Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

🤫

Nawet z Radkiem się dzisiaj zgodziłem  

To teraz ja stanę w opozycji, nie podoba mi się ten czarne Fendt, no nie pasuje mu

Czarny Deutz ok, czarny Zetor też, ale ten Fendt no jakoś nie taki

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Mnie kiedyś wezwali w niedzielę rano bo panie w biurze nie wiedziały gdzie się światło włącza  No ta, 80 na liczniku a lewym pasem jedzie 😉

a to pindy. pewnie chciały Cię tylko zwabić. no zamulał te 80 lewym pasem, ale prawym jeszcze wolniej jechali. 😉

Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

@bratrolnikaz 15/18 tys jest warte czy myślisz więcej cenić? 

No pewnie tak coś koło tego

Przed chwilą, Bananek napisał:

no zamulał te 80 lewym pasem, ale prawym jeszcze wolniej jechali. 😉

Znajomego matka od wuja samochód pożyczyła, a miał licznik w milach, jadą jadą, a ona do znajomego mówi że niby 80 na liczniku a wszystkich wyprzedza 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Znajomego matka od wuja samochód pożyczyła, a miał licznik w milach, jadą jadą, a ona do znajomego mówi że niby 80 na liczniku a wszystkich wyprzedza 

Ekologia zlikwidowana ? 

Opublikowano
Agrest napisał:

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Zawsze możesz planować tak jak ja, od 2015 kupiłem cztery auta, wszystkie miały być na benzynę, a wszystkie były/są na ropę 

A nowa Kuga jest lipa, aż szkoda patrzeć 

Ja miałem ze skrzynią 5, dopiero od 115KM były 6 skrzynie

Ceny mnie przeraziły i siedzę na doopie, zwłaszcza że tylko jedno auto do gustu mi przypadło, a tu ceny i utrzymanie kosmos.

bierz lexusa

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Ja wziąłem od Zbycha Gajosa motor na przejażdżkę i przed słoneczną mi zaczęło koło uciekać mało się nie wyjebalem. Raptem miałem 60 na zakręcie.

• Like 1
Opublikowano

Powiem wam że chyba przestanę telewizję oglądać.Wku....mnie to już tak że głowa mała.Gdzie bym nie przełączymy to Ukraina i Załenski.Hu....jeden złodziej i nic więcej.Wczoraj oglądałem reportaż na NTV to wyśledzili że ma w Tyrolu wille za 3,8 miliona euro po sąsiedzku z jakimś Rosyjskim oligarchą od gazu.We Włoszech też ma i wynajmuje Rosjaną.Ale jak go pokazują to od początku wojny w jednej podkoszulce.Pewnie jako komik tego się dorobił.Nic tylko dajcie to dajcie tamto.A wyp....j.Itych naszych Baranów po plecach klepie a te się cieszą.Jak krowa doić przestaje to do rzeźni jedzie i kto wie czy z nami tak nie będzie.

Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

No i z Anetą sypiamy 🤫

A tak na serio to co mam tobie lajkować skoro Ty dziwne rzeczy piszesz 

Nawet z Radkiem się dzisiaj zgodziłem  

Ja nie chcę waszych laików 

Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

, kiedyś pierwsza wycieczka na Podlasie tempo przelotowe 140-160/h,

jak mówiłeś że miałeś 5 skrzynie to chyba but w podłodze , ja mam lekka prawą nogę i tempomat w podeszwie 

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Powiem wam że chyba przestanę telewizję oglądać.Wku....mnie to już tak że głowa mała.Gdzie bym nie przełączymy to Ukraina i Załenski.Hu....jeden złodziej i nic więcej.Wczoraj oglądałem reportaż na NTV to wyśledzili że ma w Tyrolu wille za 3,8 miliona euro po sąsiedzku z jakimś Rosyjskim oligarchą od gazu.We Włoszech też ma i wynajmuje Rosjaną.Ale jak go pokazują to od początku wojny w jednej podkoszulce.Pewnie jako komik tego się dorobił.Nic tylko dajcie to dajcie tamto.A wyp....j.Itych naszych Baranów po plecach klepie a te się cieszą.Jak krowa doić przestaje to do rzeźni jedzie i kto wie czy z nami tak nie będzie.

Pod filmem prof Krisa ktoś pisał komentarz by zregenerowal silnik od opancerzonego wozu bojowego i wysłał zalenskiemu .. 

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

1000 stron mamy, panowie. ale minęły już dwa miesiące.

A bo piszą o tych ursusach w koło żeby mnie denerwować 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v