Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

@Pafnucy12 jakby co to byłem dzisiaj w warszawie ale nie w tej słynnej restauracji 😛

IMG_5039.jpeg

Odrzuty sklepowe kupujesz?

To na Ursusie?

Tam przecenione szmateksy albo bardzo małych albo bardzo dużych rozmiarów.

Chyba nic nie pomyliłem?

Też wczoraj byłem w Warszawie.  Pewno ze 20minut licząc od wjazdu do wyjazdu🤭

Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał:

Odrzuty sklepowe kupujesz?

To na Ursusie?

Tam przecenione szmateksy albo bardzo małych albo bardzo dużych rozmiarów.

Chyba nic nie pomyliłem?

Też wczoraj byłem w Warszawie.  Pewno ze 20minut licząc od wjazdu do wyjazdu🤭

nie to annapol 😛 tam można trafić naprawdę mega okazje 👍

Opublikowano
22 minuty temu, malaczarna napisał:

Prawie 3 miesiace  spędziłam w ciąży w szpitalu. Cały oddział perinatologii i wcześniaków był obklejony serduszkami z WOŚP. Mój tata jak leżał na geriatrii to też cały oddział WOŚP ufundował... nawet łóżka i szafki. Wolę na WOŚP niż Caritas. 

Życie nauczy chęci tylko trzebaby 

Ja 2 lata temu robiłem USG na sprzęcie z WOŚP to płaciłem 150pln. Ja pojebał takie fundacje, finansowanie lekarzy, jąkały, jego rodziny i brudasowego festiwalu. Ale jak ktoś chce to niech płaci.

Opublikowano
Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

Ja 2 lata temu robiłem USG na sprzęcie z WOŚP to płaciłem 150pln. Ja pojebał takie fundacje, finansowanie lekarzy, jąkały, jego rodziny i brudasowego festiwalu. Ale jak ktoś chce to niech płaci.

Pieniedzy z fundacji to był nie ruszał na miejscu jąkały, wystarczyły by granty z firm które chciały by być konkurencyjne ze swoim sprzętem. W zeszłym roku to ładnie mógł przytulić jak ten hajs do ukropow poszedł.

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Pieniedzy z fundacji to był nie ruszał na miejscu jąkały, wystarczyły by granty z firm które chciały by być konkurencyjne ze swoim sprzętem. W zeszłym roku to ładnie mógł przytulić jak ten hajs do ukropow poszedł.

U nas większość  tych fundacji to jeden wielki przekręt. Wystarczyło by zrobić 100% przejrzystość funkcjonowania i tyle w temacie. Wchodzisz na stronę, widzisz ile zebrane, ile na co wydane i tyle. 

Moja znajoma ma fundację, żyje z niej z całą rodziną na bardzo wysokim poziomie- chata 300m, 2 nowe auta, cały czas wczasy itp itd. Zrażają mnie strasznie takie osoby jak ona czy jąkała. Dla mnie niedoścignionym wzorem był Marek Kotański.

• Like 2
Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

@Łolek daleko masz do miejscowości Rybnik? Jednemu z naszych krzywda tam się stała 

Ja bym ostatnio zakup zrobił... znalazłem autko cena 1/3 rynkowej, dzwonię do kumpla weź podskocz zobacz i jak coś to czekaj z chłopem a ja w ciągu dwóch godzin będę. Sprzedający Gruzin ale pies go trącał, okazało się że auto w angliku...

Rybnik pod Sieradzem. Chłopu podpalił ktoś wiatę i poszło dalej. W okolicy jakiś poj3b podpala sterty i stodoły. 

• Sad 1
Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał:

jak tu w święta jeden pokazał niby zdjęcie żony to za godzinę czy dwie usunął konto

Ciut dłużej zejszło. Dopiero jak jeden taki odkopał w necie oryginał 

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

U nas większość  tych fundacji to jeden wielki przekręt. Wystarczyło by zrobić 100% przejrzystość funkcjonowania i tyle w temacie. Wchodzisz na stronę, widzisz ile zebrane, ile na co wydane i tyle. 

Moja znajoma ma fundację, żyje z niej z całą rodziną na bardzo wysokim poziomie- chata 300m, 2 nowe auta, cały czas wczasy itp itd. Zrażają mnie strasznie takie osoby jak ona czy jąkała. Dla mnie niedoścignionym wzorem był Marek Kotański.

Kolega złamał kręgosłup i jeździ na wózku. Wszyscy znajomi pisali 1% na fundację której był podopiecznym. Dali mu 400zł. Następnego roku sam założył fundację i zebrał z 1% ponad 3,5k. 

• Like 1
Opublikowano
wojtal24 napisał:

jak tu w święta jeden pokazał niby zdjęcie żony to za godzinę czy dwie usunął konto

gdyby to była moja żona to forum by aż huczało. wszak moją kobietę już kilku z obecnych tu użyszkodników widziało.

Opublikowano

Michaś, jakkolwiek by to nie brzmiało to wolę Twoją żonę😜

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v