Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Żebyśmy ci czegoś nie sprzedali w pakiecie.  Może lepiej w następną? 

A to myślisz że u mnie to spa i niema chorób🤔 

Tylko mi powiedz czy mogę przekroczyć twoje skromne progi🤔

Opublikowano
47 minut temu, gregor1284 napisał:

Chłopaki na magazynach znajomi jak pracowali to wracali jak stare baby z gości 

Się zje to się i wygląda 😂

Normalna sprawa

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Pora zacząć świętować

IMG_20230106_192227.jpg

Smacznego 

• Thanks 1
Opublikowano

Marek @Łolek wraz ze swym synem nabyli rydwan???🤔 Nikt mnie nie wołał a nie mogłem być na bieżąco i nie wiem czy przyczepę chować bo zaczyna siąpić a słomą wyścielona. Będzie ten borysz?🤔🤔🤔 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, DANDYS napisał:

jak wracałem z roboty wczoraj to deszcz ze śniegiem padał , myślałem że dziś będzie biało z rana

5 minut temu, radekz200 napisał:

Maska Zorro na pulsie 😛

konkurencję reklamujesz? 🤔

nie spodziewałem sie 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jest tu jakiś szpec od starych laptopów, ile może być warty HP 635, wizualnie obdarty, windows 10, działa tylko na kablu, się zastanawiam czy to wystawiać czy niech se leży 

Ze 300 to max, i tak nie wiem czy sprzedasz za tyle, jak działa to niech leży na zapas

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
24 minuty temu, stempos1980 napisał:

Niedziela

Jak będziesz potrzebował tragarzy to możemy z tobą skoczyć na załadunek

Przy okazji Cezary sobie zobaczy ten pług, a ty jak będziesz chciał to zobaczysz Deutza 

11 minut temu, Qwazi napisał:

Marek @Łolek wraz ze swym synem nabyli rydwan???🤔 Nikt mnie nie wołał a nie mogłem być na bieżąco i nie wiem czy przyczepę chować bo zaczyna siąpić a słomą wyścielona. Będzie ten borysz?🤔🤔🤔 

Nic się póki co nie chwalił 

5 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jest tu jakiś szpec od starych laptopów, ile może być warty HP 635, wizualnie obdarty, windows 10, działa tylko na kablu, się zastanawiam czy to wystawiać czy niech se leży 

Wrzuć na olx, rynek zweryfikuje 

Ja laptopa z padnietym czymś tam w środku sprzedałem za jakieś jeszcze niezłe pieniądze w ciągu paru godzin 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Ze 300 to max, i tak nie wiem czy sprzedasz za tyle, jak działa to niech leży na zapas

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Jak będziesz potrzebował tragarzy to możemy z tobą skoczyć na załadunek

Przy okazji Cezary sobie zobaczy ten pług, a ty jak będziesz chciał to zobaczysz Deutza 

Wrzuć na olx, rynek zweryfikuje 

Ja laptopa z padnietym czymś tam w środku sprzedałem za jakieś jeszcze niezłe pieniądze w ciągu paru godzin 

Tak to wszystko działa tylko dosyć wolni chodzi i głośne jak bizon w tęgim życie 

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Teraz to mam wszystko w telefonie, jest jeszcze drugi laptop i tablet odpalane w razy na rok 🤭

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dzięki. To już teraz będę na bieżąco. Na wszelki wypadek przyczepę schowam do stodoły. Żeby nie zmokła 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v