Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Wpisywałeś te nr rejestracyjne itp

nie. wystarczy wpisać transport własny...

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a co to ma wspólnego? Sołtys mi powiedział jak. Ty twierdziłeś że i tak mi wyświetli błędy...

za pierwszym razem -niemozliwe ja 3 razy robilem i dopiero bylo dobrze 😂.

bez zartow-sprawdz jutro albo pojutrze,zebys sie nie zdziwil jak ja. wszytko dobrze -nagle prosiat zero ,bledy wychodza

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

bez zartow-sprawdz jutro albo pojutrze,zebys sie nie zdziwil jak ja.

przemieszczenie bydła... wcześniej sprawdzałem jak przemieszczałem. błąd daje jak z transportem się zaczyna kombinować. znaczy inny niż własny.

świnie to nie wiem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Za chwilę wszystko będziecie mieli smart i się za was zrobi, wnet Merlin się jakaś maszyna "smart" zajmie zamiast Ciebie.

jak w tym smarcie baterie padną to gregor wróci do łask, z resztą tamto zimny plastik a tu ciepłe mięsko

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Nie chce mi się prądu tam ciągnąć 

to od razu panel do podładowania akumulatora trzeba podpiąć i jakieś oświetlenie wnętrza qrnika led 

39 minut temu, hubertb napisał:

Nie przetrwa warunków kurnika.

od kiedy to ma być na zewnątrz ? nie lepiej po wewnętrznej stronie a na zewnatrz daszek nad oknem by nie zaciekało z oberwaniem chmury?

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

jak w tym smarcie baterie padną to gregor wróci do łask, z resztą tamto zimny plastik a tu ciepłe mięsko

to od razu panel do podładowania akumulatora trzeba podpiąć i jakieś oświetlenie wnętrza qrnika led 

od kiedy to ma być na zewnątrz ? nie lepiej po wewnętrznej stronie a na zewnatrz daszek nad oknem by nie zaciekało z oberwaniem chmury?

Tu nie chodzi o wodę. 

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

to kurtyne bezpieczeństwa wsadzić trzeba

I kury czytać nauczysz? 

W siłowniku chodzi o brud. Otwarta przekładnia nie jest dobrym pomysłem. Kurtyna nie zadziała w przypadku kur, było by to wyjście najprostsze. 

Opublikowano

ja mam zrobiony otwor w dzwiach przez ktory tylko kury wejda i wyjda -to rozwiazuje problem..

23 minuty temu, konteno napisał:

teraz sa smarty na akumulatory i ladowane prze kabel usb. jaki plastik to silikon .

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ja mam zrobiony otwor w dzwiach przez ktory tylko kury wejda i wyjda -to rozwiazuje problem..

O następny a lis skubany widzi zakaz na drzwiach i nie wchodzi? 

• Haha 2
Opublikowano

Zostqwcie te kury w cholerę ,to tylko więcej problemów niż pożytku ,pozgłaszajcie w weterynarii ,pospelniajcie wymogi ,porejestrujcie ,nadajcie numer ,co raz kontrola z weterynarii ,a przy okazji wszystko oblecą ,porejestrujcie w agencji to wam przejdzie . kurna ,dla 10 kur systemy zamykania wymyslac . Trzymać je w chałupie ,nikomu nie mówic ,wyprowadzać jak pieska zacznijcie ,to i systemy drzwiowe nie straszne ,kurna jeszcze zapasowe systemy wpuszczania ,albo zaganiania ,bo zawsze jakaś bladz niema checi zależdż do kurnika w swoim czasie ,gałąz na jabłonce jej pachnie .   Dla 10 ebanych jajek bat na siebie kręcić . Jeszcze tego okrągłego k**estwa nie sprzedasz legalnie bez proceduologii i spełniania wymogów .      kura to problem .😡

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, slawek74 napisał:

9 godzin temu, Qwazi napisał:

Dzisiaj może nie być chętnych 🤔

jest jakieś foto nabytku🤔

Przecież już wczoraj było.

14 minut temu, konteno napisał:

kamera z funkcją wykrywania twarzy i dubeltówka

Dodajmy, że to ma być tzw "kurza twarz". 😉

@Qwazi, jak to mówią: zło doblem zwyciężaj . (czy jakoś tak)

IMG_20230327_065016_edit_53563668187659.jpg

Edytowane przez Bananek
  • Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał:

Wyjechał...dotarł...😉

IMG_20230326_143956_840.jpg

IMG_20230326_212940_519.jpg

Gratulacje.W lutym za 4czke Classa takiego w twoje strony sprzedałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v