Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Ja bym akurat gumek w tym schowku nie trzymał. Przyjechał do mnie jednak klient którem ze schowka wypadło chyba z 20 sztuk. Wydało mi się to śmieszne bo chłop był wyjątkowo śmiesznie zbudowany jedyne atuty jakie posiadał to pieniądze taty i samochód ;) 

I starczy 

Opublikowano
6465 napisał:

8 minut temu, PRIMO napisał:

Mnie po głowie chodzi właśnie nabudowany odkąd kupiłem Case-a o coś takiego jak ten z linka a obecnie mam Dziekana z poznaniakiem. 

https://www.olx.pl/d/oferta/agregat-uprawowo-siewny-nabudowany-fiona-3m-CID757-IDS8aNW.html

Fajna sprawa. U mnie talerzówkę wykorzystuje do upraw po żniwnych, mieszam azot przed siewem kukurydzy no i w agregacie siewnym.

a ile ten Twój MF na koni? ja zetorem 105KM mam kongskilde na wale pakera i siewnik 3m ale z przodu mam z 500kg na przednim tuzie powinien spokojnie dać radę z tym polonezem najwyżej będziesz składał na uwrociach

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Nie no już wyrzucone 🤭 ten etap za mną 🙄 

Ja miałem schowane w portfelu za kawalera. W samochodzie schowana była za popielniczką. Tak żeby pani która wsiada przypadkiem nie znalazła ;) 

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

no ba...

tak jak przeglądam, to ceny , nie tylko zetorów ale i innych traktorów wysokie są...

No wątpię.....

Przeglądam i ja ,i np.pronary tak se cenią 

Opublikowano
Baks00 napisał:

9 minut temu, wojtal24 napisał:

myślałem że od mojego syna kupiłeś audi u niego podobnie 🤭😁😁 młodość co zrobić

To na wnuki nie masz co liczyć 😅😉

no jeszcze nie teraz

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Ja miałem schowane w portfelu za kawalera. W samochodzie schowana była za popielniczką. Tak żeby pani która wsiada przypadkiem nie znalazła ;) 

Też tam chowałem, ewentualnie w schowku za podłokietnikiem w tylnej kanapie 😉 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

,i np.pronary tak se cenią 

no tych... nie patrzyłem...

Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

Ja bym akurat gumek w tym schowku nie trzymał. Przyjechał do mnie jednak klient którem ze schowka wypadło chyba z 20 sztuk. Wydało mi się to śmieszne bo chłop był wyjątkowo śmiesznie zbudowany jedyne atuty jakie posiadał to pieniądze taty i samochód ;) 

Ja noszę zawsze w kieszeni, bo Pani psycholog powiedziała, że miłość może przyjść w każdej chwili.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, ippon napisał:

Ja noszę zawsze w kieszeni,

a sprawdzałeś czy chociaż nie dziurawy?

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Nie śmiejcie się z niego ja też mam taki, tylko trochę zmieniony  zasyp krata wewnątrz ławka dłuższe redlice 

Marek chociaż raz jesteśmy w jednej drużynie 😊🤝😛

Opublikowano
7 minut temu, ippon napisał:

Ja noszę zawsze w kieszeni, bo Pani psycholog powiedziała, że miłość może przyjść w każdej chwili.

To Ci się zniszczy, wymiętoli i nie będzie działać. ;)  

Opublikowano
14 minut temu, wojtal24 napisał:

a ile ten Twój MF na koni? ja zetorem 105KM mam kongskilde na wale pakera i siewnik 3m ale z przodu mam z 500kg na przednim tuzie powinien spokojnie dać radę z tym polonezem najwyżej będziesz składał na uwrociach

125

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek chociaż raz jesteśmy w jednej drużynie

przestań tu robić podziały!

Opublikowano
35 minut temu, szymon09875 napisał:

spacer.pngspacer.pngspacer.png@Łolekspacer.pngspacer.pngTak mi się wydawało że poprzedni właściciel za grzeczny nie był 🤣

IMG_20230312_094114.jpg

odeślij mu w liście na adres. 

może być ciekawie jak żona pocztę odbierze 🤭

Opublikowano
16 minut temu, wojtal24 napisał:

Talerzowy? Jaki odstęp masz między talerzami?

Opublikowano
30 minut temu, Baks00 napisał:

Kumpel sprzedał Zetora 7211,ja rozumiem są w cenie, ale 49 tys 🤦

A mówiłem że się sprzedają ,to mnie tutaj wyśmiano 

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

przestań tu robić podziały!

Hmm , to idę dać kukurydzy 

Opublikowano
37 minut temu, szymon09875 napisał:

spacer.pngspacer.pngspacer.png@Łolekspacer.pngspacer.pngTak mi się wydawało że poprzedni właściciel za grzeczny nie był 🤣

IMG_20230312_094114.jpg

Co za kolo że przed sprzedażą auta po sobie nie posprzątał🤦 zajrzyj do bagażnika może jakie brudne majty leżą.

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Co za kolo że przed sprzedażą auta po sobie nie posprzątał

sie zdarza. ja ostatnio kupiłem z ... kartą do bankomatu... :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v