Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Coś taki zgorzkniały, 

@Łolek trudno się nie zgodzić z tymi słowami 👇

8 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jak obchodzicie takie "święta" to kup swojej żonie/ kobiecie kwiatka albo gdzieś ją zabierz jeden z drugim a nie w każdym temacie życzenia składasz 

Opublikowano

dzień dobry. 

ale wieje 🙉

a jeszcze trzeba traktorka naprawiać 🥺

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jak obchodzicie takie "święta" to kup swojej żonie/ kobiecie kwiatka albo gdzieś ją zabierz jeden z drugim a nie w każdym temacie życzenia składasz ch... wie komu. Znaleźli sie donżuany. Siedziw domu, na ręcznym jedzie a na forum rolniczym casanowe udaje.

Jednak co komu przeszkadzają życzenia? Szczególnie w takim luźnym temacie jak ten?  

• Like 3
Opublikowano
16 minut temu, DANDYS napisał:

ja wycalowalem swoją rano o 4.30 😛😛no tak nie była zadowolona 🙃🙃😄

Ale po grzywce chyba 🤔🤭

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

Jedno nie wyklucza drugiego Michale, gdyby ludzie byli dla siebie mili na codzień to chyba życie było by fajniejsze 

Często wychodząc z urzędu mówię oprócz dowidzenia, miłego dnia  to ludzie się uśmiechają, następnym razem jakoś inaczej na mnie patrzą wystarczy odrobina empatii 

• Like 4
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Jedno nie wyklucza drugiego Michale, gdyby ludzie byli dla siebie mili na codzień to chyba życie było by fajniejsze 

Często wychodząc z urzędu mówię oprócz dowidzenia, miłego dnia  to ludzie się uśmiechają, następnym razem jakoś inaczej na mnie patrzą wystarczy odrobina empatii 

Ja wlasnie dzieki temu ze w taki sposób "pracuję" ludzie chętnie przyjezdzają na stację. Ba, mam takich klientów ze jak jest ktos inny na zmianie to pytają kiedy będę.

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jak obchodzicie takie "święta" to kup swojej żonie/ kobiecie kwiatka albo gdzieś ją zabierz jeden z drugim a nie w każdym temacie życzenia składasz ch... wie komu. Znaleźli sie donżuany. Siedziw domu, na ręcznym jedzie a na forum rolniczym casanowe udaje.

No wczoraj zabrałem a teraz jadę po kwiaty 🤔

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, szymon09875 napisał:

@Kallina86 @malaczarna @limonka @Paulina1985 i wszystkim innym panią tu obecnym, życzę wszystkiego najlepszego i żeby was panowie na rękach nosili ;)

Pewno jest tym typem którego opisał 🤣

życzę również tym waszym kobitkom tego samego ,a z tym noszeniem to  Ty się jeszcze zastanów   > z wiekiem siły opuszczają ,a wagi przybywa . Posłuchaj, i zanim możesz życzenia zamień .😐😉

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Najpierw są za równouprawnieniem a potem jakieś socjalistyczne święta obchodzą i piszą życzenia jak tu może 1 kobieta czasami zagląda.  

Albo całe życie jęczą bo nie mogą znaleźć sobie kobiety bo są użalającymi się nad sobą przegrywami. Nawet na głupim AF jak ktoś powie coś do słuch to konto kasują i tworzą nowe po 5 razy w roku.

Nawet nie ubierają się jak mężczyźni tylko chodzą w pedalskich spodniach obściskujących jajka wyglądają jak baletnice. Sami sobie to robicie, chociaż mężczyznami ciężko was nazwać.

On to może sobie wyciągnąć. Smutne żale i jęki.

Urzekła mnie twoja historia.

Jak widać sam masz żale i jeczysz.

Pewno obrażony na kobiety bo brak takowych w życiu....

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 minutę temu, kizak napisał:

życzę również tym waszym kobitkom tego samego ,a z tym noszeniem to  Ty się jeszcze zastanów   > z wiekiem siły opuszczają ,a wagi przybywa . Posłuchaj, i zanim możesz życzenia zamień .😐😉

Mądrego to i warto posłuchać ;)

Tak może byc ?

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Tylko sie nie kasuj znowu.

Jak zechcę.

Żal dupkę z rana ściska?

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Urzekła mnie twoja historia.

Mnie też ( chyba muszę się skasować ). Komu może przeszkadzać tak sympatyczne święto jak dzień kobiet. Facetowi , który woli facetów, facetowi, którego bije kobieta, feministce (tutaj niekoniecznie)🤔

@Krzysztof81 znasz mnie, albo Marcina? Bo po naszych postach te durnoty zaczałeś cisnąć? Wiesz, co to kultura i uprzejmość? Nawet jeśli byłbyś kimś, kogo wcześniej wymieniłem, to Ci nie pocisnę. A większość jest inna. Szanujmy się nawzajem. Nie odpowiada Ci dzisiejsze święto, to nie zaglądaj na AF, poczekaj do jutra

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Mądrego to i warto posłuchać ;)

Tak może byc ?

Pytasz czy tak może być 🤦‍♂️,to pewniak. A jak dojdzie do odpowiedniej wagi ,to nie pofikasz .   ,,waga podobna ,wynik niepewny'' . Nuuuu ,żonka chodzi obok ,jak przeczyta to mi fryzurę ,,poprawi''🥶.     Ale to nie jest takie złe , im większa pani to bardziej ciepła i przytulna ,i charakterek łagodniejszy [chyba]😐😁

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Mnie też ( chyba muszę się skasować ). Komu może przeszkadzać tak sympatyczne święto jak dzień kobiet. Facetowi , który woli facetów, facetowi, którego bije kobieta, feministce (tutaj niekoniecznie)🤔

Jak zwykle dobrze to podsumowałeś.

Niektórym wszystko przeszkadza.

Radują się wtedy jak sąsiadowi krowa zdechnie.

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ale Cię musiały kobiety skrzywdzić że aż tak ich nie nawidzisz...

Walentynki to nie tylko święto miłości damsko męskiej. 

Moja żona jak sie poznaliśmy to powiedziała, że ona rzadnych walentynek, dnia kobiet czy innych głupot nie obchodzi a dzień kobiet to święto poniżające kobiety. 8 marca to "święto" wymyślone przez komunistów w imie "równości" a walentynki brzez kapitalistów żeby idioci wydawali kase, podobnie jak blackfridey i podobne aby jelenie wyskakiwały z kasy. Dlatego mamy teraz takich facetów jakich mamy.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, kizak napisał:

Pytasz czy tak może być 🤦‍♂️,to pewniak. A jak dojdzie do odpowiedniej wagi ,to nie pofikasz .   ,,waga podobna ,wynik niepewny'' . Nuuuu ,żonka chodzi obok ,jak przeczyta to mi fryzurę ,,poprawi''🥶.     Ale to nie jest takie złe , im większa pani to bardziej ciepła i przytulna ,i charakterek łagodniejszy [chyba]😐😁

No to ja wiem :D mi chodziło czy może zostać tak jak edytowalem. Nosili na rękach dałem w cudzysłowie, a to można robić bez względu na siłę i wagę 🤔

• Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

9 minut temu, Bananek napisał:

też tak robię, ale pisać życzenia na dzień kobiet w temacie, gdzie kobiety są śladową ilością to jakieś takie mdłe. ja najbliższym złożyłem życzenia, dałem kwiatka i szlus.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v