Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, wojtal24 napisał:

spoko ja stoję przy węźle na Grodzisk bo się coś zderzyło chyba muszę wcześniej wyjeżdżać 😁😁

Ja tam byłem około 5³⁰ to nic jeszcze nie było.

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Ja to w formule 1 mógł bym pracować,już odbite tylko podważyć i wyjąć dentkę.

20230403_145004.jpg

Samym młotem jedziesz? Ja to dwa kliny dębowe bije i idzie

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, pedro2 napisał:

Samym młotem jedziesz? Ja to dwa kliny dębowe bije i idzie

Młotkiem pukam przy obręczy raz przy raz i się zbija.Trzeba równo po całości odbijać.

Na środę znowu 12l ma napadać.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
10 minut temu, DANDYS napisał:

ale czoko taki wmiare chłopak

muszę 80 malować szybko i też lecę na następne 😎

tylko szybką skrzynie musiał zrobić

Daniel wszystko lux, tylko o co tobie chodzi 🤔

Przed chwilą, 6465 napisał:

@Łolek Marek wiesz na co mi to?🙂

IMG_20230403_181131.jpg

No ba 

IMG_20220730_203948.jpg

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, DANDYS napisał:

ale czoko taki wmiare chłopak

muszę 80 malować szybko i też lecę na następne 😎

tylko szybką skrzynie musiał zrobić

???? o.O

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

A co to taka trudność oponę odbić, że trzeba serwisy wzywać? 🙄 Trochę rozrywki od codziennej monotonii 💪

Lepiej na przyczepkę wrzucić, zostawić wulkanizatorowi,  zrobić zakupy czy coś załatwić i zaraz odebrać. Ja już się wyleczyłem z tego ciągłego urozmaicania sobie życia. 

Opublikowano
6465 napisał:

7 godzin temu, wojtal24 napisał:

spoko ja stoję przy węźle na Grodzisk bo się coś zderzyło chyba muszę wcześniej wyjeżdżać 😁😁

Ja tam byłem około 5³⁰ to nic jeszcze nie było.

dziś godzinę później wyjechałem i swoje odstałem standard

6465 napisał:

@Łolek Marek wiesz na co mi to?🙂

IMG_20230403_181131.jpg

coraz bliżej święta....👍👍👍

marcin19071980 napisał:

14 minut temu, Strongman napisał:

Przecież bym ci zrobił za fry.Ale nie po co lepiej się naj....mlotem.Nie no żartuje,znam ból.

u mnie kolega że szkoly otworzył na wsi 2 domy dalej wulkanizację i ma taki sprzęt i felgi proste i młotem nie trzeba walić

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, wojtal24 napisał:

dziś godzinę później wyjechałem i swoje odstałem standard

coraz bliżej święta....👍👍👍

u mnie kolega że szkoly otworzył na wsi 2 domy dalej wulkanizację i ma taki sprzęt i felgi proste i młotem nie trzeba walić

Ja mam dla siebie.Czasem komuś znajomemu zrobię i to wszystko.U mnie we wsi woleli by 10km dalej jechac niż do mnie przyjść

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
3 godziny temu, Strongman napisał:

20230403_145004.jpg

Stomilki radialne .

Jaki traktor i rozmiar opon ? Nie szczypią dętek ?

Opublikowano
36 minut temu, Strongman napisał:

Młotkiem pukam przy obręczy raz przy raz i się zbija.Trzeba równo po całości odbijać.

Na środę znowu 12l ma napadać.

No domyślam się, ale tak ani razu się nie omsknie po feldze młotem?

Opublikowano

Panie Kwasi... ale to się naprostować da i dalej wio...👍

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Wszyscy mają przygody...mam i ja🤦

Mieciu nie mogłeś doradzić, żeby płyciej...żala mam do Ciebie🤭

IMG_20230403_173234_773.jpg

na 6.5 ha zawsze do grudziadza 4ki było brane z 6 sosnikow, młot do prostowania i szpadelek do wykopywania radła jak się śruby urwały 🥺

Opublikowano
8 minut temu, pedro2 napisał:

No domyślam się, ale tak ani razu się nie omsknie po feldze młotem?

Nie uważam, obrencz ważna rzecz,jak te opony dojadę to kupię bez dentkowe i uważam aby tam nic nie porysować czy pogiąć,potem jak by ta bezdentkowa przylegała.

Opublikowano
4 minuty temu, mf362 napisał:

U mnie to pług podskakuje jak kamień. 

nie na każdym podskoczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v