Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i u mnie nie jest dobrze... pomimo że uzyskałem dobrą cenę na skupie to musiałem znaczne nakłady ponieść na część do gruzinki... w moim dawnym miejscu zatrudnienia nie było komu się zająć wymiana bo te leniwe fajfusy w soboty nie chcą przychodzić to sprawiłem się sam ze wszystkim. 

3 minuty temu, galan99 napisał:

Same koszta , ale rolnik bogaty za telefon i wszystko przywiozą i się naprawi , jak sam nie po trafi to są serwisy .

Ta? To zobacz co napisałem wyżej 

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Wszystkim sołtysom z AF, wszystkiego najlepszego. Aby do Was przychodzili płacić podatki😀

To dziś ten dzień?

@Łolek kiedy na imprezę przyjechać?...ze śwagrem...

50 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale za to u mnie nie. Chyba. Nie wiem bo w domu mnie nie ma 

Nie no. W domu to i u mnie nie pada.

Koło domu tylko

Opublikowano
4 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

@Rolnik1973 wstawaj!

daj ten film z Jawą

Wstał dawno

Wodę wypompował ale nowa się leje z ☁️🌧️🌧️🌧️

Kurłał pogineły filmy jak tel zmieniał nie mam nic, że ani Jawy ani Ursusa. 

Kurła jak to mogło zniknąc że starego tel. 

Toż było na karcie pamięci a karta została w starym ale bez filmów. 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Albo szosa sucha 

Ale to w czasie suszy...

Opublikowano

Gregor, Ty dziś nie w Jaśle?

Czy zwolennik czy przeciwnik - to dobre miejsce na zaistnienie.

Opublikowano
13 godzin temu, pedro2 napisał:

A czy to ważne? Trzeba łunii w d*pę włazić bo kasę blokuje. I upadlińców chować za darmoszke. Od żyda kupować broń i wieźć banderowcom za friko. Ostatnio w radiu zachęcali do zgłaszania się firmy budowlane, już 1800 firm zadeklarowało pomoc w odbudowie ukrow 🙄 a dudu jełop jako pierwszy chce myśliwce już oddawać. Głupie h*je się rozbroją, z kasy wydoją, ściągną na łeb darmozjadów i nie wygonią. A na koniec wp***dol dostaną od tych co im pomagali. 

Ale zadowolone bo cały świat ich chwali. żydek bidet załatwił interesy, do nas zajechał pampersa zmienić, a te ucieszone jaki wielki zaszczyt. Dobrze, że nie mam zbytnio czasu się tym wszystkim interesować bo by człowiek ohujał.

Przed 2 wojna światowa też się rozbroiliśmy. Jak to się skończyło historia pokazała

Opublikowano

Nie traktujesz polityki poważnie. Ciężko będzie Ci ludzi omamić😜

Opublikowano
49 minut temu, wojtal24 napisał:

to 18lat jeżdżę i nic takiego nie widzialem😉😁

Pewnie po innych dzielnicach jeździmy.😁

Byłem na przeglądzie, miały być jakieś zmiany a tu nic się nie zmieniło.

Opublikowano
49 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To dziś ten dzień?

@Łolek kiedy na imprezę przyjechać?...ze śwagrem...

Nie no. W domu to i u mnie nie pada.

Koło domu tylko

No myślę że już powinieneś być 

Opublikowano

No bo nic nie weszło to jak miał słyszeć? To, że coś planują wprowadzić, nie znaczy, że od razu wprowadzają.

To nie jest jak z podwyżkami cen paliw, aby ktoś pisnął w TV to na stacji kilka groszy w górę. 😉

Opublikowano

Wczoraj 18⁰, dziś już tylko 1,5⁰.

Niezła huśtawka.

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Tak Ci tęskno do tych zdjęć co to je mają robić?

mi robił ostatnio, znaczy się nie mi, tylko mojemu klasycznemu pędzidle 😁

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

To, że coś planują wprowadzić, nie znaczy, że od razu wprowadzają.

Niedługo to będzie wszystko co możliwe wprowadzone...

Śnieg sypie dalej, dobrze, że większość od razu się topi. 

Opublikowano
5 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

@bratrolnika mam fotkę i faktycznie nie tak łatwo wykręcić dbkilera. Wkręty jakieś dziwne łebki mają 

IMG_20230217_122239.jpg

Z innego tematu zacytowane, ale tam nie będę odpisywał 

U mnie śruba była spawikiem jeszcze cyknieta, musiałem ją wydłubać razem z gwintem 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

No i u mnie nie jest dobrze... pomimo że uzyskałem dobrą cenę na skupie to musiałem znaczne nakłady ponieść na część do gruzinki... w moim dawnym miejscu zatrudnienia nie było komu się zająć wymiana bo te leniwe fajfusy w soboty nie chcą przychodzić to sprawiłem się sam ze wszystkim. 

Ta? To zobacz co napisałem wyżej 

Co to jest Gruzinka?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v