Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to bardzo rzadko spożywam. Ogólnie ciężko dostać u nas w firmowych sklepach, trzeba po prostu trafić żeby akurat była a w marketach mięsa nie kupuje to nawet nie wiem czy mają. Aczkolwiek wołowinę bardzo lubię, wolę od wieprzowiny.

Opublikowano
26 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Kolejne pół roku telenoweli by było ... Ja jak coś kupuję, to z miesiąc wcześniej zaczynam nad tym myśleć, z 2 tygodnie przed zakupem przeglądam OLX, wycieczka z szwagrem/ojcem/teściem i jak trafi się coś co pasuje to zakup na podwórku, a nie pół roku albo i dłużej telenoweli ...

Ale z przerwami na reklamę 

Opublikowano

A koninę ktoś z was kiedyś jadł? Jak to smakowo wypada w porównaniu do wołowiny? słyszałem, że podobno śmierdzi końskim potem, wiem jak śmierdzi spocony koń więc mięso było by niezbyt apetyczne jeśli była by to prawda

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Jak dziecko , tupnij nogą i się obraź 

Nie obraziłem się , tylko jak nie chcecie to ja nie muszę 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, szymon09875 napisał:

@Łolek @6465 moja też młodsza ode mnie a chyba tak źle nie wyglądamy razem co ??

Elegancko ten tego wyglądacie. 👍  aby Pauliny czasem tu nie pokazuj bo te kawalery będą musieli wziąść tabletkę pod język . 

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano

corka dzsiaj hamburgery smazyla.

5 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Tylko czasy się troszkę zmieniły i teraz szukając wśród 18-20- sto latek trzeba dobrze uważać żeby kogoś wartościowego w tym przedziale trafić.

gdzie takie mlode do zwiazku ?? toz to dzieci mentalnie.

5 godzin temu, gregor1284 napisał:

Te po 30 to tylko im dupcenie w głowie... wczoraj się fartem umówiłem do fryzjerki ale przy okazji i Merlin. Pytała ją tamta o bzykanie....

to po twojej merlin widac ze rzadko uzywana ??

14 minut temu, Łolek napisał:

Trzy auta się popsuły 🤔

Wina Tuska 

moje tez, juz 2 tygodnie temu ale machanik wali  w wuja..

u was tez ciezko sie doprosic naprawy ?  5 mechanikow w kolo i kazdy zarobiony..

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

moje tez, juz 2 tygodnie temu ale machanik wali  w wuja..

u was tez ciezko sie doprosic naprawy ?  5 mechanikow w kolo i kazdy zarobiony..

Zależy, jak w poniedziałek/wtorek coś się stanie, to jak są potrzebne części to do końca tygodnia zrobione auto do odbioru, jak pod koniec tygodnia coś się stanie, to dopiero z początku następnego tygodnia naprawi.

Rzeczy eksploatacyjne typu hamulce to w jeden dzień, kilka dni wcześniej telefon, rano podstawiam samochód, wieczorem odbieram zrobiony.

W motocyklu rozrząd i regulację zaworów mi 3 tygodnie robili, ale i tak miałem to w 4 literach bo to w styczniu oddałem do zrobienia, więc warunków do jazdy i tak nie było ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Musi zobaczyć, że coś zrobiłeś z tym wszystkim...i (co ważniejsze ) uwierzyć...

No zrobiłem bo rozmowa i ustawić wszystko i wszystkich w domu było łatwiej niż teraz udowodnić że zrobiłem to dla nas 🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v