Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

🤫

Nawet z Radkiem się dzisiaj zgodziłem  

To teraz ja stanę w opozycji, nie podoba mi się ten czarne Fendt, no nie pasuje mu

Czarny Deutz ok, czarny Zetor też, ale ten Fendt no jakoś nie taki

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Mnie kiedyś wezwali w niedzielę rano bo panie w biurze nie wiedziały gdzie się światło włącza  No ta, 80 na liczniku a lewym pasem jedzie 😉

a to pindy. pewnie chciały Cię tylko zwabić. no zamulał te 80 lewym pasem, ale prawym jeszcze wolniej jechali. 😉

Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

@bratrolnikaz 15/18 tys jest warte czy myślisz więcej cenić? 

No pewnie tak coś koło tego

Przed chwilą, Bananek napisał:

no zamulał te 80 lewym pasem, ale prawym jeszcze wolniej jechali. 😉

Znajomego matka od wuja samochód pożyczyła, a miał licznik w milach, jadą jadą, a ona do znajomego mówi że niby 80 na liczniku a wszystkich wyprzedza 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Znajomego matka od wuja samochód pożyczyła, a miał licznik w milach, jadą jadą, a ona do znajomego mówi że niby 80 na liczniku a wszystkich wyprzedza 

Ekologia zlikwidowana ? 

Opublikowano
Agrest napisał:

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Zawsze możesz planować tak jak ja, od 2015 kupiłem cztery auta, wszystkie miały być na benzynę, a wszystkie były/są na ropę 

A nowa Kuga jest lipa, aż szkoda patrzeć 

Ja miałem ze skrzynią 5, dopiero od 115KM były 6 skrzynie

Ceny mnie przeraziły i siedzę na doopie, zwłaszcza że tylko jedno auto do gustu mi przypadło, a tu ceny i utrzymanie kosmos.

bierz lexusa

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Ja wziąłem od Zbycha Gajosa motor na przejażdżkę i przed słoneczną mi zaczęło koło uciekać mało się nie wyjebalem. Raptem miałem 60 na zakręcie.

• Like 1
Opublikowano

Powiem wam że chyba przestanę telewizję oglądać.Wku....mnie to już tak że głowa mała.Gdzie bym nie przełączymy to Ukraina i Załenski.Hu....jeden złodziej i nic więcej.Wczoraj oglądałem reportaż na NTV to wyśledzili że ma w Tyrolu wille za 3,8 miliona euro po sąsiedzku z jakimś Rosyjskim oligarchą od gazu.We Włoszech też ma i wynajmuje Rosjaną.Ale jak go pokazują to od początku wojny w jednej podkoszulce.Pewnie jako komik tego się dorobił.Nic tylko dajcie to dajcie tamto.A wyp....j.Itych naszych Baranów po plecach klepie a te się cieszą.Jak krowa doić przestaje to do rzeźni jedzie i kto wie czy z nami tak nie będzie.

Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

No i z Anetą sypiamy 🤫

A tak na serio to co mam tobie lajkować skoro Ty dziwne rzeczy piszesz 

Nawet z Radkiem się dzisiaj zgodziłem  

Ja nie chcę waszych laików 

Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

, kiedyś pierwsza wycieczka na Podlasie tempo przelotowe 140-160/h,

jak mówiłeś że miałeś 5 skrzynie to chyba but w podłodze , ja mam lekka prawą nogę i tempomat w podeszwie 

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Powiem wam że chyba przestanę telewizję oglądać.Wku....mnie to już tak że głowa mała.Gdzie bym nie przełączymy to Ukraina i Załenski.Hu....jeden złodziej i nic więcej.Wczoraj oglądałem reportaż na NTV to wyśledzili że ma w Tyrolu wille za 3,8 miliona euro po sąsiedzku z jakimś Rosyjskim oligarchą od gazu.We Włoszech też ma i wynajmuje Rosjaną.Ale jak go pokazują to od początku wojny w jednej podkoszulce.Pewnie jako komik tego się dorobił.Nic tylko dajcie to dajcie tamto.A wyp....j.Itych naszych Baranów po plecach klepie a te się cieszą.Jak krowa doić przestaje to do rzeźni jedzie i kto wie czy z nami tak nie będzie.

Pod filmem prof Krisa ktoś pisał komentarz by zregenerowal silnik od opancerzonego wozu bojowego i wysłał zalenskiemu .. 

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

1000 stron mamy, panowie. ale minęły już dwa miesiące.

A bo piszą o tych ursusach w koło żeby mnie denerwować 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v