Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

cena złomu , dołożyli mi do kilku zepsutych naświetlaczy led które kupiłem na części 

Czyli masz manie zbieractwa🤔😁 

Oj jakąś fajna cycata pani by ci to wybiła z głowy 😁🤭

Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie myślałeś o karierze moda?

Nie dałbym rady sprostać temu wyzwaniu. 2 miesiące i po tym forum by tylko obrazki w galerii zostały, niepokój budzi we mnie zawiść niektórych użytkowników wobec reszty, skrajny fanatyzm polityczny i hipokryzja nielicznych. WETO

9 minut temu, HF86 napisał:

a to stendap był ostatnio o tej restauracji 🤫

Oglądasz to?

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Skąd wiesz że rywanol?

Przecież ciemno było...

Zabarwił mi pyszczysko... nie śmiej się...

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, stempos1980 napisał:

Oj jakąś fajna cycata pani by ci to wybiła z głowy 😁🤭

cycate to przede mną uciekają , jednej w robocie już ponad miesiąc nie widziałem 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
33 minuty temu, soltys48 napisał:
2 godziny temu, malaczarna napisał:

. Biust to tylko problem

Ja tam bardzo lubię ten problem.😍😍😍

Przemysław...to jest przeznaczone dla dzieci☝️...

...ale bawią się dorośli 🤷🤭...

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

Aja sobie Mikołaja dzisiaj zrobiłem 

Ciekawe czemu w marketach niby te same myjki tańsze niż w sklepie firmowym 

IMG_20231228_113421.jpg

😱🤪🙆‍♀️

Na markety idzie towar gorszej jakości niż na sklepy firmowe. 🤷‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

w lato kupiłem (bo sobie Pani wymyśliła) k7 do mycia tarasów elewacji itp ale słabe to. jest w porównaniu z taką stara co mam do celów rolniczych na siłę

Ja nie przesadzam z myciem sprzętów starą k5,70 z 15lat męczę  już bidna kończy 

To jest k6 coś tam to samo niby co 7ka tylko zwijki do węża nie ma 

600l i 160bar 

W Łodzi u Ogrodowczyka brałem 

Opublikowano

Tych marketowych w serwisach nie chcą naprawiać . Symbole te same ,lecz to bieda  ,budżetowe wersje ,i niektóre części nie pasują i nie dostępne   . A k 6 to już parę złoty kosztowała  . Tylko jakby tu powiedzieć ,wersja z marketo podwójnie ,,  lekko amatorska ''.  Ale to jak się uda .

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Gregor nie wiesz przypadkiem czy Ryszard powrócił z pogrzebu?

Coś nie widzę jego postów 

Dojada pewno na stypie. Bardziej mnie martwi nieobecność naszego przyjaciela Radosława 

• Sad 1
Opublikowano
51 minut temu, konteno napisał:

U żadnej nie miałbym szans także i nikogo nie szukam.

Pitolisz jak potłuczony ,nie dajesz szans sobie i dziewczętom . No ale z Twoim podejściem do tematu kobiet ,to lepiej nie chwal się im że ty Konteno . ,  ;)

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v