Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Tak jak pisałem troszkę mi się przysnęło, a telefon padnięty pod ładowarka zostawiłem. Żona grubo po północy w szampańskim nastroju wróciła z imprezy, no i ...sam wiesz...trzeba było być....pomysłowym😉

Moja przyszła synowa stamtąd 😉

Znaczy się musiałeś zrobić na tego striptizera co nie dotarł na święto kobiet🤔

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

czyli dobrze radziłem Łolkowi by dał Ci czas do południa. 👍

Miło, że się o mnie martwiliśta😊. Dzięki Wam za to. I wybaczyła, zem się wcześniej do telefonu nie dostał😞. Jak tylko wszedłem do domu, pierwsze co zobaczyłem to nieodebrane i SMS a od Marka 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

to nieodebrane i SMS a od Marka 

to sie mnie nie posłuchał...

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Znaczy się musiałeś zrobić na tego striptizera co nie dotarł na święto kobiet🤔

Ojjj Tomek, co ja musiałem wyprawiać 🙆🤦🙆🙆, to nie będę pisał bo jakieś tajemnice alkowy trzeba zachować. Powiem Ci, że młodzież tego w internetach ani innych kamasutrach, się nie nauczy😉🤭

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

to sie mnie nie posłuchał...

Oj tam oj tam

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ojjj Tomek, co ja musiałem wyprawiać

przestań, bo jeszcze Mietek.... w stan szoku wpadnie... 😄😁

Opublikowano

Sieje z was ktoś groch? Jak tak to jaką odmianę polecacie klasa 3,4 średnia w uprawie

Opublikowano
53 minuty temu, wojtal24 napisał:

ren jest dobry polecam i nie porównuj do motyla

a dziś Dzień Teściowej 🤭😉😆

Wojtek to motyl ale nie motyl tylko motyl włoski 🤔

Opublikowano
8 minut temu, marcin19071980 napisał:

Pewnie przyszłą świetą bendzie bo tam cała wieś księdza na zmiany na barana nosi.W końcu sanktuarium mają więc to zobowiązanie.Ciezkie ludzie tam mieszkają ale może jakie wyjątki są

Ona nie w samej Charłupi, tylko trochę dalej na zachód, sąsiednia parafia i miejscowość ta sama co parafia, tylko drugi człon odwrotnie. Powinieneś wiedzieć, nie będę pisał nazwy. Co do świetej to dziewczyna ma zasady, jak mieliśmy imprezę w piątek to do północy nie tańczyła. No i trudni się tym samym, co mój syn. Razem szkołę kończyli. Ale rodzinka bardzo w porządku. Znam i takie mam odczucie 

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

przestań, bo jeszcze Mietek.... w stan szoku wpadnie... 😄😁

Eeee tam...przecie on jakąś profesurę z seks mistrzostwa będzie robił, to takie rzeczy dla niego...amatorka😉🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

To jest ta jasionka co do niej Krzaku zaglądał??? Jak tak to nie klikam, bo jeszcze i ja się stoczę

A nie wiem. To jest ta Jasionka na której jest lotnisko. Lokalizacje stacji wykryło automatycznie. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Eeee tam...przecie on jakąś profesurę z seks mistrzostwa będzie robił, to takie rzeczy dla niego...amatorka😉🤭

tiaaaa.... wyobraźnia, dobra rzecz.... 😄

Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

Kosa kup i będziesz zadowolony 😁

KOsa to mam już dawno .

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Nie wiem.

Ale mocznik ma sporą objętość i pewnie bb nie wejdzie w 500l

Nie będe sypać całego bb mocznika bo ciapka by przewrócił . Niby w ludzie chwalą te mdsy

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Ona nie w samej Charłupi, tylko trochę dalej na zachód, sąsiednia parafia i miejscowość ta sama co parafia, tylko drugi człon odwrotnie. Powinieneś wiedzieć, nie będę pisał nazwy. Co do świetej to dziewczyna ma zasady, jak mieliśmy imprezę w piątek to do północy nie tańczyła. No i trudni się tym samym, co mój syn. Razem szkołę kończyli. Ale rodzinka bardzo w porządku. Znam i takie mam odczucie 

Wielka

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Nie. Kli....

Aaaa,no no

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

KOsa to mam już dawno .

Nie wiem.

Nie będe sypać całego bb mocznika bo ciapka by przewrócił . Niby w ludzie chwalą te mdsy

weź się ogarnij 🤦‍♂️ po to się kupuje większy rozsiewacz by się nie orobić i robotę dobrze i szybko wykonać ....mamy wtedy więcej czasu na inne rzeczy czy to praca czy odpoczynek skończ męczyć tą trzydziestkę...

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

tiaaaa.... wyobraźnia, dobra rzecz.... 😄

Mówisz, że on troszkę...buja...w obłokach🤔

2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Aaaa,no no

No to Ci napiszę jeszcze bliżej. Jak wjeżdżasz od strony Charłupii i jest tablica miejscowości, to po lewej stronie duza piętrówka. Nazwisko na W

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Mówisz, że on troszkę...buja...w obłokach

nie , zupełnie nie.... wcale nie trochę...

no nic, bo Miecia nie widać, a z lekka o nim, bez niego....

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

KOsa to mam już dawno .

Nie wiem.

chcesz to Ci mogę sprzedać do ciapka starszy model dużo taniej

Opublikowano
26 minut temu, Qwazi napisał:

Ojjj Tomek, co ja musiałem wyprawiać 🙆🤦🙆🙆, to nie będę pisał bo jakieś tajemnice alkowy trzeba zachować. Powiem Ci, że młodzież tego w internetach ani innych kamasutrach, się nie nauczy😉🤭

Oj tam oj tam

O toto 👍

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Mówisz, że on troszkę...buja...w obłokach🤔

No to Ci napiszę jeszcze bliżej. Jak wjeżdżasz od strony Charłupii i jest tablica miejscowości, to po lewej stronie duza piętrówka. Nazwisko na W

Wo........a

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v