Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że będą też...porody🤔🤭...

No z pewnością... zawsze są...podobno...

1 minutę temu, gringo1984 napisał:

Tzn?

W celu uzyskania zaprzeczenia lub potwierdzenia

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

myślę że byłby idiotą gdyby sam rozkręcił awanturę a potem donosił

w mojej opinii, z którą nie musisz się zgadzać, zakapował ktoś z boku

Oki.. póki co zaczekam aż zaprzeczy..

Przed chwilą, Łolek napisał:

duży wkład własny

Czyli taki grubszy długopis?

4 minuty temu, gringo1984 napisał:

No jak też ma bana to nie da rady:P

To jak napisał że go ma?

Opublikowano

Aha.

No to skoro nie mam racji to sorki Panie Krzysztof81

2 minuty temu, Leszy napisał:

Wtedy musisz czekać, aż moderator wpis zaakceptuje,

A to moderacja nie ban...

Dobra. Jak se uważata...

Opublikowano
Qwazi napisał:

44 minuty temu, DANDYS napisał:

mogę i permanentnego bana dostać, syf i tak się tu zrobił, dokogo trzeba numer mam przeżyje.

Oj tam oj tam...do mnie nie masz numeru😉...

Co tu tak nerwowo się zrobiło 🤔...

a nie mówiłem...

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, suwada napisał:

Kolega zapewne nie dostał ostrzeżenia za prowokowanie do kłótni, tylko..

a.       używanie w wypowiedziach na Forum i Czacie zwrotów wulgarnych, obraźliwych

Język z rynsztoka i rzucanie h*jami na publicznym forum nie może być tolerowane. Tak samo zresztą powinien  potraktowany być @pedro2 który jak sam przyznał kilkakrotnie rzucał bluzgami, które być może moderator przeoczył czy chciał przeoczyć. 

Te sprawiedliwy i czysty, tak bardzo chcesz surowej moderacji? Jeśli ma być to sprawiedliwa więc czy za 2 czy za 20 wyzwisk, bluzgów ban ma być.  

To popatrzmy na twój profil co tam kulturalnie tworzysz 

Screenshot_20231006-153452.png

"Durniu, buc" jakież to piękne kulturalne odzywki.

3 godziny temu, Luki99 napisał:

Zgadza się za każdy wulgaryzm czy obrażanie innych moderator powinien karać bez wyjątku. Bo poziom tego forum idzie na dno. 😥😢

Nie podoba się to idź na elektrode, tam podobno banicja za najmniejsze rzeczy. Nikt nie każe czytać, a znalazłoby się tu i na ciebie.

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

kurna proponuje kazdemu dac bana dozywotnio wtedy poziom forum sie podniesie-zostanie sam luki99 i problem z dnem ,mulem i wodorostami sie skonczy...

on czasami nie byl moderatorem kiedys ??

No jacuś jak za tobą nie przepadam, tak teraz przyznam rację 👏 luki, Marcinek i ten świeży strażnik Teksasu suwada niech zostaną. Będzie dyskusja na poziomie 😁

A tutaj dowód na to jak świetnie się koleguję z modami. Z Bartkiem to tak się lubimy Ho Ho Ho 🙆

Screenshot_20231006-154924.png

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

Te sprawiedliwy i czysty, tak bardzo chcesz surowej moderacji? Jeśli ma być to sprawiedliwa więc czy za 2 czy za 20 wyzwisk, bluzgów ban ma być.  

To popatrzmy na twój profil co tam kulturalnie tworzysz 

A wiesz czym to było zainspirowane? Tobą kolego. Myślałem, że skoro rzucasz mięchem  to nikt tu tego nie kontroluje. I jakież było moje zdziwienie na błyskawiczną reakcję moderatora w rym przypadku.

Nie będę przebijał się przez setki komentarzy. Dobrze wiesz, że Twoje epitety były dużo bardziej wyraziste (wulgarne) niż moje "durniu" zresztą sam przyznałeś.

5 minut temu, pedro2 napisał:

No jacuś jak za tobą nie przepadam, tak teraz przyznam rację 👏 luki, Marcinek i ten świeży strażnik Teksasu suwada niech zostaną. Będzie dyskusja na poziomie 😁

A tutaj dowód na to jak świetnie się koleguję z modami. Z Bartkiem to tak się lubimy Ho Ho Ho 🙆

Screenshot_20231006-154924.png

Masz coś z tego roku? Nic? No właśnie. A ja nie znając Twojej mrocznej przeszłości oceniam Cię tylko na podstawie ostatnich miesięcy.

Opublikowano
1 minutę temu, suwada napisał:

Nie będę przebijał się przez setki komentarzy. Dobrze wiesz, że Twoje epitety były dużo bardziej wyraziste (wulgarne) niż moje "durniu" zresztą sam przyznałeś.

I co z tego🤔 to chcesz sprawiedliwości czy nie? Wykroczenie to wykroczenie. Zgłoś swoje posty do moda 

Rzucasz kamieniem, a zaraz sam dostać możesz 

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

I co z tego🤔 to chcesz sprawiedliwości czy nie? Wykroczenie to wykroczenie. Zgłoś swoje posty do moda 

Rzucasz kamieniem, a zaraz sam dostać możesz 

Przecież tłumaczę jak krowie na rowie, że dostałem 20 dni, a Tobie bardziej chamskie odzywki uszły na sucho. Lubisz grzebać w proflach to poszukaj i wrzuć. Wyręczyłbym Cię, ale  Ty więcej tekstów dziennie pocisz niż ja na miesiąc. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v