Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Łolek napisał:

Powiem krótko pier**lisz bzdety 

Nie ma mądrych każdy może popełnić błąd, narobiłem się aut po takich kozakach jak ty co wszystko wiedzieli 

Nie opowiadaj durnot , nie potrafią dostosować odpowiedniej prędkości do warunków jakie panują podczas jazdy .

Podczas pięknej pogody jak ,  jest znak 40 - to ma jechać 40 a nie 80 za takie łamanie przepisów powinno się karać bardzo wysokimi mandatami .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Powiem krótko pier**lisz bzdety 

Nie ma mądrych każdy może popełnić błąd, narobiłem się aut po takich kozakach jak ty co wszystko wiedzieli 

Powinni się ludzie trochę doszkalać. Wykupić godziny i na placu z rolkami sobie pojezdzic. 

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Założyłaś mężowi życzenia 😁

Prawie

8 minut temu, gregor1284 napisał:

Spóźnię się trochę z prezentem na dzień kobiet z przyczyn ode mnie nie zależnych 😁

Premia solidna musi być teraz ta trzynastka już poszła w niepamięć 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Powinni się ludzie trochę doszkalać. Wykupić godziny i na placu z rolkami sobie pojezdzic. 

Wszystkiego nie da się przewidzieć 

7 minut temu, galan99 napisał:

Nie opowiadaj durnot , nie potrafią dostosować odpowiedniej prędkości do warunków jakie panują podczas jazdy .

Podczas pięknej pogody jak ,  jest znak 40 - to ma jechać 40 a nie 80 za takie łamanie przepisów powinno się karać bardzo wysokimi mandatami .

Nauczyłeś się reguły na pamięć brawo 👏Ile tysięcy km przejeżdżasz rocznie 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Nie są się wszystkiego przewidzieć ale jak wiesz jak auto zachowuje się na ślizgiem nawierzchni to zawsze coś się podratujesz a jak egzamin zdawałeś latem i nigdy Ci tyłu nie zarzuciło? Znam osoby które w razie takiej sytuacji to puściły by kierownice i niech się robi co chce. Pamiętasz czasy Przed absem jak auta hamowały? Jak wcisnąłeś hamulec na pałę na ślizgiej nawierzchni to jak byś pływał na siekierę ale jak już hamowałeś pulsacyjnie to jeszcze trochę skręciłeś. Jest tak czy nie?

Opublikowano
Łolek napisał:

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

7 minut temu, galan99 napisał:

https://fb.watch/jaLT5WMsfd/

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, konteno napisał:

drewnem od Radosława? może i na warriora mało co będzie brakować jak ta sterte opchnie 

Tataraki nie tartaki. Drewno od Radosława jak w dobrej kasie to może i bym wziął 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Tataraki nie tartaki. Drewno od Radosława jak w dobrej kasie to może i bym wziął 

jak potrzesz na krokwie i łaty to opoły i trociny mogę sprzątnąć 😊

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Do 3 tyś na miesiąc i widzę nie jednego nie pokornego kierowcę jak łamie przepisy , prędkość i brawura zgubą nie jednego kierowcy i pewność siebie .

Nie zwalaj wszystkiego do jednego worka, że główną przyczyną to nie dostosowanie prędkości(dość popularna).

Znam przypadki że nawet byś nie pomyślał .

Pewność siebie doskonałego również może zgubić 

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, Qwazi napisał:

@Pafnucy12 patrzaj ⬇️

Ja już za chwilkę startuję z ojcem. Bawta się dobrze🙋

No ciekawy pojazd...ale nie w nim guście...

Opublikowano

@hubertb kręcisz się gdzieś tutaj 🤔 bo potrzebuje porady , gdzie w Zetorze szukać rozejścia przewodów na tylne lampy i przednie postojowe ? Bo kuźwa zginął prąd w tylniej lewej i przednich postojowych a na przegląd muszę jechać , z tego co widzę wszystko schodzi do deski rozdzielczej ? 

Kuźwa chyba trzeba jakiego ciucholandach kupić 😐

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

I tu  wyjątkowo się z tobą zgodzę  nasze urzędniki prześcigają się w tym z UE dostali tylko wytyczne 

Rodziny duże i pracy im trzeba 

6 minut temu, Agrest napisał:

I cyk 14⁰. Mamy epizod wiosenny.

20230310_110641.jpg

20230310_110646.jpg

To so jarkeńce?

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Nie masz czym parnika nagrzać? 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Uuuu...widzę potencjał na super policjanta ruchu drogowego. A gdzie służba obywatelowi, gdzie zrozumienie i pomoc dla tego obywatela🤔

Musimy się spotkać, przy prędkości 40 km/h, siedząc na miejscu pasażera, wprowadzę Ci samochód w podsterowność i zobaczymy jak będziesz potrafił go wyprowadzić i zmieścić się przy tym w pasie o szerokości drogi🤷

• Like 1
Opublikowano

Daruj sobie taką gadkę , bo jadąc 40 na godzinę , żeby nawet dziwnym trafem wpaść w poślizg , to uszkodzenia będą minimalne .

Nie tak jak pokazują że , silniki wylatują z samochodu , lub zostaje kupka złomu , ale jechał wolno .

Opublikowano
32 minuty temu, Karol6130 napisał:

Rodziny duże i pracy im trzeba 

To so jarkeńce?

Nie masz czym parnika nagrzać? 

Doświadczenia chemiczne związane z badaniem zawartości cukru w cukrze to elektrycznie a ukrop do prążków na taborecie gazowym

Mam metę na taki towar jak Radka 

Opublikowano (edytowane)

Uuuu... jeszcze do tego doświadczenie w obsłudze zdarzeń drogowych. Nawet potrafisz przewidzieć uszkodzenia pojazdu znając jego prędkość. Pewnie umiesz też określić z jaką prędkością pojazd jechał patrząc na jego uszkodzenia. To masz też potencjał na biegłego z zakresu rekonstrukcji zdarzeń drogowych @galan99

2 minuty temu, Leszy napisał:

Może kogoś wspomnienia najdą na ten widok? Używaliście? 😉 

IMG_20230310_105946.jpg

Ja uzywałem. Traktor napędzany owsem😉

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v