Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Sławek Ty chcesz większego

To jest również temat satyryczny 😉

Wrzuć do znalezione na Allegro itd 

Sławek już niedlugo będzie miał na podwórku ;)

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, stempos1980 napisał:

Mariusz bo łon bierze się za żeniaczke jak pies za jeża😁

Do mojego psa na łańcuchu jak był ,to rankiem tak raz w roku  ,nieżywy jeż leżał . Kiego bola one lazły do psa ,nie mam glowy . A pies nawet zadrapania .  Tak że lepiej ,niech on tak nie miłuje .😐

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co kupił ?

Wyraził zainteresowanie ww hardim.

Przecież to drukowanymi literami między wyrazami wyżej napisał😁

Opublikowano
24 minuty temu, stempos1980 napisał:

Porwał🤔Tylko jednej rzeczy nie rozumie że łon wszystko chce zagarnąć a co z twoim oczkiem w głowie najmłodszą🤔😁

No i właśnie dlatego się na tym pazerniactwie przejedzie🤔. Bo nawet gdyby co do czego, to starsza by mu to pręciutko z głowy wybiła...nawet wałkiem do ciasta, gdyby było trzeba. I tego akurat jestem pewien

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

Gdzie tam porwał...żeby porwać to trza najpierw wiedzieć skąd zabrać🤭

@Łolek Marek ale Zetora to byśta mogli zostawić. Fynda mata, a ja co 🤔 siuntką znowu🤔

Dobra już zostaw sobie niech będzie moja strata, ale na zaręczynach wódka po Twoi stronie 😁

• Haha 4
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

ma do mnie nie długo dojechać większy ale i ten ciekawy choć przekracza budżet....

szymon09875 napisał:

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Sławek Ty chcesz większego

Sławek już niedlugo będzie miał na podwórku ;)

👍 cierpliwie czekam ale Marcinek źle by nie zrobił jak by się tym zainteresował 🤔

Chłoporobotnik napisał:

15 minut temu, slawek74 napisał:

oni gdzieś z Pioterem chyba na lewiźnie byli 🤔🤭

Ja się wieczorami nie plątam poza chałupą. Wieczorem to ciepłe kapcie, ciepła chałupa i fotel albo wyro.

oj jakie to były fajne czasy 😀

Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Ty w końcu dalej 300l kupujesz czy zaszalejesz? 

300 to mam teraz , będe szalał 400-500l się marzy 😛

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Wyraził zainteresowanie ww hardim.

Przecież to drukowanymi literami między wyrazami wyżej napisał😁

Tak widzę 😉

Opublikowano
20 minut temu, Karol6130 napisał:

Jeszcze że by był to naprawdę oryginał to może i warto, ale nie składaki odrestaurowane

Ty się łod tego jegzemplarza łodczep bo łon Twojego 255 przeskoczy i na supełek zapęta🤭

• Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

ma do mnie nie długo dojechać większy ale i ten ciekawy choć przekracza budżet....

Kurna taki bałor to myślałem że nówka , jakiś kunh albo Amazona ... jestem zawiedziony 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

Kurna taki bałor to myślałem że nówka , jakiś kunh albo Amazona ... jestem zawiedziony 

bałor to Ty ja to drobnica... mam jeszcze inne inwestycjie na głowie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v