Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiesz co Gregor... sie nie spodziewałem... jak tak możesz pisać?   to nie prawda!

moje motory nie wszystkie były szybkie...

Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał:

W wymyślaniu wymówek żeby nie zainwestować w gospodarstwo, kobiety są mistrzyniami.

Yhy.... siedzi i rolniczego olxa przegląda....

11 minut temu, Qwazi napisał:

Zbyszek coś jesteś dzisiaj dość mocno atakowany w pewnych... sferach życiowych 🙄

To ludzie obajtka. Przecież ma go zastąpić 

6 minut temu, malaczarna napisał:

Głupie pytania zadajecie to macie głupie odpowiedzi. Kolacje zrób sobie sam

Już dziś obiad musiałem sobie zrobić sam...

5 minut temu, malaczarna napisał:

Prezesie oglądałam sobie ale nic a nic nie wiem co wybrać wszystkie jakieś takie zbyt nowoczesne

Ale Ci zbyt nowoczesne? Wnętrza?

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no wiesz co Gregor... sie nie spodziewałem... jak tak możesz pisać?   to nie prawda!

moje motory nie wszystkie były szybkie...

Chciałem podnieść Twoją samoocenę a Ty o jakiejś starej wsce rozpamiętujesz? Dam Ci jeszcze jedną radę, notuj. Jak ktoś Ci będzie wytykał ze jesteś stary bo Ci w kościach strzela i łamie w krzyżu to mów że nie jesteś stary. Mów że jesteś chrupiący!

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak ktoś Ci będzie wytykał ze jesteś stary

no ale tego mi nikt nie mówi, no młodym się nie mówi takich rzeczy.. 🤷‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

Tracz włącz tvn24

Przecież nie mam telewizora... co tak znów jest?

1 minutę temu, Desperado napisał:

Tak mówisz?   :P mąż powinien odpowiedzieć - uspokój się, bo wypędzę.  xD

Ja tam mógłbym i nie jeść. 

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no ale tego mi nikt nie mówi, no młodym się nie mówi takich rzeczy.. 🤷‍♂️

Dlatego kazałem Ci zanotować żebyś nie zapomniał. No urwał nać i z uczniem...

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał:

5 % z kazdej partii

tlumaczyli sie ze u kogos kto kupil sadzeniaki wykryto bakterioze i trzepali wszystkich ktorych mieli na widelcu. nikt nie jest w stanie stwierdzic ze ziemniaki nie zarazily sie u rolnika a sadzeniaki byly zdrowe

Gdyby mieli pewność, że sadzeniaki były zdrowe, to by nie trzepali innych niż ten u kogo wykryli. Oni, jako instytucja państwowa odpowiadają za jakość kwalifikatu. 5% to sobie mogą tłumaczyć. Dali ciała i wciskali ludziom głodne kawałki. Jaką wine może mieć handlowiec w jakości towaru przepuszczonego przez państwową instytucję, która potwierdza to swoimi dokumentami. No chyba, że użyje opakowań do zapakowania szajsu, lub podrobi etykiety. Daj spokój. W sądzie dostaliby w tyłek, tylko nikt ich tam nie zaciągnął

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

kazałem Ci zanotować żebyś nie zapomniał.

no nie da się zanotować czegoś co nie jest powiedziane...

z takim nauczycielem... słusznie że Czarnek podwyżek nie daje...

Opublikowano

2 minuty temu, Desperado napisał:

Tak mówisz?   :P mąż powinien odpowiedzieć - uspokój się, bo wypędzę.  xD

Zoneczka kolegi skarżyła sie że nie wyrabia z domem, dzieciakami i on powinien  w końcu cos zrobić.

Jak tylko zaproponował że zatrudni pomoc domową w postaci młodej studentki to nagle zabiegana gospodyni  zmieniła zdanie, ba, nawet  wolny czas na zadbanie o ogródek znalazła xD

• Haha 1
Opublikowano

Kazałem Ci zanotować na przyszłość. Za 20 lat ktoś Ci tak powie a Ty co głowę spuścisz i sobie pójdziesz?! 

O @Pafnucy12 @galan99 musimy coś przedyskutować. No bo patrzta jak sie pali w piecu to sie wydziela co2 ktore powoduje globalne ocieplenie. To wychodzi mi na to że gdybyśmy palili więcej i wydzielali więcej co2 to szybciej nam te ocieplenie klimatu sie zrobi i nie będziemy musieli już palić w piecach bo będzie ciepło. Proszę was o zabranie głosu 

Opublikowano

Za 20 lat ktoś Ci tak powie a Ty co

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Proszę was o zabranie głosu

też to oglądałem...

Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

też to oglądałem...

No i nie wydaje Ci się to zmową składów opału i producentów piecy?

8 minut temu, Qwazi napisał:

Mieciu, jako prezes potrzebujesz służb...bez nich... kaput 🤷

Phi. Zaraz japę rozedre to policja w ciągu 10 minut będzie. Choćby I krył 

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Do takich rzeczy też Ci słuzby potrzebne🤔

E! Ja go traktuje jako kolegę a nie jako służbę! Zbyszek to je kumpel a nie jakiś lokaj 

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

chyba medyczne... 🤭

Wczoraj w chałupie były to wystarczy...

Ale co to z takich służb jak ja już zdiagnozowałem co jest przed ich przyjazdem....

Opublikowano

24 minuty temu, gregor1284 napisał:

Kazałem Ci zanotować na przyszłość. Za 20 lat ktoś Ci tak powie a Ty co głowę spuścisz i sobie pójdziesz?! 

O @Pafnucy12 @galan99 musimy coś przedyskutować. No bo patrzta jak sie pali w piecu to sie wydziela co2 ktore powoduje globalne ocieplenie. To wychodzi mi na to że gdybyśmy palili więcej i wydzielali więcej co2 to szybciej nam te ocieplenie klimatu sie zrobi i nie będziemy musieli już palić w piecach bo będzie ciepło. Proszę was o zabranie głosu 

sa ludzie inteligentni i inteligentni inaczej..

Opublikowano

E! Ja go traktuje jako kolegę a nie jako służbę! Zbyszek to je kumpel a nie jakiś lokaj 

Ale te służby to do jego ochrony a nie ochrony...przed nim🤷. Mieciu, no co Ty🤔

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

On czasami się wydaje jakby był specjalny... specjalnej troski

Mietek, zaczynasz sam sobie zaprzeczać🙆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v