Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

masz dobry gust... 👍

Kwasi

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ano trochę podłubałem, ale pogodę nadają w dalszym ciągu kijową to trzeba jak do tej pory, wczesne ręcznie posadzić a resztę sadzarką. Jakby było parę dni ładnej pogody to planowałem się podjąć, w skrzynkach rozsypane wszystko do kiełkowania. Kurła, będzie trzeba na koszyczki w sadzarce nakładać.

Dobrze ze nadają u nas tydzień deszczu to usprawiedliwione wolne będzie. Trzeba magazyny opróżniać...

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Dobrze ze nadają u nas tydzień deszczu to usprawiedliwione wolne będzie. Trzeba magazyny opróżniać...

Do znudzenia, jak nie deszcz to wiatr i tak w kółko. Podobna wiosna trochę do tej z 2017. 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Eeetam...dla mnie się podoba kobieta w czarnych szpilkach i obcisłych spodniach, na ...motorze🤗 im wyższe, tym ładniej☺️

Tyś chyba rano nie skończył bo cały dzień taki podjarany? 🤭

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Do znudzenia, jak nie deszcz to wiatr i tak w kółko. Podobna wiosna trochę do tej z 2017. 

Dziś ciepło, jak mamutom żarcie szykowałem a kabina zamknięta to w jednej bluzie i gorąco a otworzysz kabinę to przeciąg... słońce później świeciło i deszcz padał ale to pewnie ze 2mm spadło. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Dziś ciepło, jak mamutom żarcie szykowałem a kabina zamknięta to w jednej bluzie i gorąco a otworzysz kabinę to przeciąg... słońce później świeciło i deszcz padał ale to pewnie ze 2mm spadło. 

Wczoraj było lepiej, dziś słońce to jakoś popołudniu dopiero wyszło i wiatr zimny. Trzeba by do owadów w któryś dzień zajrzeć ale o nadstawkach póki co to nawet nie ma co myśleć.

Opublikowano
3 minuty temu, ippon napisał:

Mała czarna.  Męcze się do tej pory z zapaleniem zoladka i w końcu kupilem avilin gastro w aptece az mi się zlepil ten żołądek. Wiesz może co robić bo widzę że pracujesz w służbie zdrowia.

Wydaje ci się. 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tyś chyba rano nie skończył bo cały dzień taki podjarany? 🤭

Ja, no gdzie. Ucieszon jestem, bo mamusia małzonki mej, do domu powrociła🤷

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Czy pszyszły to daleka droga

Ale fajny i chciałbym zeby został na zawsze

No gdzie jezcze nie  ten wiek

A ja juz mialem kawalera dla twojej córki. Kuzyn mojej żony razem z twoją do szkoły chodzi,wiadomo inna klasa i rocznik inny bo rok różnicy chyba. Mieszkali razem w bursie😀

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Dobra chłopaki kiedy tu w polu ten owies siać znowu ma padać. Coś mój mąż nieśmiało wspomina że urlop by wziął na to sianie. Już tak 3 raz tej wiosny się zabiera do tej roboty.

Może coś strączkowe zamiast owsa . Pogoda ma być deszczowa w najbliższym czasie. 

Opublikowano
3 minuty temu, ippon napisał:

Mała czarna. Co mi się wydaje, że pracujesz w służbie zdrowia, czy, że żołądek zlepiony. Jakie ma Pani stosunki z mężem?

Ratujcie Panowie. Jeszcze się kochanka nie dorobiłam i nie udzielam darmowych porad

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Oszczedzam na materiale. Z tych to kilka par by wyszlo

Właśnie się nad tym zastanawiam. Zobacz tu ile materiału a 14zl 

https://allegro.pl/oferta/polskie-reformy-majtki-damskie-roz-l-10003493254?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_md_obs_odziez_pla_pmax&ev_campaign_id=17996772384&gclid=CjwKCAjw586hBhBrEiwAQYEnHTH23lRv7UtzflogaSv7fHDATyTcrEFZFppSJAjk9N5IFuyd-2Nx-xoC42kQAvD_BwE

A kup ładne stringi i ile razy więcej zapłacisz a materiału tyle co tu do obszycia gumki...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v