Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

No bo to trochę musi potrwać. Dwa tygodnie to tak w sam raz.... No jak duży to 3.

Tyle się choruje 🤔

Opublikowano
Baks00 napisał:

8 minut temu, Desperado napisał:

Ty nosisz spodnie czy ona? podejrzewam że tatuś ją napuścił i próbuje delikatnie się wycofać.

Albo z którymś od nas miała kontakt🤭

🙆‍♂️

może kto moturem podjechał 🤔

karolr2 napisał:

Ja to nie mam pojęcia jak to się tak może zwasze rozdzielić nad nami i później połączyć i tak za każdym razem 

Screenshot_20230722_122423_Ventusky.jpg

też to zaobserwowałem 🤦‍♂️

Opublikowano
38 minut temu, karolr2 napisał:

Gdzie ty z tą pogodą tutaj tu teraz sprawy sercowe 🤦‍♂️

A nie czekaj w sumie to temat o tym 😉

15 minut temu, 6465 napisał:

Dziś sobota wieczór to najlepszy dzień na znalezienie lekarstwa.

Tomek za naszych czasów tak a teraz to tindery chujery  a nie dyskoteka czy zabawa 🤦‍♂️

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 6465 napisał:

Trza się ogarnąć i iść do znajomych na 19. Jak bym po powrocie głupoty wypisywał to nie zwracajcie na to uwagi.

Jadę do kuzyna na 20 tą to będziemy podobnie pisać 😉

A jutro się kombajnista zapowiedział że będziemy zaczynać 

Tylko ciekawe kto będzie po drodze jeździł 🤔

@Aktywnyrolnik7245ile lat byliście razem 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Marek, zobacz jak młoda dama wygląda po przebudzeniu, w dniu odpustu🤗...nie ma się co dziwić, że dziadek oddał jej do dyspozycji...portfel🤷

Zawsze go urobi...zresztą nie tylko jego🤦🤷...

Planowałem ją na moją synową, ale jak to takie rozrzutne to chyba nie wypali,bo mój młody to skąpiec, gorszy jak jego ojciec 

to pasują on będzie oszczędzał ona będzie wydawac😆😆😆😆

• Haha 2
Opublikowano
25 minut temu, Łolek napisał:

🤦‍♂️ 

Tomek za naszych czasów tak a teraz to tindery chujery  a nie dyskoteka czy zabawa 🤦‍♂️

E tam, tam u Tomka to do tej pory są wichury po remizach 

Właśnie Polska wygrała z Japonią w siatkówce, i jutro grają finał Ligi Narodów 

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

bo zostanie starą panną o którą nawet pies z kulawą nogą się nie zapyta.

myślisz że sabuliga/cebulji/augenthaler/paprykarz/luki99 by się nie interesowali 🤔

Opublikowano
28 minut temu, wojtal24 napisał:

to pasują on będzie oszczędzał ona będzie wydawac😆😆😆😆

Może lepiej, żeby zarabiał...a ona wydawała🤔😉...

22 minuty temu, konteno napisał:

sami śrutujecie czy młyn mobilny zamawiacie?

Mobilny. Chyba za leniwy jestem, żeby samemu śrutować🤔

Opublikowano
30 minut temu, bratrolnika napisał:

Właśnie Polska wygrała z Japonią w siatkówce, i jutro grają finał Ligi Narodów

Darek, co tam chłopaki z Japonią zagrali? Bo z powodu gościów oglądnąć nie mogłem 

Opublikowano
7 minut temu, kris91 napisał:

@konteno bez przesady, desperacja gdzieś granice też musi mieć 😂😂😂😂😂

uwierz, że koło 35 toto samo zło 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v