Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, gregor1284 napisał:

Data wiarę Zetora utopilim na łące

A co to Zetor to amfibia??

Się ktoś pod pociąg obok mnie wpierdzielil, ale chyba bez ofiar. Ludzi już pełno stało to się nie zatrzymywałem

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
bratrolnika napisał:

3 godziny temu, wojtal24 napisał:

możesz wrzucić zdjęcie zadaszenia tarasu jak masz zrobione ? 

Takie, czy jakieś inne??? 

IMG_20231007_152626_477.jpg

te słupy są drewniane czy metalowe? ja musze pomyśleć nad zadaszeniem tylko u mnie jest balkon nad tarasem

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Metalowe 

Miały być z klinkieru, ale po oczekiwaniu przez rok na łaskę murarza dałem se spokój i dałem profil 120*120

A na pana od barierek czekam już 2,5 roku, chyba już nie przyjedzie 

a sam nie dasz rady wyspawac barierek?

Opublikowano

Jak będę miał czas to chyba tak zrobię 

Chciałem zamówić tam gdzie brałem na balkony, bo oni to cynkuja i malują proszkowo, a i zrobili wzór na zamówienie bez marudzenia 

No ale widać firma się rozwija i takich małych tematów już robić nie chce... 

Opublikowano
25 minut temu, bratrolnika napisał:

I po robocie, przynajmniej na dziś 

Jeszcze z 25m2 zostało, wg przelicznika trzy razy jeszcze plecy zabolą... 

IMG_20231007_150704_770.jpg

Co tu gadać.

Ładnie wyszło... 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Jak będę miał czas to chyba tak zrobię 

Chciałem zamówić tam gdzie brałem na balkony, bo oni to cynkuja i malują proszkowo, a i zrobili wzór na zamówienie bez marudzenia 

No ale widać firma się rozwija i takich małych tematów już robić nie chce... 

moi teście teraz chcą wymienia z drewnianych na metalowe to gość im powiedział że do 600zl za 1m bieżący to chyba trochę duzo

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Data wiarę Zetora utopilim na łące

Komu?

Opublikowano
45 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Komu?

Qwaziemu 🤭

53 minuty temu, wojtal24 napisał:

moi teście teraz chcą wymienia z drewnianych na metalowe to gość im powiedział że do 600zl za 1m bieżący to chyba trochę duzo

Zależy co tam nawymyslali 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

I po robocie, przynajmniej na dziś 

Jeszcze z 25m2 zostało, wg przelicznika trzy razy jeszcze plecy zabolą... 

IMG_20231007_150704_770.jpg

Ładnie 👍jak by co to drugi pasek od obrzeża jaśniejszy puszczaj

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, szymon09875 napisał:

Nie chcą kupować to trzeba dawkę dla byków zwiększyć 🤷

IMG_20231007_121603.jpg

Kupować  kupują tylko  cienko płacą  tak napisz a nie  ze kupca brak

3 minuty temu, Agrest napisał:

W czwartek kupione, w piątek ekipa umówiona, dziś pierwszy hektar położyli👍

20231007_165501.jpg

20231007_170258.jpg

Nie  dobrze z tobą.  Ile  teraz ha pola u Ciebie? Koło mojego po babci jest 3ha za 500 tysięcy 😁

• Haha 1
Opublikowano
19 godzin temu, szymon09875 napisał:

Jakby co kto po trasie piła-warszawa-pulawy potrzebował to się szykuje wycieczka. Co w cadafiego zmieszczę mogę przewieźć 

Szymek, a to Vinetto masz luźne?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v