Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, stempos1980 napisał:

No nie powiedział bym tego bo szerszego od 2.4 z wyż taniej możesz znaleźć jak 2-2.2 m.

Mówie o tych zagranicznych nie o naszych 

Może tak. Choć widziałem takie ok. 2m za tysiąc 

9 minut temu, 6465 napisał:

On z 2001r.

To nie, on 2002

8 minut temu, Bananek napisał:

set na pilocie od dekodera, aż zapali się lampka na pilocie. kładziesz oba piloty naprzeciw siebie. potem wciskasz klawisz off/on na pilocie uczącym się, i off na pilocie tv. set wychodzisz z uczenia.

Tak i jak zrobiłem ale coś nie działa 

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Pierwszy rocznik który poszedł do gimnazjum to 1986, ja byłem drugim rocznikiem 

To Ty jesteś równolatek Karola...i mojego najmłodszego brata

Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Może tak. Choć widziałem takie ok. 2m za tysiąc 

To nie, on 2002

Tak i jak zrobiłem ale coś nie działa 

A ty który?

Opublikowano
15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Bedziem po cichu pakować.A wy już po zakupach,czy nerwica przed wami?

IMG_20231219_200502_400.jpg

Dobrze że nie sroka tylko kruk 

Moja dostała 25 lat temu największy skarb

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

To jeszcze nie przyspawałeś???

Nie bo nie było czasu a jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze.

Ale jak mam ci odesłać to na plus bo nie musowo jej odcinać 

Opublikowano
16 minut temu, stempos1980 napisał:

Nie bo nie było czasu a jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze.

Ale jak mam ci odesłać to na plus bo nie musowo jej odcinać 

Ech, nie znają się na żartach w tamtych okolicach....

Opublikowano
17 minut temu, Bananek napisał:

się ciesz, że jak prawdziwego skarbu go nie zakopała. 🤣

Pewny jesteś Michał🤔🤭

Przed chwilą, Łolek napisał:

Oczywiście 👍o mej skromnej osobie nie wspomnę 

To był taki...mało istotny...dodatek🤭

🙋Sorry

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, stempos1980 napisał:

Szczerze to niewiadomo co kupić 🤔

Bo jak kiedyś nie miała nic to wszystko ją cieszyło, a jak ma już wszystko to nie cieszy nic 

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 minutę temu, 6465 napisał:

Aż tyle to trwało 🙆

Pierwszy rocznik który poszedł do gimnazjum to 1986, ja byłem drugim rocznikiem 

to Ty taki młodziak? ale bardzo poukładany żona dom dzieci takich nam trzeba bo ta młodzież

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v