Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, malaczarna napisał:

Tak to jest niestety. To co urwać się z pracy puścić na w dzierżawę i żyć z socjalu i tyrać na czarno?

Nic z tych rzeczy. Tylko radość ze zwrotu to taka trochę przez łzy. Tak to wychodzi. 

3 godziny temu, Karol6130 napisał:

A mogłaś u mnie doić krowy... 

I już pierwsza propozycja. Rynek pracy działa 😜 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, soltys48 napisał:

Karol w przeciwieństwie do ciebie nie musi nikogo pytać o zdanie

Dwa dni mam już ryż na mleku z pogranicza😋😋

Lepsze niż w Wielkopolsce? 😜 

2 godziny temu, Agrest napisał:

Mi już bieda w garnek zagląda. Trzeci tydzień na trzecią kolację kisiel z siemienia lnianego gotuję🤭

I jak żyć?

Piotrek @Chłoporobotnik mówi, zawsze, że jak bez mięsa to lepiej w ogóle... 

Opublikowano
6 godzin temu, Bananek napisał:

Siema Robert. Tak się ostatnio zastanawiałem gdzie się podziewasz, ale nie chciałem dzwonić, żeby Ci głowy nie zawracać. Wszystko w porządku?

Cześć

Działo się wiele złego. Nikt nie obiecywał że życie będzie usłane różami i da się przejść życie bez problemów.Byko dzwonić. Najwyżej bym nie odebrał telefonu. Mógłbym oddzwonić.

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

W poście żonę można pukać bo to żadna przyjemność 

Ordo iuris wiec cięgle pokutują. Tylko, że u nich to wystarczy kogokolwiek żona. ;) 

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

A nie wiem, nie mam żony 

Jak wyżej To przecież niczemu nie przeszkadza. Przykład idzie od najświetniejszych instytucji......  

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Ordo iuris wiec cięgle pokutują. Tylko, że u nich to wystarczy kogokolwiek żona. ;) 

Jak wyżej To przecież niczemu nie przeszkadza. Przykład idzie od najświetniejszych instytucji......  

To nie mydło, się nie zmydli.

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Znam taką dziewczynę, której nie obcy FB, TikTok czy Instagram, a ogarnia stado w ilości 250 szt,włącznie z zarządzaniem i iseminacją. A jak wygląda i potrafi ubrać to niektóre panienki, co tylko pachną mogą się chować do mysiej dziury 

Pewno wiem o kim mówisz nawet zdjęcie mam 

Powiem wam podszedł dzisiaj do mnie na mieście koło jakiegoś baruczy knajpki facet i poprosił czy bym mu czegoś ciepłego do jedzenia nie kupił bo nie chce pieniędzy się zdziwiłem poszliśmy zapłaciłem on został podchodził wcześniej do kilku osób każdy go olał 

• Like 3
Opublikowano

Hehe dzisiaj powiedziałem szefowi że jest kawał chu*a i kuta*sa i fajnie się z tym czuje i co mi kto zrobi :D

Opublikowano
Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

Kim jestes nieznajomy? Kolejnym atencjuszem?

Znasz mnie m krajanie z Miączyńskiej ziemi :)

Opublikowano
32 minuty temu, Łolek napisał:

Powiem wam podszedł dzisiaj do mnie na mieście koło jakiegoś baruczy knajpki facet i poprosił czy bym mu czegoś ciepłego do jedzenia nie kupił bo nie chce pieniędzy się zdziwiłem poszliśmy zapłaciłem on został podchodził wcześniej do kilku osób każdy go olał 

Wiesz. Tą osóbkę mam na myśli.

Też bym się tak zachował👍

Opublikowano
16 godzin temu, MonteChristo napisał:

Uważaj bo sraczki możesz dostać bo już prawie 1 marca

sraczka wskazana , zakłada rozlewak do gnojowicy i w pole😆

22 minuty temu, Belaruss820 napisał:

jego sekretarką 🤭

15 godzin temu, Agrest napisał:

Akurat zęby w tyłku to nie głupi pomysł, na wypadek jakby kto chciał Cię wyruchać😜

albo to niech se wsadzi 

158417449_1160876364343112_5853931079685

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Nieporównanie,mleko od simów 

U was same HF-y? Koło Ciechanowa było takie gospodarstwo, a pewnie nadal jest, to rodzice jeszcze byczka kupili do krycia. Taki 100% simental, ale  z jałówek po nim średnio zadowoleni byliśmy. Teraz głównie MO kryje. Jakoś się lepiej sprawdzają. 

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Belaruss820 napisał:

Zapomniał dodać że pracuje u siebie 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Qwazi napisał:

Wiesz. Tą osóbkę mam na myśli.

Też bym się tak zachował👍

To nie chodzi o to że mu zupę kupiłem tylko o to że nie chciał kasy tylko jedzenie a ludzie  mijali go 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Niech Ci Bozia w wnukach wynagrodzi👍

Wezwanie dzisiaj do przełożonej.....🤔Musi jakaś podwyżka🤔

Opublikowano
6 godzin temu, soltys48 napisał:

Ważyłeś?

Tak prawie 800 kg

2 godziny temu, gregor1284 napisał:

@Aktywnyrolnik7245 7 tysięcy za 2szt z oscieznicami to dobra cena? Debowe

received_743645464059950.jpeg

Ja już nie jestem w temacie więc trudno powiedzieć , ale chyba dobra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v