał o jakiejś kobiecie coś pozytywnego 

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, wojtal24 napisał:

no chyba ważne ale skoro kolega @pedro pisał o odszkodowaniu to znaczy że jego rodzice są poszkodowani a nie sprawcy. odcinając się od sprawy kolegi. też dużo jeżdżę i syn ma juz tez prawo jazdy. ale mam też znajomego rolnika którego taka kancelaria zniszczyła mu życie i prawie gospodarstwo dobrze ze miał wsparcie rodziny i znajomych i miał kasę na dobrych adwokatów. a wyciągnął tylko przyczepę z pola na asfalt i pojechał po druga na pole bo kopali buraki byla szarówka i gość z dzieckiem udezyl w tą przyczepę

@konteno to poszukaj sobie biednej kobiety że wsi i wspólnie zakaszcie rękawy i się dorobicie wspólnie. A Ty się za miastowymi ogladasz

dokładnie jest OC NW I od tego jest ubezpieczyciel I takie kancelarie które Ci w tym pomogą ale chyba musi być już ustalony prawnie sprawca poszkodowany

Dlatego napisałem czy to ważne dla nas, jeśli Pedro sam tego nie roztrząsa, a my zaczynamy wyroki wydawać 

A kilkanaście lat naprawiałem auta po dzwonach i słuchałem różnych stron 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano

Ludzie w przeglądach technicznych pojazdów od nowego roku weszły jakieś zmiany ?? Bo muszę się wybrać z ciągnikiem 

Opublikowano
17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ludzie w przeglądach technicznych pojazdów od nowego roku weszły jakieś zmiany ?? Bo muszę się wybrać z ciągnikiem 

Jak Ci nie robili problem do tej pory to raczej nie będą robić nadal. To ich pieniądze są w końcu. 

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

I Ciebie starość dopada? Ehh... 

Cóż. Natura wredna i nieubłagana....

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Proszę mi tu z początku roku nie obrażać kobiet ze wsi. Wcale nie jesteśmy biedne. 

Wszędzie są i biedne i bogate. Mądre i głupie. Zresztą coraz więcej kobiet na wsiach i tak nic z gospodarstwem wspólnego nie ma. Może jedynie tyle, że ich rodzice albo one same składają wnioski o dopłaty. 

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v