Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No i u mnie nie jest dobrze... pomimo że uzyskałem dobrą cenę na skupie to musiałem znaczne nakłady ponieść na część do gruzinki... w moim dawnym miejscu zatrudnienia nie było komu się zająć wymiana bo te leniwe fajfusy w soboty nie chcą przychodzić to sprawiłem się sam ze wszystkim. 

3 minuty temu, galan99 napisał:

Same koszta , ale rolnik bogaty za telefon i wszystko przywiozą i się naprawi , jak sam nie po trafi to są serwisy .

Ta? To zobacz co napisałem wyżej 

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Wszystkim sołtysom z AF, wszystkiego najlepszego. Aby do Was przychodzili płacić podatki😀

To dziś ten dzień?

@Łolek kiedy na imprezę przyjechać?...ze śwagrem...

50 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale za to u mnie nie. Chyba. Nie wiem bo w domu mnie nie ma 

Nie no. W domu to i u mnie nie pada.

Koło domu tylko

Opublikowano
4 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

@Rolnik1973 wstawaj!

daj ten film z Jawą

Wstał dawno

Wodę wypompował ale nowa się leje z ☁️🌧️🌧️🌧️

Kurłał pogineły filmy jak tel zmieniał nie mam nic, że ani Jawy ani Ursusa. 

Kurła jak to mogło zniknąc że starego tel. 

Toż było na karcie pamięci a karta została w starym ale bez filmów. 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Albo szosa sucha 

Ale to w czasie suszy...

Opublikowano

Gregor, Ty dziś nie w Jaśle?

Czy zwolennik czy przeciwnik - to dobre miejsce na zaistnienie.

Opublikowano
13 godzin temu, pedro2 napisał:

A czy to ważne? Trzeba łunii w d*pę włazić bo kasę blokuje. I upadlińców chować za darmoszke. Od żyda kupować broń i wieźć banderowcom za friko. Ostatnio w radiu zachęcali do zgłaszania się firmy budowlane, już 1800 firm zadeklarowało pomoc w odbudowie ukrow 🙄 a dudu jełop jako pierwszy chce myśliwce już oddawać. Głupie h*je się rozbroją, z kasy wydoją, ściągną na łeb darmozjadów i nie wygonią. A na koniec wp***dol dostaną od tych co im pomagali. 

Ale zadowolone bo cały świat ich chwali. żydek bidet załatwił interesy, do nas zajechał pampersa zmienić, a te ucieszone jaki wielki zaszczyt. Dobrze, że nie mam zbytnio czasu się tym wszystkim interesować bo by człowiek ohujał.

Przed 2 wojna światowa też się rozbroiliśmy. Jak to się skończyło historia pokazała

Opublikowano

Nie traktujesz polityki poważnie. Ciężko będzie Ci ludzi omamić😜

Opublikowano
49 minut temu, wojtal24 napisał:

to 18lat jeżdżę i nic takiego nie widzialem😉😁

Pewnie po innych dzielnicach jeździmy.😁

Byłem na przeglądzie, miały być jakieś zmiany a tu nic się nie zmieniło.

Opublikowano
49 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To dziś ten dzień?

@Łolek kiedy na imprezę przyjechać?...ze śwagrem...

Nie no. W domu to i u mnie nie pada.

Koło domu tylko

No myślę że już powinieneś być 

Opublikowano

No bo nic nie weszło to jak miał słyszeć? To, że coś planują wprowadzić, nie znaczy, że od razu wprowadzają.

To nie jest jak z podwyżkami cen paliw, aby ktoś pisnął w TV to na stacji kilka groszy w górę. 😉

Opublikowano

Wczoraj 18⁰, dziś już tylko 1,5⁰.

Niezła huśtawka.

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Tak Ci tęskno do tych zdjęć co to je mają robić?

mi robił ostatnio, znaczy się nie mi, tylko mojemu klasycznemu pędzidle 😁

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

To, że coś planują wprowadzić, nie znaczy, że od razu wprowadzają.

Niedługo to będzie wszystko co możliwe wprowadzone...

Śnieg sypie dalej, dobrze, że większość od razu się topi. 

Opublikowano
5 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

@bratrolnika mam fotkę i faktycznie nie tak łatwo wykręcić dbkilera. Wkręty jakieś dziwne łebki mają 

IMG_20230217_122239.jpg

Z innego tematu zacytowane, ale tam nie będę odpisywał 

U mnie śruba była spawikiem jeszcze cyknieta, musiałem ją wydłubać razem z gwintem 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

No i u mnie nie jest dobrze... pomimo że uzyskałem dobrą cenę na skupie to musiałem znaczne nakłady ponieść na część do gruzinki... w moim dawnym miejscu zatrudnienia nie było komu się zająć wymiana bo te leniwe fajfusy w soboty nie chcą przychodzić to sprawiłem się sam ze wszystkim. 

Ta? To zobacz co napisałem wyżej 

Co to jest Gruzinka?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v