Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Fynd się skończył jak zaczęli montować silnik df.

Te stare 600 były twarde nawet ceny sięgają 80 tys za takiego starego . 615 bardzo dużo wspólnego ma z case 1455 ( ceny ich powodują zawrót głowy) 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Młodszy IHC i nie zajeździł byś go ani Ty ani Twój młody 

Plan jest siuntke pogonić, coś dołożyć i kupić coś innego. Może do tura.

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

u ciebie to już nawet telefony 0-33 a nie 0-12 krakowskie :D

Teraz stacjonarne to już tak mało ludzi używa, że wiesz... Nawet instytucje coraz rzadziej. Ale owszem, 33. Dawny numer do KR to na pamięć pamiętam.

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Najpierw był motocykl, na pewnym zlocie poznałem kumpla, ten kumpel miał siostrę a dalej możesz sobie dopowiedzieć historię

Byłeś już wtedy żonaty?😂

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

A jaka marka małej mocy (60-90km)godna uwagi ? Ja to tyle się znam co w necie poczytam. Najlepiej lata 90.

No jeśli lata 90te to właśnie Fendt JD wszystko do 2000r Później już nic dobrego nie produkowano.Kiedys tym patalachą konstruktorą chciało się usiąść i wszystko policzyć a teraz to mam wrażenie że robi się na pałe.

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

No jeśli lata 90te to właśnie Fendt JD wszystko do 2000r Później już nic dobrego nie produkowano.Kiedys tym patalachą konstruktorą chciało się usiąść i wszystko policzyć a teraz to mam wrażenie że robi się na pałe.

Teraz to jest właśnie lepiej obliczone...

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Teraz to jest właśnie lepiej obliczone...

Na zarobek

Opublikowano

Na Facebooku był taki żartobliwy wpis o steyer , case i new Holland.

Jak za pierwszym razem nie zakręci silnik na montowni to całego malują na czerwono , jak za drugim nie kreci to na niebiesko : D 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ja mam bardzo krytyczny stosunek do tej marki.Kupuje bo poprostu mam już je opanowane ale dla siebie bym żadnego nie kupił.W Polsce ludzie się nimi zachwycają bo w większości przypadków g.....one robią i dlatego w miarę to chodzi ale znam miejsca że stoja w krzakach bo nie opłaca się tego naprawiać

Kiedyś wstawiałeś zdjęcie fenda z kosiarka to twój prywatny czy "firmowy" był? 

Edytowane przez superfarmer02
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Kiedyś wstawiałem zdjęcie fenda z kosiarka to twój prywatny czy "firmowy" był? 

Przelotny jak wszystkie.Jak mam takie zamówienie to muszę takie coś znaleźć.Wszystko jedzie na wschód.W zasadzie są to rzeczy w kraju nie sprzedawalne.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
mf362 napisał:

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Fynd się skończył jak zaczęli montować silnik df.

Te stare 600 były twarde nawet ceny sięgają 80 tys za takiego starego . 615 bardzo dużo wspólnego ma z case 1455 ( ceny ich powodują zawrót głowy) 

🤣🤣🤣🤣 kup 615 za 80 🤦

Opublikowano
4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Przelotny jak wszystkie.Jak mam takie zamówienie to muszę takie coś znaleźć.Wszystko jedzie na wschód.

W jakich pieniądzach można kupić mf 6290 w niemczech ?

Przed chwilą, slawek74 napisał:

🤣🤣🤣🤣 kup 615 za 80 🤦

Lepszy niż zetor 7745

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

W jakich pieniądzach można kupić mf 6290 w niemczech ?

Nie mój dział ale popytam.

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Szwagier kupił w tamtym roku se takiego...

No i przy odrobinie serca będzie lepszy jak te nowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v