Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Tak, tak, ale jak się na szczeniaka tupnie to ogon pod siebie i jeszcze się obszczać potrafi 

Co tutaj się odpierdacza, bo wystarczy że mnie trochę nie ma i zaczynata fikać, 

Kogo tu ustawić trzeba 🧐

Coś takiego. Młoda Arka vs Rybak

https://www.facebook.com/fansportupl/videos/3066015070182472/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

39 minut temu, slawek74 napisał:

raczej kundla szczeniaki tylko dziamią.

Młode to i głupie😂 Nie mają tej charyzmy co Pafnucy... Tłumów nie porwią

Opublikowano
7 godzin temu, radekz200 napisał:

to pożycz mi 0,5 miliona 😛

Weź  Radziu wstydu nie przynoś. Kto jak nie Ty😁

Piszemy?, hipoteka na 30ha?🤣

Opublikowano
Agrest napisał:

7 godzin temu, radekz200 napisał:

to pożycz mi 0,5 miliona 😛

chyba Twoje 🤭 jak on połowy tego nie ma 😛 te trzy krowy na rowie i dtogach pasa ... jak te kundle co tu latają do okoła ...

Kowalsky30 napisał:

byk oddał za owies 🤔

Opublikowano

To Radzio małorolny? Przecież lasy karczował.

No to wjedziemy z hipoteką na dom. I jaki weksel podpisze😁

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Nie przeginaj Mieciu, nie rób fal 

Pewno ty tutaj jesteś spiritus center tego zamieszania 

Ta najlepiej. Kupę zrobić i na kota złożyć 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

nigdy nie byłeś moim ,,kolegom,,

parzcie się ale nie publicznie 🤢

raczej kundla szczeniaki tylko dziamią...

A czy ja pisze ze bylem? Wrogów mam bardziej ogarniętych 

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

No nie, ale on chyba w temacie na bieżąco to pytam... 

Z internetów trochę taniej by wyszło, ale jakoś nie mam przekonania do kupna elektronarzędzi inaczej jak w sklepie. Kurier przynajmniej nie trenuje tym pchnięcia kulą. 

Bez miękkiego startu były by chyba ze 150 tańsze, ale tylko to było, a na gwałt potrzebne bo ojciec oba dojechał 

Mietek olej krowiego bobka. To nie warte nawet splunąć. 

Lubię jak oni się ośmieszają 😁

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

To Radzio małorolny? Przecież lasy karczował.

No to wjedziemy z hipoteką na dom. I jaki weksel podpisze😁

Sławek...zaczynasz się zachowywać po...mietkowemu z tym podpisywaniem🤭...ja bym nie był taki szybki, żeby razem z tym wekslem się nie poczęstować... kredytem🤔...

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, slawek74 napisał:

chyba Twoje 🤭 jak on połowy tego nie ma 😛 te trzy krowy na rowie i dtogach pasa ... jak te kundle co tu latają do okoła ...

byk oddał za owies 🤔

Obszarnik co ledwie na jeden przeliczeniowy się łapie 🤭

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Sławek...zaczynasz się zachowywać po...mietkowemu z tym podpisywaniem🤭...ja bym nie był taki szybki, żeby razem z tym wekslem się nie poczęstować... kredytem🤔...

A to w przypadku innego użytkownika prędzej. Widzisz że przyjaciel Radosław niezbyt rozwojowy 

2 minuty temu, Agrest napisał:

Gdzie mnie takimi sprawami się zajmować.   Pożartować można🤭

E tam marudzisz

Opublikowano

No jak niezbyt rozwojowy Mieciu🤔...wszak hangary buduje🤷...

4 minuty temu, Agrest napisał:

Gdzie mnie takimi sprawami się zajmować.   Pożartować można🤭

Dobre żarty nigdy nie są złe...ale...pożyczysz że 200 tysi🤔😉🤭

Opublikowano

Jak mi jeden taki odda. Kurna już  8 miesiąc leci.  W banku niedługo byłoby plus 10tys.🤷‍♂️

Opublikowano
soltys48 napisał:

Się robi się 🤭😛😛😛

IMG20231012143006.jpg

co Ci powiem to Ci powiem ale te twoje złote widly uja warte moj kręgosłup przyzwyczaił sie do fiskarsa i tymi bez raczki na koncu nie umiem dobrze machac a i holernie długie i jakoś mocno wygiete

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

tak na słowo będę ci oddawał po 500 zł miesięcznie 😂

47 minut temu, slawek74 napisał:

byk oddał za owies 🤔

sławek znów dostałeś białej gorączki za to co napisałem w cenach? 😂 co jak co ale ziemi to mam od ciebie 3 razy tyle 😂

• Like 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

1 godzinę temu, Agrest napisał:

tak na słowo będę ci oddawał po 500 zł miesięcznie 😂

47 minut temu, slawek74 napisał:

byk oddał za owies 🤔

sławek znów dostałeś białej gorączki za to co napisałem w cenach? 😂 co jak co ale ziemi to mam od ciebie 3 razy tyle 😂

taa w piaskownicy 🤪🤣🤣 głupiś i mało wiesz bo w nogach śpisz u tych rowerowych 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v